Inlägg från: Mono |Visa alla inlägg
  • Mono

    Vi som fått syskon till våra änglar del 6

    Tjingeling!

    Bra gjort Tina!

  • Mono

    Hej och kram till alla!

    Välkomna till denna fantastiska tråd, alla nya. Här ska ni trivas.

    Ja, Cilija, snart är det dags :-/ och jag hade gärna gått ner något kilo som du gjort (du är jätteduktig!). Jag ringde om klänningen förra veckan och då sa de "den ska komma i slutet av november". "Ja, men vi ska gifta oss den 6 dec och ändras och allt". "Ja, det hinner vi nog..." blev svaret. Jaja, får kanske göra som Askungen och ändra på en gammal!

    Salsa har snart sovit i 2 timmar. Helt otroligt. Jag ska vara glad om hon sover 30 minuter i vanliga fall! Tror det är något med henne, hon har blivit väldigt kinkig de senaste dagarna, kanske tänder.

  • Mono

    Hej alla!

    Kramar till de som behöver och de som vill ha!

    Grattis alla nya!

    I lördags blev jag hämtad till möhippa! Anders blev först hämtad till svensexa, då tänkte jag "skönt, för vem ska annars ha hand om Sally?" En timme senare hämtar mina kompisar mig och svärmor kommer o tar Sally. En dag fylld med galna upptåg och skoj! Det började med en tipsrunda i skogen här utanför. Frågor om Anders o mig och om sötvatten och fiskar (är limnolog, en sorts biolog). Efter det korvgrillning. Det hade ju snöat och solen sken från en klarblå himmel. Så himla mysigt! Efter det blev jag "blind" och fick inte veta vart vi skulle. Vi hamnade på scoutgården här i Trelle och där stod 2 linedanceinstruktörer! En timme dansade vi och så svettigt det var. Fick en CD med låtarna vi dansat till av instruktörerna. Sen lunch som de hade fixat, kycklingsallad med fetaost. Gott! Där fick jag måla en tavla som skulle visa Anders o min kärlek. Sen färd till Malmö. Jaha, Malmö tänkte jag, där kan man ju göra allt! Det blev sjunga in en singel! "Sånt är livet" fick jag sjunga. Gå in i studio och allt. Efter det hem till en kompis, slappa lite, duscha och sen iväg till en restaurang och där åt vi sååå gott (jag tog lammkött...). Sen till en pub och där var det liveuppträdande och vem skulle visa dansa linedance? Jo, jag! Sen var det gott att komma hem. Kunde inte sova dock, saknade både Anders o Sally! Anders kom efter några timmar, asplakat! Han kunde inte ens prata! Jaja, det är bara svensexa en gång i livet. Han fick ju lida för det dagen efter. Sally hittade hit vid halv 12 på söndagen och som hon log när hon hörde min röst! Och som JAG log! Det var första natten utan henne! Skönt att det gick bra. Hon ska ju sova hos svärisarna på bröllopet med. Oj, långt!

  • Mono

    Grattis Rebecca! Vad roligt!

    Jag ska till tandis imorgon, Sally följer med. Stackarn, hon var ju med när jag fick spiral också...får säkert läsa om det i hennes bok om 25 år!

    Inatt hade huvudsäkringen gått. Det var ganska kallt när vi vaknade. Nu är värmen på väg upp igen. Tog ett tag innan vi hittade felet. Säkringen satt utomhus.

  • Mono

    Dagen från helvetet:

    Huvudsäkring gått under natten, ganska kallt. Vatten på golvet vid varmvattenberedaren, skumt. Stora gnistor från elskåpet och röklukt. 112. Sally in hos grannen. Brandkåren kommer. Grannar är nyfikna. Vatten i hela elpannan, ingen brand, kraftig röklukt. Brandmän går igenom huset. De kör, får ringa igen, helt ok, för dem. Oj, jag skulle byta till vinterdäck, svärfar här, passar Sally, klantarna på däckfirman har inte beställt fälgar. inga vinterdäck. TRÖTT NU! Nu ska vi till Malmö och prova brudklänningen för första gången. Vad ska vi tro händer. Kommer jag att riva en stor repa i den? Kommer jag att mensa ner den? Är det någon som vill hålla i budgivningen?

  • Mono
    Cilija skrev 2008-11-26 15:42:53 följande:
    Mono skrev 2008-11-26 15:09:25 följande:
    jag tippar på att du blir världens finaste i din klänning.... finare än askungen
    [/citat]

    Tina med ängeln Christoffer skrev 2008-11-26 16:30:17 följande:
    [citat]
    Mono:Det verkar som min otur har smittat. Jag håller tummar och tår att provningen går jätte bra och jag tror att du blir den vackraste brud som skådats.
    Åh, ni alltså...jag blir alldeles rörd!
  • Mono

    Hej

    Klänningen VAR jättefin! Några små ändringar. Värmen kom tillbaka i går kväll. Både VVS-kille och el-kille var här och tillsammans fixade dem det. Snälla kompisar.

    Jag har laddat upp en video på Sally i hoppgungan. Inser nu att man inte kan vända på filmen (eller JAG kan inte det) så ni får luta huvudet 90 grader för bästa bild, och kvaliteten är ganska dålig. Men Sally är söt.

  • Mono

    jo, datum för vigsel. den 6 december. dvs nästa helg! hjääääälp!

  • Mono

    Skrutt: Det är så hemskt att lyssna på sig själv! "hoppelihoppelihopp".

    Takhiza: Det låter väldigt jobbigt. När inte sömnen funkar funkar inte mycket.

    Tina: Jag kommer från Åkarp, men bor nu i Trelleborg.

    Cilija: Stackars Wilmer! Och dig! Inte kul med sjuk bebbe. Bilder kommer...kanske...

    humma: Skönt med op-tid. Håller tummarna om bra besked. Och vaddå, några paket mer eller mindre? kan du inte spara dem ett år så slipper du köpa då

    Tre pojkar: Det är jobbigt att berätta men det är jobbigt att folk inte vet heller. Kram på dig!

    Ikväll kommer min bror och hans familj. De bor ju nere på Fuerteventura (en av Kanarieöarna) och det är inte ofta de är i Sverige. Nu kommer de för vår skull (bröllopet) och det ska bli såååå roligt. Sally ska få träffa sina 2 kusiner.

    Kram!

Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 6