• kkarro

    Måste säga att jag är lite besviken på julkalendern(verkar som fler är det) Tycker inte dagens "erbjudande" är ett erbjudande.

  • kkarro
    jajjamaa skrev 2008-12-05 13:40:25 följande:
    Med risk för att få sura miner mot mig... Tror ni att Me&i är ett företag som idkar välgörande ändamål och arbetar ideellt?Klart de vill tjäna pengar på sina varor. Att sälja allt på REA ger ju knappast någon förtjänst.Tycker erbjudandet idag är jättebra. Synd att jag redan köpt allt jag vill ha men lyckos alla som handlar! Om tajtsen legat som ni säger, köp en produkt o få köpa tajtsen eller köp två plagg o få tajtsen på köpet, hur många tror ni då hade fått chansen på dom? De hade varit slut kl 08.00.. snabbare än kjolen! Så det här är ett rättvist sätt tycker jag.
    Förstår vad du menar men 2 plagg till ordinarie pris såhär inpå jul och i kollektionsslut är lite dåligt. Ett plagg hade jag gått med på. Har redan köpt allt jag vill ha i denna kollektionen.
  • kkarro

    Varför skulle hon inte kunna ha det? Vi hade råttklänningar vi :D

  • kkarro

    Brukar få nyhetsbrev men än har jag inte fått något *väntar*

  • kkarro
    swemaria66 skrev 2008-12-12 11:09:05 följande:
    Klicka på länken så har ni rean
    Länk?
  • kkarro
    lolo21 skrev 2008-12-13 07:52:19 följande:
    Samma här, så himla synd...På rean står det Plyshtajts. Vilka färger tror ni finns då?
    Är väl bara att gå in på sidan och titta.
    Men tror bara det finns röda kvar.
  • kkarro
    SeriousGangBang skrev 2008-12-19 17:42:23 följande:
    då va vårens träff inbokad 1/2 kl 14 hihi...
    Jag har bokat 31/1. Min säljare frågade om jag ville ha 30:e men då jobbar jag kväll så det det gick ju inte :( Men hoppas ju på att det finns lite kläder kvar även dagen efter kollektionssläpp ;) Och denna gången kan jag bjuda hur många som hellst. Flyttar till vårt hus i början /mitten av januari.
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9