Inlägg från: hennapenna |Visa alla inlägg
  • hennapenna

    Me&i-tråden nr 9

    Läser att en del tycker att det var mycket till pojkar...jag tycker tvärt om! Hittar inget till min 5-åring. han är rätt kräsen också... Fordonstrycken var inte snygga (inte på bild iallafall)... T-shitren med racerbilar var snyggast med de gröna revärerna, men då är den i rött, och det gillar inte sonen alls...
    Till dottern däremot finns massor med fint

  • hennapenna
    JWM skrev 2009-02-02 07:44:08 följande:
    någon med grabb ca 6-7 år vad har han valt eller väljer ni vuxna åt han?
    Vår son är 5½ och det är lika bra att han får välja själv... annars riskerar det att bli oanvänt.
    Han kikade som hastigast på bilderna igår kväll och gillade bara den svarta F1. Möjligen racerbilarna också, men han var skeptisk till den röda färgen (inte hans favoritfärg. han hade nog hellre haft rosa än röd!).
  • hennapenna

    Är lite nyfiken på att se pussgrodor-klänningen "live". Får lite nattlinne-feeling när jag ser den på bild. Men den kanske inte alls är så i verkligheten? Den står iallfall med på listan till dottern.

  • hennapenna
    JWM skrev 2009-02-02 10:42:57 följande:
    hennapenna skrev 2009-02-02 10:35:45 följande: grabben älskar rött så den var given hos han men inte hos mamma ;)men det är ju han som skall ha kläderna o inte jagsaknar byxorvill inte ha frotté nu utan mer "hållbart" och turkosa poplin har vi ju med bulldog på bakficka så det får väll bli H & M eller något annat
    Ja, sonen har också de turkosa med bulldog på, så det blir inga såna, även om jag gillat den sortens brallor mycket. Det blir överhuvudtaget få plagg till honom.
  • hennapenna
    Alexa skrev 2009-02-02 10:43:12 följande:
    Jag tyckte den såg lika nattlinneaktig ut i verkligeheten oxå..
    Ah...där ser man. Om jag tycker lika på torsdag så blir det inte den iallafall...
  • hennapenna
    JWM skrev 2009-02-02 10:47:37 följande:
    hennapenna skrev 2009-02-02 10:46:29 följande: har du någon annan att handla till eller får plånboken vila?
    Hahahahah...om så väl vore Hittar en hel del kul åt dottern 2½. Där får jag fortfarande bestämma dessutom.
  • hennapenna
    78Misan skrev 2009-02-05 22:50:30 följande:
    Alltså jag ska köpa hemliga plagg o jag har köpt mycket hemliga plagg innan till Theo säkert 15 st och jag har ALDRIG fått ett par byxor eller shorts bara tröjor o T-shirts medans nån här i tråden beklagade sig över att hon bara fått grå plyschbyxor *typ*Bara för att jag skriver detta o att jag har köpt på mig massa byxor i ullared så komer jag säkert enbart att få byxor denna gången
    Jag har heller aldrig fått nederdelar. En klänning och resten långärmade eller kortärmade tröjor.
  • hennapenna

    Till någon säljare eller annan kunnig:
    Träffen jag ska ha i slutet av februari bokade jag i december någon gång, och man ska få extra värdinnerabatt då vad jag förstår. Nu var nu tvungen att ändra datum till några dagar senare. Gäller den extra rabatten fortfarande trots att jag fått ändra datum?

  • hennapenna

    Var förresten på visning förra veckan och handlade en hel del. Tog med mig 5-åringen så att han själv fick välja. Han gillade den röda racerbilar t-shirten och den bruna grävskopor t-shirten (måtte inte mannen läsa att jag skrev grävskopor nu...grävMASKIN heter det ju...). Själv tyckte jag den turkosa var snyggare, men den gick inte hem.

    Till dottern (2½)  handlade jag frotté byxa lime, prickig t-shirt, rosa pantalonger, cerice svettiskjol, singoalla frotté tunika och prickiga strumpor.

    Det blir nog en hel del till när jag har visning hemma hos mig om ett par veckor.

  • hennapenna
    skrattmaja skrev 2009-02-09 11:17:15 följande:
    hennapenna, 100 kr extra oavsett antalet gäster! förutom den vanliga värdinnerabatten menar jagfanns extra rader på sbeällningsformuläret såg jag när jag var på party! ska ha mitt party som jag bokade i december nu på söndag!
    Så den extra hundingen gäller trots att jag var tvungen att ändra datumet nu? Hoppas på det.
  • hennapenna

    Och jag har oftast svårt att få ihop folk på helgerna! Vardagar verkar funka mycket bättre. I höstas hade jag 15 gäster en måndag kväll! Skulle ha en söndag i februari nu, men bara en eller två kunde, så jag har bokat om till en onsdag istället. Verkar som att det är fler som kan komma då.

    Min säljare har sagt att hon gärna kommer till mig även om det är få gäster (typ 3-4). Det kan säljas för ganska mycket ändå.

  • hennapenna

    Såg att racerbilar var slut i flera stl. Någon som vet om de kommer att ombeställas?
    Själv har jag redan köpt den, men ska ha party den här veckan, känns lite trist om det är slut...flera pojkmammor som kommer att bli besvikna

Svar på tråden Me&i-tråden nr 9