Inlägg från: lovawille |Visa alla inlägg
  • lovawille

    Vi som fått syskon till våra änglar del 6

    STORA kramar till ALLA som har det jobbigt

    Här har vi precis tagit oss ur förskylningar. Först jag, sen Lova och nu Niclas som börjar bli bättre. Men Lova har blivit en liten vårtbitare igen. Hon har tuttat på mig varannan timme i 3 dagar nu, pust.....!!!! Är väl någon tillväxtperiod igen antar jag.
    BVC rapport från igår, hon blir 4 mån om 5 dagar:

    vikt:5240
    längd:60,5
    huvud:39,3


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    Hmm Fundersam konstigt att den ena blev mindre.....Fundersam Ni får klicka på den istället!!

    Ha en bra dag


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    Humma: *kramar om* Det bara MÅSTE gå bra för din mamma.

    Tina: Jobbigt med bilen, hoppas det löser sig. Hihi en riktig liten tokunge du har


    mammau & terkan: GRATTIS och välkomna hit

    Jisses vilket vinterväder det blev helt plötsligt, mysigt tycker jag . Kände genast att jag blev på bättre humör när det blev ljusare. November är ju annars en sån tråkig månad tycker jag. Det är bara mörkt mörkt mörkt........men inte nu .
    Min lilla Lova är inne i en riktigt bra period just nu. Hon sover bra, äter bra och är för det mesta glad . Såååå mysigt. Igår var vi på julmarknad och gick runt och myste.

    Bjuder på några bilder på min ögonsten Påpälsad inför snöovädret

    Magträning 4 mån

    Magträning 4 mån

    Hoppas det är bra med er alla och att ni njuter av vintervädret


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille
    Tina: Verkligen jättefint, tårarna rinner på mina kinder. *kramar*

    Mono: Härligt att klänningen var fin. Du kommer att vara så vacker

    Har lagt ut en video på min sida från igår kväll då en pratglad Lova absolut inte ville sova men det ville hennes mamma Fundersam. Kvalitén är dålig för jag filmade med vår vanliga kamera. Titta om ni vill

    KRAMAR på er
    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    Humma: KRAMAR KRAMAR KRAMAR. Håller tummarna för din mamma. Gullig Milla är . Vill muntra upp mamma, gullunge artan: Grattis till en lillasyster . Jätteroligt. Är du redan i vecka 18-19 Förvånad? Tyckte precis att du var i vecka 7 typ Fundersamtakhiza: Hoppas Silas mår bättre nu

    I måndags fick Lova en matstol. Gissa om hon blev glad när hon fick sitta med vid bordet istället för i en babysitter på golvet.


    Bilderna talar för sig själva


    Lova i sin nya stol. 2 mån 1 vecka

    Tok-Lova i sin nya stol

    KRAMAR på er


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    Hej på er!
    Tittar in efter en omtumlande dag. Lova satt i sin babysitter idag på köksbänken medan jag lagade mat. Jag tittar bort 1 sek och när jag tittar tillbaka så glider babysittern ner och dunsar i golvet med Lova . Ett fall på ca 120 cm. Hennes lilla kropp bara låg där och innan hon började skrika så var jag helt övertygad om att hon var död Gråter. Det tog bara några sekunder innan hennes lilla kropp hade uppfattat att det gjorde ont tills hon började skrika men man hinner tänka mycket.....Gråter. Jag ringde sjukvårdsrådgivningen men dom skulle inte ringa upp förrän 40 min senare!!! så jag ringde 112 och dom tyckte att det var väldigt bra att jag ringde. Ambulansen kom och tog med oss till sjukhuset. Hon undersöktes grundligt och vi fick stanna ett par timmar för observation. Men hon åt bra, "pratade" och var glad så vi fick åka hem framåt eftermiddan. Men jisses vilket dåligt samvete jag har . VARFÖR I H-VETE satte jag upp henne där????????????? Hon måste ha fått till en sån "sving" i sittern att den flyttade sig så att den åkte ner. Men jag tittade ju bara bort 1 sek.
    Hon har inte en skråma på hela kroppen, inte ett blåmärke!! En liten liten röd fläck på sidan på huvudet hade hon men den var borta nu på kvällen så det kanske bara var något annat. Min lilla lilla bebis
    Det enda vi måste göra nu är att väcka henne 1 gång i natt för att se så hon "kan vakna" så hon inte faller in i medvetslöshet om hon nu har fått en hjärnskakning.
    Hoppas det känns bättre i morgon för just nu mår jag inget vidare

    Kram


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    God morgon!

    Tack för kramar  dom värmer ska ni veta .
    Lova verkar må som vanligt idag som tur är. Hon vaknade till vid 2-tiden i natt och då tog jag upp henne och gick ner och bytte blöja. Och hon kunde vakna till ordentligt. Jag har dock sovit som en kratta . Vaknat HELA tiden och petat på henne. De minuter jag lyckades sova så drömde jag olika drömmar där jag håller på att förlora henne . Usch detta har tagit hårt på mig!! Från och med nu så får babysittern stå på golvet och hon ska alltid vara fastspänd!!!

    schäfer och skruttis: Låt inte Ebba och Matheo vara på bordet. Sätt ner dom nu innan det händer något. Snälla OskyldigTakhiza: Jag vet att jag inte ska ha dåligt samvete. Det kommer nog att lägga sig snart men just nu så tänker jag så mycket "tänk om" . Usch stackars lilla Silas som trillade ner från sängen

    Jättesöta tomtar och tärnor har ni iaf .


    Kram kram


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    God morgon tråden

    Välkommen alla nya och vilka söta tomtebebisar ni visar upp

    Har mig lite vid sidan om ett tag då jag ej mått så bra . Känt mig arg, lätt till gråt och sååå otroligt irriterad. Vet inte vad det beror på men för lite sömn och det GRÅA vädret spelar nog in.
    Lova mår iaf bra och hon gör ju så att livet blir lättare och känns ljusare, min lilla älskling  *kärlek*.
    Var på bvc i går och hon fick sin andra omgång av sprutor vilket gick bra men hon blev betydligt mer tagen av dom den här gången. Ingen feber men väldigt trött och lättgråten. Så jag kan inte skryta med att jag har fått  så mycket sömn i natt Fundersam.
    Bvc-rapport: ca 4 mån 3 veckor. Vikt 5545 längd 62 huvud 40,3. Så vår lilla tjej fortsätter att vara liten.

    Kram kram


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
  • lovawille

    GOD JUL  OCH GOTT NYTT  ÅR TILL ER ALLA

    Hoppas ni får en mysig julafton trots en del sjukdomar här och var. Vi mår bra iaf, myser mest hela dagarna. Sambon är ledig hela julen, jättemysigt . Har fortfarande svårt att fatta att Lova finns hos oss nu och ska fira sin första jul. Det trodde vi inte för ett drygt år sen. 

     5 mån5 mån

    KRAMAR på er


    Lova 25/7-08 och änglarna Love och Hannes f/d 070729
Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 6