Inlägg från: fairyfloss |Visa alla inlägg
  • fairyfloss

    V.V.S-tråden - Våga Vägra Skov! Tråd nummer 13!

    Mammasknodd: Jag har slutat med imurelen och håller precis på att bli frisk från min 4:e förkylning på raken. Så jag hoppas jag slipper en till nu. Står dock fortfarande på 10mg kortison. Får du några mediciner just nu?
    Ja kängru är ett litet äventyr att äta. Inte speciellt gott enligt mig, men väldigt speciellt, och nyttigt! Du får ta en liten semester ner hit och prova själv .

    68an: Ah, tänkte att det måste vara Luleå . Här är det Djurgården som gäller *Djurgårdshjärtat brinner för fullt*. Fast jag erkänner att jag har tappat all koll på Svensk sport. Det enda vi tittar på här hemma är cricket *skäms lite*.

    Pingu: Har inboxat dig .

  • fairyfloss

    Mammasknodd: Ja det har lugnat sig, jag har ungefär som du, lite lös ibland bara. Problemet har varit att jag itne kunde bli av med kortisonet, och jag vet ju fortfarande inte hur det blir. Så fort jag gått ner på lägre dos än 10 mg som jag står på nu så har magen pajat igen. Så vi får se hur det går. Jag ammar fortfarande och är sååå glad för det . Vi trivs så bra med det Axel och jag, det passar oss! Framförallt mentalt har det hjälpt mig. Vad skönt att din mage är så pass bra!! Men vad har du för fel på binjurarna?

    Patrik: Jag håller med de andra, du måste ju läggas in det hörs ju klart och tydligt! Gå till akuten och vägra lämna den innan du fått hjälp, alltså nån KUNNIG läkare ska du få träffa. Ta med dig nån som stöd. Helt sjukt hur dålig sjukvården är i vissa delar av landet. Men inflamation i hela tjocktarmen ska man inte ta med en klackspark.

  • fairyfloss

    Mammasknodd skrev 2008-12-13 12:49:46 följande:


    Fairyfloss: Du kan nog lugnt fortsätta med kortisonet tills du kan ta andra mediciner...Det är ju en sån låg dos. Jag har fått binjuresvikt pga att jag ätit mycket kortison under låååång tid De har helt enkelt blivit lata och produserar förlite av kroppens eget kortison.
    Ja det låter ju som att det är jättesäkert att fortsätta med kortisonet . Nej jag vill bli av med skiten, har ju ätit det i ett år nu. Ner till 5mg ska jag i alla fall! *Bestämd*
    Är binjursvikt nått som kan återkallas? Eller hur man nu uttrycker det.
  • fairyfloss

    Mammasknodd: Hoppas de börjar fungera igen då men hydrokortisonet! Jag tror nog inte att jag kommer sluta amma om nån månad .

  • fairyfloss

    Mammasknodd: Oh herregisses! Nej men så fruktansvärt! Ta hand om dig och krya på dig! Oj jag tycker så synd om dig just nu . Megakram!!

  • fairyfloss

    Usch kram allihopa som mår dåligt . Måste be om lite råd såhär mitt i natten. Jag har ju slutat med medicinen, men på fredag har jag läkartid... ska jag skita i den? Jag pallar inte med min läkare, han säger samma sak varje gång bara och jag vill inte ta medicin.

  • fairyfloss

    grådis skrev 2008-12-15 16:46:39 följande:


    fairyfloss skrev 2008-12-15 16:37:24 följande:
    Hur är du i magen då? Det är ju inte bra att ständigt gå inflammerad heller, det kan ge oönskade komplikationer längre fram, så det är ju bra om nån har koll på en. Finns det nån annan läkare då? Kramis
    Joo den är helt okej, miskade kortisondosen till 5mg i morse men jag har tagit 10 mg varannnan dag i en vecka *slavare* och inte blivit sämre. Ska ringa min husläkare och fråga om remiss till en annan läkare men har inte orkat, har haft så mycket annat. Orkar bara inte gå dit, sitta i väntrummet 1 timme för att sen höra "men du MÅSTE ju ta nån medicin." Känns inte... bra. Imorgon kommer de ringa och fråga om jag kommer på fredag eller inte och då måste jag ha svaret klart i huvudet.
  • fairyfloss

    Usch idag har jag haft ont i magen.
    Men jag vägrar behandling. Jag vägrar vara sjuk. Så det så!

    Våga Vägra Skov!

    Får se vad doktorn säger på fredag... jag är en besvärlig patient . *i förnekelse*

    Kram till er alla som mår dåligt! Och KRÄV hjälp!

  • fairyfloss

    Mammasknodd: Skönt att höra att du mår bättre!

    Idag har jag pruttat som en galning. Igår åt jag inget mindre än pizza, idag har jag ätit både toast och hummus och herregud min mage är som en ballong. Nu förstår jag verkligen varför jag går på min diet i vanliga fall, hade nästan glömt. Det är inte jättesmärtsamt men extremt obehagligt och inte så kul. Tur att jag bara är hemma .

  • fairyfloss

    Tindra Amanda skrev 2008-12-18 12:44:11 följande:


    Vill skriva in mig här hos er. Just nu har jag ett aktivt skede. Äter som bäst kortison i tabl form men om det in te blir bättre till på måndag så skrivs jag in på sjukhuset och får intravenöst.
    Välkommen hit! Hoppas du blir bättre snart! Usch jag var i samma sits som du runt 6 månader sen, som tur var så slapp jag sjukhus med en hårsmån.
Svar på tråden V.V.S-tråden - Våga Vägra Skov! Tråd nummer 13!