• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Jag bakade muffins som jag ska ha med mig till jobbet och då var jag ju "tvungen" att smaka en så att jag visste om de var ätbara. Och det var de

    Tur att resten hamnade i frysen direkt, annars hade det kanske gått åt fler. Hmmm... inte bra.

  • Sigrid

    Jag försökte mig på att testa crossen på gymmet en gång, men jag fick inte igång den... så jag smög försiktigt därifrån och tog löparbandet istället. Men jag får väl fråga någon nästa gång.

    Jag längtar verkligen efter nya kläder, så att det synns att jag gått ner i vikt. Nu ser allt bara pluffsigt ut.


    mickans skrev 2009-02-09 11:33:07 följande:
    Gör det det är superbra uppvärmning innan man börjar gympasset.Crossarna på gymet är grymt myket bättre än hemma crossarna, men det är iof ca 20-30.000 dyrare oxå förstås . men det är skönt att ha en hemma, de dagar man inte kan ta sig ut. tråkit att det inte blev någon shopping, men är man inte på hömör så är det jue inte roligt. Men man ser verkligen vilken skillnad när man har kläder i rätt storlek
  • Sigrid

    Oj, 40 minuter. Då hade ni mycket snö kan jag tänka mig. Även om det är motion så är det aldrig kul när något tar tid som man inte räknat med. Hoppas du slipper skotta en massa imorgon.


    mickans skrev 2009-02-09 11:39:38 följande:
    Var ute å skottde i morse ca 40 min för att ens komma ut med bilen i morse. det var upp plogad snö så den var tung å hård . Men dagen motin är gjord iaf Å skotta snö i alla ära, har inget problem med det när man Inte har tidspress på att hinna till jobbet. Kom 45 min sen, kunde ha varit värre
  • Sigrid

    -20 grader. Huuuuu...
    Jag tycker att våra -2 grader räcker gott och väl.
    Fast en riktigt kall vinterdag med mycket snö och strålande sol kan ju faktiskt vara ganska härlig, bara man har varma kläder på sig.


    mickans skrev 2009-02-11 17:31:21 följande:
    Jag har klarat med nu resten av veckan som varit...phuuu. Men då har vi ca -20 i stället å det är kallt de..he he.Man måste ha nya kläder när man går ner i vikt, det märkliga är att man inte märker det fören man provat å ser skillanden .
  • Sigrid

    Jag måste få gnälla lite till. Det känns nästan som om förkylningen har börjat om och jag är så täppt i näsan så det slår lock för öronen när jag sväljer... panik! På grund av förkylningen sover jag dåligt och då blir jag ju trött och sugen på allt möjligt onyttigt. Jag har ingen ork att tänka "nyttigt".

    För er skull så hoppas jag att min förkylning ger sig snart så att jag blir lite piggare och kan åka och träna igen, för just nu känns allt bara trist och tråkigt.

  • Sigrid

    Grattis på födelsedagen! Det är klart att du ska unna dig semlor på kalaset. Hemgjorda semlor är ju mycket godare än köpta. Jag har bestämt att jag ska få en semla på fettisdagen.

    Trist med förkylning. Det verkar vara förkylningstider just nu. Hoppas att det inte blir långvarigt i alla fall.


    morrontrött skrev 2009-02-11 21:06:40 följande:
    usch ingen bra mat-dag idag.födelsedagskalas då jag bjöd på hemgjorda semlor. min käre far gjorde alltid semlor på min födelsedag så jag tänkte jag skulle försöka mig på det.dom blev verkligen lyckade och supergoda. jag har ätit 2½ (fast det var mini-mini-semlor)men det känns inte bra.här är det förkylning på gång. det var ju en kul födelsedagspresent... inte
  • Sigrid

    mickans:
    Attans också att du har pms, det är aldrig kul. Men ostbågar... jag dör..... Det är ju så gott. Jag är ensam hemma med sonen ikväll och tidigare idag när jag var och handlade stod jag LÄNGE och tittade på en otroligt frestande påse ostbågar. Suck... nu ångrar jag att jag inte köpte den (fast egentligen inte ).

  • Sigrid

    Jag är ansvarig för morgondagens fikabröd på jobbet. Så här går ugnen varm just för tillfället. Lite svårt är det att inte provsmaka, men som tur är så skulle det synnas om jag tog en bit. Men det luktar så gott. Imorgon ska jag i alla fall ta en bit. Ser ju säkert konstigt ut om jag bjuder och inte äter något själv.

  • Sigrid

    Ok... jag erkänner! Jag har smakat av kakorna. Jag skyller på ugnen eller nåt, för det fastnade massor med kaka i formen.

  • Sigrid

    Välkommen!
    I den andra tråden kan du skriva lite som du vill. Beror på hur mycket uppgifter du vill uppge och ha koll på själv. Men det är ju kul om du uppger vilken vikt du startade på och om du har något mål.

    Ostbågar är min svaga sida. Åhh, bara tanken på dem får det att vattnas i munnen. Det är bara att bita ihop antar jag.

    Lycka till, klart att du ska klara 15 kg tills augusti. Vi stöttar och peppar dig.


    Tankgirrrl skrev 2009-02-13 09:06:54 följande:
    hej! den här tråden vill jag hoppa på!jag förstod inte hur man skrev startvikt och så på den andra tråden, så jag har inte gjort det än! Jag dietar genom att äta naturdiet 3 mål av fem, tänkte köra bara naturdiet och frukt hela nästa vecka! har en operation som väntar i augusti och fram tills dess måste jag gått ner 15kg, jag har gått ner två! kör ni nån särskild diet eller så? och HUR håller man sig undan från chokladen och ostbågarna utan att krevera??// catrin
Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra