Inlägg från: barbamor |Visa alla inlägg
  • barbamor

    Me&i-tråden nr 9

    Min kille är 4 år nästa januari och beräknas vara 104 cm då. Vilken storlek på meandi overall? Och fråga två.... är den för barnslig till en 4-åring??? Tycker att den hade passat bättre till min 2-åring, men han ska få ärva brorsans POP overall. Står i valet och kvalet mellan meandi och POP, älskar turkos, men undrar även om dessa är lika bra som t.ex. POP. Någon som har erfarenhet?

  • barbamor

    Tack! Vad tycker du om att ha en igelkott på ryggen när man är fyra år då??? Är det roligt eller för barnsligt?

    Sedan vet jag att jag har läst ngt om att dragkedjan inte gick ända ner, att det var något hål eller liknande...???

  • barbamor

    Nej jag menade inte så, tänkte bara att nu får ju jag bestämma (när han är tre) men nästa år kanske han inte vill ha en igelkott!? Ni som har fyra-åringar vet ju vad de gillar. Jag är sugen på en sådan, men skulle vilja känna på en live...

  • barbamor

    Är lite inne på overallen igen, men har lite frågor... Håller verkligen gummibandet av tyg sm skall vara under foten, är det bra? "Hålet", eller glipan som var vid dragkedjan, kunde man fixa det?

  • barbamor

    Nu har jag kolllat igenom allt noga och tycker "sådär", men fattig blir man nog ändå....

    Jag som har en ett-åring blir besviken att jag inte hittar någon soldräkt i år....

    Gillar de turkosa byxorna både canvas och frotté. Var dock besviken på mina bruna från förra året som blev jättefula... Kommer säkert köpa kanindressen till lillen, men tycker att det var lite synd att det var den tighta bodyn... Om kaninbodyn matchar med de turkosa frottébyxorna så åker jag nog dit på ett helt set inkl. strumpor. Lite sugen på traktortröjan till tre-åringen med canvas till, men jag tycker att de byxorna är lite dyra till fullpris. Hm....

  • barbamor

    Ruso skrev 2009-01-30 23:55:47 följande:


    Tror du inte soldräkterna sparas till april-nyheterna? Det är ju typiskt sommarplagg!!Har själv en liten och hoppas på sådanna!! och kanske en matchande solhatt!
    Aha! Fast jag ska ju på party nu i veckan.... tillör inte de "heltokiga" utan nöjer mig med ett party per säsong.
  • barbamor

    Någon som har reklamerat husvagnsbodyn från våren -08? Jag har väntat och väntat på att den ska bli iväxt, men den fortsätter att vara jättestor i halsen och nu är den snart för kort i längden. Det måste ju vara fel på modellen??? Han visar hela bröstet när han har den på sig...

    Tror ni att man kan göra en reklamation nu?

  • barbamor

    barbamor skrev 2009-02-04 09:10:41 följande:


    Någon som har reklamerat husvagnsbodyn från våren -08? Jag har väntat och väntat på att den ska bli iväxt, men den fortsätter att vara jättestor i halsen och nu är den snart för kort i längden. Det måste ju vara fel på modellen??? Han visar hela bröstet när han har den på sig...Tror ni att man kan göra en reklamation nu?
    Tack för svar- Nej min har inte gått sönder vid knapparna, men å andra sidan har jag knappt använt den eftersom den är så ful. Någon som har fått igenom reklamation ang. halslinningen?
  • barbamor

    Hej!
    Jag ska göra en reklamation och har fått en frisvarsadress. Nu undrar jag om någon vet vad som händer med plagget om reklamationen ej blir godkänd. Skickas det tillbaka då och vem betalar den frakten?

    Är den någon som har reklamerat och ej fått det godkänt eller brukar de vara "generösa"?

  • barbamor

    Skrutteruttan skrev 2009-02-06 11:28:43 följande:


    Alla mina reklamationer har gått igenom ÄVEN i de fall säljaren varit osäker...hon trodde att om den inte går igenom så får man inte heller tillbaka plagget . Men jag vet inte..Det finns någon här i tråden som blivit nekad vet jag...
    Men det låter ju väldigt sjukt. De kan ju inte behålla ett plagg som inte är deras. Tänk om man skulle gå till en affär för att reklamera och de tar plagget men lämnar ej ny vara eller pengar tillbaka. Det måste ju vara fel!!!?

    Har du reklamerat husvagnsbodyn p.g.a. halslinningen som är alldeles för stor?
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9