Inlägg från: Angelx |Visa alla inlägg
  • Angelx

    Mia-Sanningen om gömda

    Vad ska vi ondsinta små flickor spekulera om idag???

    Förslag någon?

  • Angelx
    Lalalong skrev 2008-11-11 07:34:57 följande:
    AngelxHinner tyvärr inte komma med förslag... för jag ska åka och jobba nu. Men jag vill uppmana er, ni elaka små flickor, att diskutera och spekulera riktigt riktigt mycket medan jag är borta. Jag ser framemot att sätta tänderna i tråden sen Men var inte mesiga. Visa att ni är de elaka små flickor som ni är. Utan att få varningar förståss...
    Vi lovar

    Ska bara vakna riktigt först.......
  • Angelx
    NovJenny skrev 2008-11-11 08:59:57 följande:
    Har läst här nu i några dagar och inte skrivit något, men jag var rätt aktiv i början.Vad håller MA på med? Nu känner man sig jättedum som diskuterat och spekulerat...Även om jag inte hör till de "extrema" mot henne så känns det lite olustigt att hon börjat använda sin blogg mot oss på fl.Har hon inget annat att göra? Varför lägger hon ner massa energi på att smutskasta andra här å fl i sin blogg? Hon måste ju känna sig så himla träffad om hon känner behov att göra så?
    Man gör väl så när man inte har något annat att komma med helt enkelt, det är väl det enda sättet för henne att göra reklam för sin bok troligtvis.....tyvärr så har hon inte förstått att det är fel sätt
  • Angelx
    fialisastina skrev 2008-11-11 10:08:28 följande:
    Jag har läst nästan hela tråden, och jag tycker att den har tagit en obehaglig vändning. Vad är det för häxjakt ni ägnar er åt? Jag tyckte det var en intressant tråd från början, och visst är det en riktig soppa detta vilket naturligtvis kan engagera många. Men! Det vrids och vänds på ord och uttalanden, det misstolkas och missförstås... Jag blir allt oftare förvånad över hur man kan med att bete sig på internet.
    Om du läst nästan hela tråden ser du säkert också klart och tydligt när det tog en vändning också.
    Vändningen kom när MA började med sitt skitsnack på sin blogg, vi var spekulativa mm här på FL. Vi skulle tro på vad hon sa och gjorde vi inte det va vi korkade.

    Detta är ett uttalande från en som ska släppa en bok "suck".

    Förstår om du inte kan se allt klart och tydligt eftersom MA har raderat och ändrat sina inlägg i sin egen blogg och det är ju upp till henne själv att bestämma. Vågar man inte stå för sina uttalande gör man ju så.

    Men varför möter hon inte våra frågor på ett intelligentare sätt?
    Bara för att vi inte köper hennes version än så dumförklarar hon våra inlägg.....det är lågt gjort av henne.

    Så läs även hennes blogg, ett tips är att vara snabb för vips är inläggen där borta!

    Sen hur var och en beter sig på internet får stå för dom samt att man får väl de svar man förtjänar antar jag.
  • Angelx

    blå fisk skrev 2008-11-11 10:24:47 följande:


    Bei Bei skrev 2008-11-11 09:53:19 följande:
    Men nu får ni väl ge er ändå, var har MA hotat någon? Hon skrev väl att en ny roman skulle kunna handla om FL och att något hände där, inte att hon tänker mörda någon medlem på FL, det är verkligen en stor skillnad. Med det tror jag att hon menar att FL är sajt med intriger och osämja.
    Med det _tror_ jag att _hon_ menar.....du tror men du vet inte, skillnad?
  • Angelx

    Saken va ju den att hennes vän som också deltog i diskussionerna delgav monica vad vi diskuterade här och det va då hon skrev i sin blogg att vi va spekulativa och hade dumma inlägg , mycket också eftersom vi inte lyssnade på det som MI skrev här i tråden för hon satt inne med alla svaren enligt MA.

    Vi har försökt att förklara för henne att vi inte vet något men bara för att man skriver en bok innebär det inte att man kommer med sanningen och framförallt inte innan boken blivit släpp men det vill hon ju inte acceptera för hon ville att vi skulle tro henne här och nu.

    Saken är ju den att man kan nog ändå inte få fram sanningen innan personerna detta handlar om ställs mot varandra.....

    Jag va precis inne på hennes blogg och hon har en diskussion därinne med en kvinna. Hennes svar är under all kritik till dennna kvinna. Hon är otrevlig rent ut sagt så hon tänker ju inte särskilt mycket på hennes rykte men det är ju hennes egna problem.

  • Angelx
    fialisastina skrev 2008-11-11 11:05:15 följande:
    Ja, jag har läst hennes blogg också vid ett par tillfällen, och jag tycker inte heller att det är den seriösaste journalistbloggen på jorden direkt... Men vissa här inne beter sig som grälsjuka barnungar. Vadå MORDHOT, hallå!!!! Man läser det man vill läsa tydligen.
    Ja det är väl klart man gör t.o.m. monika gör det!
  • Angelx

    blå fisk skrev 2008-11-11 12:40:32 följande:


    Hon skrev att Ramona Franssons nästa bok kunde handla om mord på någon FL medlem, vilket direkt tolkades som ett direkt mordhot mot personer som skriver i den här tråden.
    Hur vill du att vi dumma, spekulativa ska tolka det??

    Du vet väl om att hon ändrat det inlägget också?
    Hon e bara så........
  • Angelx

    blå fisk skrev 2008-11-11 12:39:14 följande:


    Självklart är inte Mias betyg av avgörande betydelse för om hur hemskt hennes liv var eller inte. Men finns det ingen mer än jag som tycker att det är intressant att man väljer att beskriva en person på ett helt annat sätt än den hon var. Personen Mia var redan småbarnsmamma när hon träffade "mannen med de mörka ögonen", utan beskrevs istället som en singelkvinna. Ni tror inte att det var ett medvetet val av Marklund att inte skriva om pojken? Ni tror på fullaste allvar att halva Sveriges befolkning hade engagerat sig i hennes öde på samma sätt om hon beskrivys som en ensamstående mamma som jobbade på lunchservering?Dessutom beskrivs Mia i böckerna Gömda och Asyl som oerhört driftig och intelligent. Hon väljer bort sin högsta dröm, en läkarutbildning för kärleken till familjen och hemstaden. Om man läser boken "Mias hemlighet" så framstår inte den personen som skrivit boken som något direkt ljushuvud direkt. Det är en illa skriven sensationsroman.
    Menar du att man inte kan vara en singelkvinna fast man är småbarnsmamma?
  • Angelx
    Angelx skrev 2008-11-11 13:41:21 följande:
    Kan det verkligen vara JAG????
    Spekulationer kring mig är helt okej

    Jag står för varje ord jag har sagt......har jag varit elak??
  • Angelx
    Lilith74 skrev 2008-11-11 13:49:01 följande:
    Å, har FL börjat med anmälningsservice när medlemmarna kränks på andra sidor!
    Ha de det bara varit medlemmarna hon kränker så.....hon kränker hela fl ju
  • Angelx
    Thalis skrev 2008-11-11 13:50:05 följande:
    Absolut eller Tant Greta!
    Ja eller är det vi alla 3 - du oxå minsann!
  • Angelx
    Thalis skrev 2008-11-11 13:51:09 följande:
    Inte enligt mig men tydligen så finns det folk som är känsligare än en flugas prutt och tycker att vi alla är elaka småbrudar
    YEAH........
Svar på tråden Mia-Sanningen om gömda