• corrob

    Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!

    Nova stars mössor, hur är de i storleken ? kan en 8 månaders ha strl Small?

  • corrob

    HemmaHosSofi skrev 2009-01-07 17:53:14 följande:


    Gigantiska! Min 10mån kunde inte ha S
    åh vad tråkigt :( men tack för svaret.
  • corrob

    jag köpte en kik kid klänning på Minpluddevutt, men ångrade mig totalt angående färgen, så jag frågade om jag fick byta och hon skickade då en klänning utan att svara, med faktura + frakt.
    den gråa klänningen behövde jag inte betala frakt för, måste jag betala det nu ? tänkte skicka tillbaka den gamla imorgon.
    det hade ju varit lite skönt om hon hade hört av sig först..

  • corrob

    jag hade totalt gett upp om mina tre ordrar från Hippokids, hade ordernr 1585, 1587 och 1627. har fortfarande inte hört något alls om de två första men min senaste order (1627) mejlade hon precis om och jag kommer få molo bodyn med älgar och en småfolk bodysuit! Nu blev jag hur glad som helst!

  • corrob

    Lokatt- ja det är lite konstigt, speciellt att jag inte hört något alls om mina tidigare ordrar. men jag är glad att jag fick något iallfall för jag hade hunnit ge upp :)

  • corrob

    LillaÄrtan skrev 2009-01-07 22:24:16 följande:


    Jättejättesöt är den! Men har inte hittat mössan i den färgen nånstans... Sen köper jag vårkläderna på pop, därmed blir det ett gäng randiga mössor där också. Randigt ÄR fint men inte BARA. Älskar mössor! Stortjejen har fått en från Fritjof från Åre mössa till våren- Modell Retro, älskar den!
    kolla på geggamoja.com de har ju alla färgerna tror jag.
  • corrob

    har ni fått era paket från Kidzshop? (ni som beställde nova star jeans mm då rean startade? )

  • corrob

    fick precis mina NS jeans från kidzshop, brevbäraren har inte lyckats lämna ett enda brev rätt den senaste veckan utan min granne springer upp med allt när han kommer hem från jobbet.
    Vi har ringt, sagt till brevbäraren och idag hade jag en stor lapp på dörren men han fortsätter att lämna mina brev till grannen.. SURT..

Svar på tråden Shopoholics, adventkalendrar på nätet 3.e året!