Inlägg från: kajsavarj |Visa alla inlägg
  • kajsavarj

    Me&i-tråden nr 9

    stökmamma skrev 2008-12-04 18:29:20 följande:
    Moln kragtröjan som finns i webbshopen går även att köpa hos säljarna...
    Jag trodde att de hade plockade bort tröjorna hos säljarna förut. För att ha till nu antar jag (Julkalender och webshop)men jag kanske har fel.
  • kajsavarj

    Sötboll skrev 2008-12-04 22:09:55 följande:


    Dåligt erbjudande som sagt, dom får nog akta sig lite me&i så inte folk tycker dom är snåla och hutlösa.
    Håller med! Jag var tvungen att läsa flera gånger eftersom att jag inte "hittade" själva erbjudandet. Förstår jag det rätt så kan man inte få tag molnbyxorna på annat sätt? Tycker i alla fall att det är ett fult erbjudande, och hade jag haft en flicka så skulle jag nobba "erbjudandet" av princip eller i protest. Som sagt, hade varit annat om byxorna hade gått för 100:- eller gratis, men 200 spänn! och dessutom vara tvungen att köpa två andra plagg, pinsamt me&i!
  • kajsavarj
    jajjamaa skrev 2008-12-05 13:40:25 följande:
    Att sälja allt på REA ger ju knappast någon förtjänst.Tycker
    Grejen är väl inte att vi begär att byxorna ska vara på rea utan vi stör oss på att det krävs att man ska köpa två andra plagg för att få köpa dessa byxor till fullpris. Antingen tycker jag att de säljer endast byxorna till fullpris eller "köp två plagg och få de här molnbrallorna för 100 spänn typ". Det är kombinationen i dagens erbjudande som är lite för mycket tycker jag...

    Dock inga sura miner här
  • kajsavarj

    JWM skrev 2008-12-05 11:55:40 följande:


    läste ovan att någon skulle nobba brallorna bara för denna hade ej tjej men vi kör dessa som uni och även de bruna...
    Ja, det var nog jag. Det är inte färgen eller molnen som jag tycker är tjejigt utan modellen, tycker att det känns som tjejbrallor men det kanske är jag som är omodern..?
  • kajsavarj
    FrökenNilsson skrev 2008-12-06 12:15:09 följande:
    annars hyfsat erbjudande...
    Ja idag var det ett bra erbjudande!
  • kajsavarj

    Idag var det också ett bra erbjudande! Men ointressant för mig eftersom att jag inte har någon tjej.

  • kajsavarj

    maggan75 skrev 2008-12-08 21:17:40 följande:
    [citat]
    Kolla in denna men vilket pris .....

  • kajsavarj

    Blev något knas med mitt svar angående waldorfdockan... Skrev så här: Visst är det mycket pengar men ett helt rimligt pris. Det tar tid att sy en sån docka så man måste räkna in den arbetstid det tar in i priset, plus meterial och så får man inte glömma bort att detta är ett hantverk och det finns ingen exakt likadan docka i hela världen. (Obs ej min auktion!) Jättefin docka!

  • kajsavarj

    Skrutteruttan: Jag såg din pojke i röda plysch i bildtråden, jättefint! Tänkte på det häromdagen att me&i har gjort en miss där. Tänk vad många som har velat haft ett par röda mysbrallor i höst för att matcha tex flugsvampar, moln, monster osv, osv som har fått leta upp mysbyxor på andra affärer. Där hade me&i nog kunnat sålt slut ganska snabbt. Och ja, jag vet att det finns röda tights men jag tror att många vill ha mysbyxor och inte tights.

Svar på tråden Me&i-tråden nr 9