Inlägg från: Eva S |Visa alla inlägg
  • Eva S

    Vi som fått syskon till våra änglar del 6

    Hej nu är jag här också.

    IssaPissa: Skönt att hon är bättre. Hoppas det får vara så nu.

    Har precis varit på ÖF. På vägen hem brukar jag slå följe med ennan mamma en bit sedan viker jag av för att gå till kyrkogården. Mammans 5-åriga son brukar fråga vart jag ska och jag brukar helt enkelt svara kyrkogården. Den här gången frågade han vad jag skulle göra där. Jag svarade att jag skulle hälsa på min dotter som ligger i en grav där. Det var kanske fel ordval för han frågade ett par gånger om jag skulle gräva upp henne. Vi brukar säga att vi ska gå och hälsa på storasyster men jag kanske ska tänka över det och försöka säga något annat till Ebba.

  • Eva S

    IssaPissa: Jag tog verkligen inte illa upp. Har ju själv många gånger velat gräva upp och ta hem henne. Vad gulligt med en liten vakande ängel. Hoppas den gör sitt jobb.

    malachis: Hej på dig också. Ja det var längesedan man såg dig här. Grattis till Malachis tvåårsdag lite sent! Vilken omtänksam storebror han har. Och en lillebror som också börjar bli stor.

  • Eva S

    IssaPissa: Jag bor i Blekinge.

    Igår åt Ebba sitt första Happy Meal. Det var uppskattat. Antar att man får leva med tjat McDonalds varje gång man är i stan om ett par år. Tur vi har några mil till närmaste.

  • Eva S

    Kramar till Rebecca, Tina och Toka. Och till alla andra som behöver.

    Vilken skillnad det är mellan era 10-månaders! Men de är såklart 10-poängare bägge två.

    Ebba har fått sin 7:e tand efter en tids gnällande och lösbajsande. Äntligen! Nu kanske hon kan bli sitt goa jag en tid tills nästa tand.

  • Eva S

    IssaPissa: Ser jättebra ut! Funderar själv på om man ska börja titta på något liknande.

    flisa: Vilken mysig liten tjej! Hoppas förkylningarna är över för denna gången då.

    Igår kom tand 7. Idag såg jag nummer 8.

  • Eva S
    herbst skrev 2008-11-20 13:19:09 följande:
    va skoj med fler tänder...hur har ni det annars eva... du vet att sanne och manne blir snittade nästa fredag ska bli så skoj att få se deras tvillingarsen....
    Vad synd att Agnes är sjuk. Här är det bra. Ebba går och går och går. Jo jag vet att det snart är dags för Sanne. Ska bli spännande.

    Ebba ska få två CD-skivor och en plocklåda av oss. Hon lär få grejjer så det räcker ändå.
  • Eva S

    MammaU: Välkommen hit och ett stort grattis till tjejjen! Har hon något namn ännu?

  • Eva S

    Godmorgon!

    Idag fyller maken svindlande 39 år. Så vi får ta och städa om någon skulle vilja dyka upp. Och så ska vi ju gå tipsrundan. Planerar att kanske i morgon åka till Skånes Djurpark för sista gången i år. Hoppas vi åker. Har ni sett att Kamel har namnsdag idag?

    Mamma Åsa: Ja det är så ledamt att det blir fler änglar hela tiden. Men vad skönt att hon kunde prata med dig. Har vi ändå drabbats av det här så är det ju bra om man kan hjälpa någon annan. Kul med dokumentären. Du säger till när den ska visas va?

    Tina: Kramar. Du hade verkligen otur. Och det är hemskt att folk inte bryr sig.

    Julafton närmar sig och jag vet inte om jag ska skratta eller gråta åt det faktum. Antagligen en påtvingad tomte som vi inte vill. Och det där att man måste köpa julklappar. Jag försökte övertala mina föräldrar om att vi inte skulle ge till varandra på jul men det förslaget gick inte igenom och mamma började nästan gråta när jag sa det. Så det blir ju att försöka hitta på något ändå. Om Ebba bara får kläder som förra julen så ska vi shoppa loss på leksaker efter jul. Jag tycker det är vår skyldighet som föräldrar att tillhandahålla leksaker som utmanar hennes mentala kapacitet och träslevar duger inte längre. Och så är det kul att handla leksaker. Det roliga med julafton är ju iaf att jag också får klappar.

Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 6