• Sigrid

    Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra

    Grattis! Alltid kul när det visar minus (oavsett anledning).


    mickans skrev 2009-02-13 09:09:25 följande:
    Är iaf glatt överaskad i dag -0,9, vilket jag Inte trodde med tanke på omständigheterna denna vecka. Jag har inte tränat alls så antagligen så är det väl muskler som är borta...he he
  • Sigrid

    Jag spinner vidare på det Mickans skrev om att ha förlorat muskler. Hur snabbt försvinner musklerna och hur snabbt upptäcker man det på vågen att de försvinner. Ersätts de med fett direkt, eller hur funkar det?

    Jag har inte tränat på 3 veckor och det lär bli en träningsfri vecka till för mig. Är alla mina muskler borta nu och har jag samlat på mig en massa fett istället? Jag känner mig "pluffsigare", kan det stämma eller är det bara en känsla?

  • Sigrid

    Idag bjöd jag på fika på jobbet och det var uppskattat. Men jag stod så länge och bakde igår kväll så jag var alldeles slut i ryggen idag. Att baka till 40 personer är inte kul, men man behöver bara göra det en gång per år i alla fall. Nu har jag ett år på mig att fundera ut något att baka till nästa gång.

    Jag såg att och Tankgirrrl och mariaq lagt in sig i vikttråden, vad kul.

    Nu ska jag sätta mig och dega framför "Let´s dance".

  • Sigrid

    Grattis, vad kul. Vad duktig du är.


    Tankgirrrl skrev 2009-02-14 08:36:41 följande:
    wiie vägde mig idag och jag har gått ner 1kg denna vecka!!!
  • Sigrid

    Jag bakade daimtårta och hade vispad grädde till. Ja, jag smakade själv. Annars brukar jag hoppa över fredagsfikat på jobbet, dricker bara lite vatten.


    Tankgirrrl skrev 2009-02-14 08:36:21 följande:
    Sigrid skrev 2009-02-13 20:44:41 följande:
    jo jag vet hur det är! men skönt att det bara är en gång om året! smakade du nåt själv då? och vad var det du bakade`? jap nu är det officiellt :P
  • Sigrid

    Jag har nåttm in målvikt så just nu försöker jag hålla min vikt för att inte gå upp igen. Jag tror att det går ganska bra, men efter jul tycker jag att det har varit svårt med motivationen för att hålla sig från gosaker. Sen har jag varit förkyld i tre veckor så jag har inte kunnat träna, det känns trist. Men jag hoppas förkylningen är på bättringsvägen nu.


    Tankgirrrl skrev 2009-02-14 10:48:05 följande:
    Sigrid skrev 2009-02-14 10:28:45 följande:
    ändå har jag ätit kebab, chicken nuggets med pommes och himla massa ostbågar och choklad! men det är ju alltid kul att vågen visar minus! hur går det för dig i gå-ner- andet?
  • Sigrid

    Det verkar vara förkylningstider just nu. Hoppas det går över snart. Du får ta igen promenaderna när du känner dig bättre.


    morrontrött skrev 2009-02-14 11:19:20 följande:
    välkomna ni nya! kul att det hålls liv i tråden här hemma är det megadunderförkylt värre. lilltjejen o jag är riktigt risiga, medan stora tjejen o pappa klarat sig något sånär. jag hostar så jag nästan kräks. men tacka vet jag Illiadin, ny sorts näsdroppe som min lilla 7-månaders har fått o kunde sova ganska bra inatt. jag har varit skitdålig med promenader på sista tiden. så på tisdag (min väg-dag) lär det inte vara något minus.
  • Sigrid

    Jag har köpt ett par nya byxor.
    När jag kom hem och mannekängade lite för mannen och sonen så sa min man: "Dom låren har det hänt mycket med." Ja, har man minskat 10 cm i omkrets på låren så borde det väl märkas, eller hur. Kul att det syns med mina nya byxor.

    Och så köpte jag en snygg tröja som passade snyggt till mina nya byxor. Känner mig så nöjd!

  • Sigrid

    mickans: Kul att din man är hemma igen. Var det geléhjärtan han ville köpa? De är ju så goda. Jag hade med mig sånna till jobbet i fredags och bjöd på, men jag var duktig och tog bara en själv. Vad gott det lät med pizza, tur att vi har planerat dagens middag redan

    Ja, musklerna lär ha försvunnit vid det här laget. Jag har bestämt mig för att vila från träningen kommande vecka, jag är inte helt 100 än. Jag lär nog ha lite träningsvärk efter första träningspasset sen.

    Ja, jag är så glad över mina nya byxor.

  • Sigrid

    Idag har vi varit ute på isen (bor nära en sjö) och åkt långfärdsskriskor på en upplogad runda. Sonen åkte snowracer efter. Det var massor med folk ute på isen (som gick, åkte skridskor eller skidor) och solen sken. Vi hade matsäck med och satt oss i solen på en stock och åt och bara njöt. Sen slank det ner en chokladmuffins också (ojdå). När vi kom hem blev det en bastu.

Svar på tråden Här går vi ner i vikt tillsammans och peppar varandra