Inlägg från: chiqita |Visa alla inlägg
  • chiqita

    Vi som försöker få syskon till våra änglar

    God afton tjejer! Tänkte bara se hur ni har det och berätta att BIM-listan går ut i morrn.. Vore kanske fint om någon av er vill skapa en ny..

    Själv har jag det bra så här långt och blir mer och mer medveten om det lilla livet i magen.. nu håller jag bara mina tummar för att mini vill stanna med. Och det är klart att h*n ska!

    Saknar er och tittar in till er ibland.. Hoppas att ni alla plussar snart!!! *kramar*


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Ginko: Åh så glad jag blir! Vilken underbar nyhet jag fick läsa nu så här på nattkvisten... Håller mina tummar såååå hårt för dig gumman! Välkommen in i väntar-tråden när du känner dig redo! Kramar!!!!


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Pepparmint: Oj så spännande med plus! Du ska se att det går fint, datumet säger egentligen ingenting om utgången, men jag förstår att det kanske känns lite kymigt. Stort grattis till dig i a fall!!!!  


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Kikar in en snabbis igen och vad ser jag.. 


    Grattis Busan  till !!!! Spottings hade ju jag med innan jag plussade.. i 5 dagar.. hehe.. så nu vet vi det, spotttings som inte blir något mer kan vara ett plus! 
    Whohoo vilken plusvåg det är här nu! 
    Lycka till nu alla!!!! Väntar på er i den andra tråden.. Kramar!
    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Älskade Neo: Wow ännu ett plus!!! Stort stort grattis!!! 


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Rebecca vännen!!! Åhh vad är det jag ser!!! Wiii så spännande, ligger och hoppar i sängen som en nyfångad lax som försöker smita tillbaka i vattnet av ren exaltering! Åhhh men ett plus är ju alltid ett plus så jag vågar på mig ett litet grattis med och en stor stor KRAAAAAAM!!!


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Kikar in en sväng och vad ser jag.. plus i tråden igen!
    Grattis Why08!!! Och sänder ett litet grattis till dig med Nonyati! Även om du inte är helt säker ännu... fattar inte att du klarar av att hålla dig...


    Själv lider jag av illamående som gick upp i stor skala här om dagen och nu är jag 100% sjukanmäld.. eventuellt blir det medicinering med, men då måste jag ta mig till läkarn och det pallar jag inte med just nu. Men jag är ändå lycklig över orsaken till mitt illamående och hoppas så att ni alla plussar och kommer efter riktigt snart!!!


    Kramar!!


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har en mini i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    God morgon tjejer,

    Ser att det är mycket depp här inne och önskar så att jag kunde ge bort ett stort fett plus till er allesamman innan jul... Själv var jag på UL igår och fick se ett hjärta slå och bekräftat att storleken stämmer som beräknat. Då kände jag en sån enorm lättnad och nu vågar vi hoppas att det faktiskt ska gå bra den här gången.. samtidigt är jag rädd att vi vaggas in i falsk trygghet, men nää den här gången måste det ju bara gå bra!

    Änlamamma - beklagar så det som hänt och jag håller mina tummar för att allt löser sig till det bästa igen. Varmaste kramar!

    Tummeliten: Håller tummar och tår för dig gumman!!! Kram!!!

    Pajasmamman: så fruktansvärt jobbigt att FK ska bråka så med er.. de kan verkligen vara en BIG pain in the ass... och inget alls verkar rå på dem.. Om jag var i er sits skulle jag överväga att om inte annat hota med att gå till tidningen, för att ni ska behöva lida för att läkaren gjort fel.. åååhh jag blir så arg.. KRAM!!

    Vill bara säga att även om det känns mörkt och hopplöst idag så kommer allt att kännas bättre med tiden. Och ni kommer alla att bli gravida igen, vid en eller annan tidpunkt och kanske med hjälp, men ni kommer att bli det och stå där en vacker dag med era underbara små levande älsklingar. Det händer när ni minst anar det! *nyser gravbaciller*

    Kramar!!!


    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har ett litet gryn i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
  • chiqita

    Ica: Hörde att en undersökning visat att de flesta faktiskt blir gravida 4-6 dagar tidigare än de trodde att de blev gravida/tiden för ÄL.. så det behöver med andra ord inte vara helt kört för er.. Vi sexade på 3-4 dagar innan jag tror att jag hade ÄL och därefter ngn dag efter eftersom gubben var bortrest.. trodde helt säkert att jag missat, men här sitter jag nu med ett knytte i magen..  


    Kram på er!
    (¯`°?.¸ ♥♥♥ Har ett litet gryn i magen... ♥♥♥ ¸.?°´¯)
Svar på tråden Vi som försöker få syskon till våra änglar