Inlägg från: Raihana |Visa alla inlägg
  • Raihana

    Me&i-tråden nr 9

    Gokväll allihopa! Är inne och läser här en del men skriver inte så mycket! Är ett stort Me&i fan och ser mig själv som en storkund!!=) Väntar med spänning på nya kollektionen och hade en dröm även jag, en klänning i modell zooklänning: Mörklila med turkosa päron och limekant.....hoppas kan man ju. Inte för att lila är en Me6i färg tyvärr. Måste få säga att jag är lite besviken på deras utförsäljning, tyckte alla kunde fått tagit del av den, spec. eftersom jag köpt vissa av de plaggen nyligen till fullpris. Hoppas jag hinner skriva här igen.

  • Raihana

    Inga reakläder idag heller.....
    Dottern surar! Hon bestämde sig i det sista att hon skulle ha blå fotbolls tröja, beige igelkottar och svart/turkosa robotar, hon som BARA ska ha rosa och lila. Fast med lite list lyckas jag alltid få på henne Me&i i alla fall!!=) Idag hade hon zookragtröjan från i våras med molnplysch tightsen, superfint.
    Tips till killar: Min son har molnplysch tightsen ihop med limpsadel gul och turkos från i våras, supertufft.

  • Raihana

    Är det någon här som har haft mycket reklamationer på höstens kollektion? Tycker kläderna är fruktansvärt slarvigt sydda i år, dom borde ha lite bättre kvalitets kontroll på deras fabriker.

  • Raihana

    Perkan skrev 2008-12-29 23:19:35 följande:


    Nej faktiskt inte, bara hemligt plagg från vårens kollektion som jag har fått reklamera men ej fått svar på ännu, fick en gamla bilar body och den har dom ju haft jätte problem med så att man skickar ut den som hemligt plagg är ju lite konstigt faktiskt!
    Kanske haft otur och fått många måndags exemplar, eller så är jag petig då jag syr mycket själv. Har haft 15 reklamationer, tycker det är oacceptabelt mycket, orkade dock inte skicka tillbaka allt då en del saker redan var slut tyvärr.
  • Raihana

    Eftersom höstkollektionen går att handla av tom den 11/1 så tror jag inte säljarna vet så mycket eller har fått så mycket hintar ännu av vad jag förstått, tyvärr. Hoppas såååå på svettisjackor!!!!

  • Raihana

    Jag har bokat den 31, men tror jag ska byta till den 1/2, känna som fler brukar komma på en sön. Är så nyfiken på allt nytt, vill se NU!!!!!

  • Raihana

    Jag skulle tycka det vore kul om pårontryck kommer till sommaren, gärna lite nya tryck också som tex. jordgubbar eller någon annan frukt. En filt med igelkottar allover önskar jag allra mest=)

  • Raihana

    Håller på att inventerar alla Me&i plagg nu inför den nya kollektionen.
    Rensar ut vad som ska säljas bla. vet inte om jag törs räkna dom också....=)
    Säljer nog de extra molntightsen och molnklänningen. Kommer alltid nytt man vill ha, så jag ska inte ha såna där växa i senare plagg. Räcker med molnkläderna dom har och använder nu.
    Har hört att kollektionen släpps i två omgångar nu ivår, nån mer som hört?

  • Raihana

    Åååååååååååååååååh, jag som önskat mig lila, hoppas mycket nu!!!!!!!!!
    Räknade alla plagg och kom fram till att jag egentligen inte behöver mera men man bara måste ju, det är den där lilla måste ha genen, lilla shopping djä...en.....

Svar på tråden Me&i-tråden nr 9