• sarahl

    inte direkt byst men alldeles många kilon sitter på kroppen så ingen älva direkt.
    Tyras föräldrar skrev 2008-12-14 18:00:29 följande:


    den borde vara helt ok att sy men tänk på att någon med byst och höfter blir elefantlik i den modellen. den går liksom rakt ut från kroppen. du ser säkert ut som en älva bara för att jag skrev så tror ni att en sådan här klänning är svår att sy?www.tradera.com/Finstickad_klanning_hangselkl..
    .och funkar röd och vit rutig elelr röd med vita prickar på kanske, tänkte nu till jul, med svart tröja till.
  • sarahl

    jag syr min väska endast i 2 bitar, en fram och en baksida och så foder om man skall ha det. Jag syr av hörnen på maskin istället. Tycker det är finare och lättare att få snyggt.


    Tiro skrev 2008-12-16 00:29:11 följande:
    Nu har jag sytt några "dagisväskor" och jag undrar efter ha sytt på bottenplattorna. Hur syr man "enligt skolboken" hörn så de blir bra? Jag tycker de blir ganska så bra men inte 100 %-iga. En annan liten fråga...vad är coversöm?....*ler lite generat*
  • sarahl

    jag tänkte sy mig en kjol till julafton, skall iväg o sjunga på en midnattsmässa och vill ha nåt fint på mig.

    har ett kjolmönster som jag gillar sjukt mycket, men skulle vilja göra en ballongkjol, någon som kan förklara hur man gör!

  • sarahl

    är det någon här som beställde från mjuka tyger när de hade sina paket i webbshoppen, har beställt paket nr 5 och tycker inte de tygerna jag fått var de som var på bilden, men hon har ju tagit bort dem från shoppen nu därför undrar jag.

  • sarahl

    snabbt svar nu, om jag skall sy ballongkjolen, kan jag göra fodret smalare och kortare än ytterkjolen och sy fast yttern i innern och få ballongeffekten?

    ser man tjockare ut i ballongkjol än vanlig?

  • sarahl

    tänkte sy en dress till sonens inför morgondagen, tror ni man kan göra en storlek större eftersom jag inte hinner tvätta velouren innan?

  • sarahl

    är det någon här som har koll på standardstorlek på täcke och kudde till vagn, tänkte sy några påslakan sett.

  • sarahl

    för rätt så länge sedan lyckades jag få ett mönster på en annorak som jag tror någon här sydde. Dock har jag raderat mailet med sömnadsbeskrivninge, är det någon som vet vem det var så berätta gärna för mig.

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)