Inlägg från: Godingmamma |Visa alla inlägg
  • Godingmamma

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Indra2: Jag frågade dom jag köpte min CoverPro av ifall jag kunde vända mig till dom med eventuella garantifrågor på en Janome-maskin inköpt i Kalmar, min vanliga maskin, och det gick tydligen bra. Att du inte kan gå till lokala butiken med en englandsköpt maskin kan man ju förstå men det kan hända att det går bra med en från svensk nätbutik!

  • Godingmamma

    Men Lindex äger väl barnklädsmärket Fix numera?? Det är ju där det märket säljs i alla fall. Då är det ju kanske inte så märkligt att dom har rätt att använda de "klassiska" Fix-mönsterna?

    Och ang. P.I.F så finns det t.ex. en plats kvar hos mig om någon av er tar mod till sig och anmäler sig Bloggadressen finns i min presentation.(Får jag göra reklam för att jag ger bort en ospecad grej av ringa värde eller får jag skäll av FL-polisen nu tro? )

  • Godingmamma

    Jag har också fyndat lite tyg på loppis. Tex svart tyg med klövermönster Och ett retroblommigt flanellpåslakan som nog skall bli en mys-pylle till sonen...
    När jag var på loppisen gick jag förbi ett gammalt skåp, eller en skänk kanske den räknas som...och nu undrar jag om int den står där och ropar på mig!!?? Vad gör man?? Jag skulle alls inte ha något skåp utan planerade ett klippbord med förvaring under i ett hörn i sovrummet. Men skåpet var ju så fint!! Förvara i det kan man ju alltid men då blir det klippa på golvet i fortsättningen också. Vad skall jag göra tro?? Ack dessa svåra val!!

  • Godingmamma
    Har bestämt mig för att åka dit nästa gång det är öppet och titta närmare på den om den finns kvar i alla fall

    Tyras föräldrar skrev 2008-12-13 19:22:08 följande:
    köp! konsumtion gör dig lycklig ännu lyckligare av begagnade grejjer där pengarna går till välgörenhet
  • Godingmamma

    God dagens...är hemma för vård av mig själv idag...sonen är på dagis...men inte tusan vet jag om jag orkar sy nåt fast jag skulle vilja. Är en elak förkylning jag fått! Har ju inte ens feber men är sänkt ändå! Risken är väl att jag gör nåt liknande Mimmi om jag sätter igång...härom kvällen skulle jag göra om ringningen på helikopter-T-shirten jag sytt till sonen eftersom jag inte var nöjd med den. Och satte ringningens söm mitt fram!! Det var bara att göra om-göra rätt...igen!

  • Godingmamma

    Jag vet att det är lite OT men jag är nyfiken på hur man gör, enklast, för att ta bort bakgrunden på en bild av något man sytt (eller vad som helst egentligen)? Har sett det i en del bloggar och skulle tycka det var kul att testa...

  • Godingmamma

    Annan fråga: Har en plastad textilduk från Hemtex men "skötselråden" är borta. Vill ha bort veck på den. Går det att stryka med tyg emellan eller har någon något annat tips?

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)