• Ruso

    Me&i-tråden nr 9

    swemaria66 skrev 2008-12-09 21:10:59 följande:
    Är det någon som vet om det är slut på dom gröna kuddarna med brun igelkott?
    Troligen, då de aldrig kom ut i webshoppen...har själv sucktat efter ett sådant exemplar...
  • Ruso
    Sommarbebben skrev 2008-12-09 22:09:17 följande:
    nu måste jag ju be någong vänlig själ att hacka sig in på vad som kommer imorgon - skall på kvartsamtal efter dagislämning 7.15 och sedan direkt till jobb, och jag vill ju inte missa ett kanonerbj en dag till. snälla - viska lite tyst...
    Jag tror inte det går längre... Me&I har visst kommit på hur de skall göra för att inte det skall läcka ut... synd...det var ju så spännande att få veta!
  • Ruso
    JWM skrev 2008-12-11 07:39:33 följande:
    Några andra hemparty företags julerbjudanden: Lingon och blåbär: En vara var dag för 75 kr. Av de varor som finns kvar och med risk för att det kan vara slut i någon storlek av just det plagget. House of lola: Kraftigt prissänkt vara/varor var dag. Antingen i en kombination av 2 plagg eller ett enskilt plagg eller hemlig vara billigt. Gangstar: Rea på utvalda delar av kollektionen med 30% efter 14/12 50% på utvalda plagg. -- Så visst finns det olika modeller på "rea" inför kollektionsslutet men den meandi har har varit den sämsta hittills enligt mig...tyvärr.
    LIngon och Blåbär var jag på gång att beställa två gånger, och jag ångrar i dag att jag inte gjorde de... Det var när de hade jeans för 75,- och svarta plyschjackor för 75,- - verkligen kanonpris och kanonplagg!!

    House of Lola har jag inte helt "fallit" för...när de hade två t-shirt för 150 var jag inne på tanken, men det var några t-shirt som jag absolut inte gillade...så jag tog inte chansen då man inte fick välja själv. Fick höra att just detta företag är startat av två "me&I:are"-toppar det visste jag inte från förut!

    De enda verkliga bra erbjudande från Me&I i år är nog när man kunde köpa tunika/klänning och få tajts på köpet. Då blev det ju nästan halva priset! Molnen är ju bra, men det är ju inget erbjudande på det viset...

    Bra med rabatt på _ett_ plagg i dag!! Men jag avstår, fick i går köpa två robottröjor från PK till min säljare - 50% rabatt, DET är rea!!
  • Ruso
    Theina skrev 2008-12-11 09:15:24 följande:
    Kul med robotar ändå, men jag har inget ur kollektionen som matchar till det alls. och 3 åringen tyckte det var för killar och vill inte ha det på sig jag gillar dom mkt.
    Allt passar till jeans - det har du kanske?
    MIn 4 åringa tjej har den med cerisa robotar och tycker den är cool och min snart 10 åring ville ha den andra, han har den till jeans.
  • Ruso
    I går kväll kom min säljare med en STOR påse kläder - allt jag köpt från hennes provkollektion. Här var det sedan fest och glädje!!

    2,5 åringen provade ("kan själv") brun plyschbyxa, plyschjacka och brun igelkott...och prick/blom klänningen med rosa pricktajts...sedan var hon nöjd. Mest glad var hon för den LILA plyschbyxan och plyschtunikan som kom från LIndex i paket i går... hon älskar LILA, och jag har nyss börjat acceptera att hon får välja lite lila. Jag gillar inte färgen alls...

    4,5 åringen provade lääääänge, och mycke! Det var ju rätt mycket i 110/116 och även 98/104 passar henne (hon och lilasyster delar på den storleken). Allt med prickar föll i smaken direkt, även monstertunikan och godistunikan. Maxat blev det när hon provade noshöringsingorallan med monstertunikan ovanpå...eh...inte helt det snyggaste jag sett

    I dag har lillasyster de lila lindexkläderna, och storasysters val blev röda pricktajts, rosa baströja och monstertunikan, hon tyckte hon var såååå fin! Storebror har fotbolltröjan på sig och lillebror har monsteroverallen. STorasyster valde en vit/svart randig t-shirt jag hade köpt på Lindex rea för 29 spänn. HOppas fotbollströjan klarar sig, han har pysseldag i skolan och inte känd för att skydda sina kläder direkt...
  • Ruso
    Theina skrev 2008-12-11 11:00:09 följande:
    Jag har precis hämtat mina godistunikor till tjejerna och mina molntajts.. UNDERBART UNDERBART UNDERBART. Jag är såå nöjd verkligen. Tunikorna är amazing.. Molntajtsen är också ljuuuvliga Men nu vill jag såklart ha svarta byxor till tunikorna.. svarta plyschbyxorna är ju slut.. ngn som vet något annat märke som har matchande byzor?
    du som gillar L&B, har inte de svarta tajts? Det vore ju fint till!
    Själv har jag svarta plysch från Lindex, men de är väl också slut...och svarta plysch från L&B, och svarta tajts från Gekås.
  • Ruso
    Theina skrev 2008-12-11 11:02:01 följande:
    Jag älskar Lingon och Blåbär.. Men hittills tycker jag inte de har haft sååå bra erbjuande (eller jo bra, men inget som falligt mig i smaken) jagvill ha tröjan Märta och marina bootlegs.. Jag är helt kär i kläderna
    Tröjan Märta är det ju lite rea på nu - kostar från 160 i stället för 200 (tror jag det var)
  • Ruso

    r


    kajsavarj skrev 2008-12-11 13:32:44 följande:
    Lite OT men är det någon som vet någon webbsida som har rea på sina vinteroveraller? Funderar på att köpa me&i´s overall men kom på att jag kan ju kolla om det finns något annat först till ett bättre pris. Har sökt lite men jag verkar inte vara så duktig på det...
    Om du är ute efter overall i små storlekar så har de 50% rabatt på Mikkline i www.dunderbutiken.se. Röda i storlek 98 för 425,- , en ljusvariant med lite rosa i 74, 80, 86 och 98 för 325,- och en beige/brun i 86 för 325,-.

    Jag har köpt den i beige/brunt till min minsta kille och den är jättefin, det står att det är 2000 mm i vattenpelare, men på en lapp som hänger på overallen står det "over 5000-8000 mm H20"...

    Har haft mikkline förut och varit väldigt nöjd. Normala i storlek tycker jag.
  • Ruso
    Fru Indosaurie skrev 2008-12-11 13:59:05 följande:
    fast jag hittar inte nåt reapris på dom..
    Det dras av i kassan, det är 50% på alla ytterkläder, regnkläder och skor. Frakten kan gå upp til 79 kr dock, om man inte kan hämta själv i södertälje.
  • Ruso
    mellerud skrev 2008-12-11 20:44:23 följande:
    Är det sista dagen i julkalendern i morgon?? Puffar lite för min fråga..
    En fågel viskade att det inte alls blir julkalender i morgon... ;)
    Mellandagsrean börjar i stället!!
Svar på tråden Me&i-tråden nr 9