Inlägg från: skrutthumlan2 |Visa alla inlägg
  • skrutthumlan2

    Vi som fått syskon till våra änglar del 6

    johannaj-grattis Hilding på födelsedagen! blev han glad för hästen?

    Tiden går verkligen fort! För ett år sedan var det en nervös väntan efter att ha sett en gulkropp men inget mer på tidigt vul och nu sitter man här med en 7,2kg guldklimp!

    sanne-grattis till tvillingarna, förstår att du har fullt upp!
    cilija- hoppas W blir frisk snart! trodde inte man fick ge småbarn honung än....

    Lyckades "lura" hit lite kompisar som ej kunde vara med på dopet på fika, så nu är det lite färre kakor som tar plats i kylskåpet...

  • skrutthumlan2

    Tänkte börja med smakis nu, hur lös ska potatisen vara? Hur mkt bröstmjölk ska han ha i? känns som ett stort steg att börja med mat!

  • skrutthumlan2

    Humma- hoppas din mamma snart blir bättre! Vilken konstig svägerska du har! Hon bör ju bli glad för det hennes barn får och inte kräva presenter...

    Annlee-hur mår din pappa?

    johannaj- är hästen mindre läskig idag?

    Idag har M rullat från rygg till mage för första gången!

  • skrutthumlan2

    Usch va läskigt för er som var med om skalvet. Ni måste ha blivit jättechockade! Har varit med om Skalv i San franscisko, men där visste man ju att det skedde rätt ofta! Hoppade upp på 2 sekunder och gömde mig under skrivbordet

    pandaprincessan-dåligt att ni inte har något öf! Måste ju finnas ett par mammor i ditt område. har inte kyrkan något öf då?

    mono-stackars sally! M hatar när jag droppar i koksalt i hans näsa, så jag förstår att det måste vara ännu hemskare att suga med näsfridan!

  • skrutthumlan2

    annlee-hoppas din pappa fick bra svar igår och att han kan vara hemma över jul!

  • skrutthumlan2

    pipaluck-stort grattis och välkommen hit! Fint namn också!

  • skrutthumlan2

    lillzandra-välkommen hit! skönt att allt gick bra!

    Mono-blev det ngn bröllopsresa förresten?
    humma-hur går det för din mamma? får hon vara hemma i jul? jobbigt med magsjuka på McDonalds!

    M har börjat illvråla hysteriskt när jag ska amma. bara jag lägger honom i horisontalläge så blir han jätteledsen och vägrar att amma. på morgonen är det inga problem alls, men på dagen är det svårare. konstigt! ngn som känner igen sig?
    Annars är 5 månaders vaccineringen avklarad, stackarn blödde ganska mkt

  • skrutthumlan2

    fru w-jag funderar på om det inte är öronen eller ngt, han är lite småförkyld och hostar en del. så det kanske är lite svullet i hans öron....genast får jag panik om att det är RS virus och att ngt hemskt ska hända.
    Han har ammat en gång idag, men sen kaskad kräktes han....inte så lyckat! men nu sitter han i sin babysitter och snackar och har sig så han verkar ju inte medtagen i alla fall...

    johannaj-fin gran!

  • skrutthumlan2

    usch, M är verkligen inte sig lik! Tror han har lite ont i öronen alltså. har pallat upp sängen så att huvudänden är mkt högre upp. kommer inte kunna sova inatt känner jag, bara lyssna på hans andning....

  • skrutthumlan2

    LillLindberg- jobbig sits ni har hamnat i! Och att det dessutom var din tvillingsyrra som anmälde verkar ju inte klokt! Kommer de att utreda er, eller vad händer? Hoppas det löser sig!
    På samma sätt som olika människor är nattugglor eller pigga som en mört tidiga mornar så kan väll bebisar vara det,eller?

    God fortsättning allihopa!

    M mår bättre nu, vilket är väldigt skönt!

Svar på tråden Vi som fått syskon till våra änglar del 6