• 64ulla

    Me&i-tråden nr 9

    Typiskt... flodhästarna var slut när min säljare beställde. Det blir billigt...

  • 64ulla

    Nu är jag fruktansvärt irriterad på Meandi. Jag gjorde en beställning tidigt under kampanjen, köp 3 plagg och få ett hemligt på köpet. Jag väntade på två tjej-plagg i 110/116 och fick två kill-plagg i stl 134/140, väl stort! Jag skickade tillbaka dessa för att byta o de hade fortfarande inte dykt upp igår när jag pratade med min säljare igår. Döm om min förvåning när hon säger att det är slut. OCH???? Jag valde 6 plagg för att få ta del av erbjudandet. Säljaren ville kompensera mig med att köpa ett plagg ur hennes kollektion till bra pris... men vá sjutton håller de på med.

    Det var någon som skrev tidigare här att de ville ha molntightsen och tänkte skicka tillbaka fullprisplaggen. Något som är mot konsumentlagen, men det här då... jag ser det som samma sak. Ta tillbaka två plagg utan kompensation. Arg är vad jag är just nu på Meandi. MORR!!!

  • 64ulla

    Var på träff igår och då fick vi ta del av erbjudandet med molntightsen fast det var dagen efter. Jgbeställde inget och de andra beställde...MEN skippade molnen. Antar att det finns andra som velat ha dem?

  • 64ulla

    Det här skrev jag igår:
    Nu är jag fruktansvärt irriterad på Meandi. Jag gjorde en beställning tidigt under kampanjen, köp 3 plagg och få ett hemligt på köpet. Jag väntade på två tjej-plagg i 110/116 och fick två kill-plagg i stl 134/140, väl stort! Jag skickade tillbaka dessa för att byta o de hade fortfarande inte dykt upp igår när jag pratade med min säljare igår. Döm om min förvåning när hon säger att det är slut. OCH???? Jag valde 6 plagg för att få ta del av erbjudandet. Säljaren ville kompensera mig med att köpa ett plagg ur hennes kollektion till bra pris... men vá sjutton håller de på med

    idag fick jag svar från kundtjänst...två plagg flick 110/116 är på väg...undra vad det blir?? Tur för Meandi att de visar lite servicekänsla. Plus idag till företaget.

  • 64ulla

    Tralalalala... min säljare var hemma (semester!) så nu är min rea-order lagd. Har gjort två försök på adventsluckorna men det blev inget då...så nu håller jag tummarna på att allt finns.

  • 64ulla

    ...å så la hon in storkundsgåva...molnörngott. Perfekt! Hade lite strul med felleverans som jag ej blev kompenserad för men i förrgår damp blockrandiga byxor och cirkeltröjan ner. Nåja, bättre finns det

  • 64ulla

    Plutto skrev:
    Hur är baströjorna i storlek? Jämfört med tex den bruna med turkosa igelkottar?

    Baströjorna är större.

    Theina: Minns inte vad de randiga byxorna kallades, de var gröna o cerisa. Från sommarens kollektion.

  • 64ulla

    Min säljare trodde att det kunde bli en ny lucka imorgon men slut på sön.

  • 64ulla

    Theina: Är du sykunnig? Sy en söm från avigsidan (med pyttesömsmån) där hålet är o då blir det bara ett litet streck, tror inte det blir så synligt då godiset förvirrar...

  • 64ulla

    Lugna gatan här tror jag. Såg att jag hade 4999 besökare nu...blir du min 5000e kanske?

  • 64ulla

    Längtar efter 31 jan...bokat in en träff hos mig då. Känns bra att få klämma o känna på plaggen så tidigt som möjligt.

  • 64ulla

    Rahina: Lägg gärna ut en bild så vi får se resultatet. Jag har också sytt om några plagg.

  • 64ulla

    Brunt brunt...

    kajsavarj: I vårens H&M-katalog finns bruna plyschbyxor på tjejsidorna. Matchande huvtröja m blixtlås finns också. Färgen är inte mörkbrun utan lite åt ljusare hållet. Kanske kan va nåt? För tjejer finns både tights och pirat i brunt i samma katalog.

  • 64ulla

    Min säljare är distriktscoach... (funderar)o de har väl extra provision, kanske blir för kostsamt för företaget?

  • 64ulla

    Lite info fick jag av min säljare idag. Varorna har börjat packats o är på väg sa hon. I år har tydligen Meandi beställt lite mindre kvantiteter från början med möjligheten att gör efterbeställningar när de ser åtgången. (min säljares info iaf) På två veckor har jag lyckts köpa alla "mamma-plagg"... :D Längtar som bara den...

    När det gäller storkundsgåvan finns plaggen under en begränsad tid sedan kommer plyschöverdragen till kudde. Molnisarna verkar vara ett minne blott. (min reflektion)

    Funderar på pussgrodor till min minsta, men nu vill de äldre döttrarna (16-19 år)ha mamma-brallorna. Köp köp köp... :)

  • 64ulla

    Läser att några av er har fläckproblem. Jag köper en sorts tvättförstärkare som heter 40-60 hos ett annat hemförsäljningföretag som heter Swipe. Går säkert att hitta på nätet. (Är inte säljare själv o känner ingen privat heller) Det medlet är helt suveränt. I formen ser det ut som tvättmedel i pulverform, o det går att blöta plagget o strö på, eller lösa upp i vatten o låta plagget ligga i det, eller ha det tillsammans med tvättmedel i maskinen. Jag har tagit bor intorkade matfläckar, urgamla bananfläckar, tomat ifrån köttfärssås, ja...i princip allt. (Köper tom plagg billigt m fläckar som jag sedan fått bort med medlet. Nu blir det konkurrens om de plaggen på Tradera. :D ) Medlet är inte billigt men drygt. Hade det redan till mina stora barn för 19 år sedan! Så här i trakten har vi MeandI träffar o Swipe träffar!!! Trevligt.

  • 64ulla

    Pillis 1975 mfl angående Swipe 40-60.

    Medlet bleker inte kläderna om man inte glömmer medlet på för länge sisådär mer än 30 min. Det är också ngn positiv miljömärkning på det eftersom det är syre som startar reaktionen. Eftersom 40-60 är en tvättförstärkare så blir färgade plagg klarare i färgen säger de som använder det så . Jag har bara min burk till fläckar. Vanish har jag provat...men det här slår allt...faktiskt. Bananfläckar är inget problem...inte ens intorkade gamla kaffefläckar på gamla dukar är något problem. Jag vet...jag skulle inte klara mig utan detta super duper-medel.

  • 64ulla

    Hej igen. Swipe 40-60 säljs bara genom visning hemma typ MeandI, över hela Sverige. Swipe säljs av ett företag som heter Naturecare. Att 40-60 är en typ av blekmedel stämmer, men det har hänt mig EN gång på 19 år att medlet blekt plaggets färg o då har jag glömt plagget i en hel dag innan tvätt. Jag har till o med använt det på min mormors brudklänning från 1926 med gott resultat. Kemtvätten hade inte fixat kaffefläckarna. Användningsområdet är brett...men boka ett "party" så får säljarna berätta själva. Här är länken till företaget: www.naturcare.se/yritys.asp

    och... som sagt var har jag ingen koppling alls till företaget eller någon säljare förutom att jag är en väääldigt nöjd kund.

  • 64ulla

    Läste o kickade lite till. Får också upp finska när jag trycker på produkten, men ring huvudkontoret så borde de kunna lotsa er rätt.
    Här är infon om medlet från deras hemsida:
    40:60 bleker redan vid 40°C. Den intensifierar också kulörtvättens färger. Använd separat som blekmedel vid blötläggning eller dosera i tvättmaskinen tillsammans med WHITE. 40:60 passar de flesta textilier, också konstfibrer. Lämpar sig också för borttagning av svåra fläckar.

    40:60 innehåller inte skadligt klor. Som blekande effektmedel verkar syre. 40:60 tillsammans med WHITE är utmärkt för tvätt av mattor.

    Tvätta mattor utan att borsta:
    Dosera 1-2 dl White och 0,5 dl 40:60 tvätteffektiverare i 50-70 liter varmt vatten (temperatur enligt material). Blötlägg mattorna ca 1 timme, rör om emellanåt och skölj. Sköljs lätt ur. Upprepa behandlingen vid behov.

    Borttagning av svåra fläckar:
    Gör en kräm av vatten och 40:60-pulver, gnid in den på smutsfläcken och låt verka 3-10 min. Borsta och skölj noggrant. Tvätta som vanligt.

    Blekning av bastulaven:
    Dosera 1-2 msk 40:60 tvätteffektiverare i 5 liter vatten. Bred ut lösningen på laven med en borste, vänta några minuter, borsta och skölj.

Svar på tråden Me&i-tråden nr 9