Inlägg från: Mari78 m pojktriss |Visa alla inlägg
  • Mari78 m pojktriss

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Rockat små söta plagg. Tänk att det finns så små människor...

  • Mari78 m pojktriss

    God Jul allihopa! Trots inte mindre än två nya maskiner och ommöblering i syrummet så tar jag nu Julledigt med gott samvete. Gjorde klart det sista innehållet i ett paket för någon timme sedan *skratt*. Har massor med bilder att visa efter jul.

  • Mari78 m pojktriss

    Sandra G skrev 2008-12-26 19:41:42 följande:


    Å vad skoj! Fanns det mycket landskapstyg kvar? Funderar på att beställa. En fråga bara, är det barnsligt för en 3-åring?Mimmi 71 skrev 2008-12-26 19:39:42 följande:
    *skratt* näää det är aldrig för barnsligt. Eller också är jag aldeles galet barnslig som har en egen tröja i tyget
  • Mari78 m pojktriss

    Nu har jag rockat loss så det finns massor med bilder på årets hemmgjorda julklappar. Har fått en get och har lite annat att blogga om också...men för ikväll får det vara bra så. Må gott allihopa!

  • Mari78 m pojktriss

    Allis X skrev 2008-12-28 20:35:41 följande:


    Svar på #688Ja man kan registrera sitt varumärke, tror det kostar 800kr per län.Men man måste inte ha det registrerat för att sälja. Däremot måste man deklarera vinsten som hobby verksamhet, från första tjänade kronan. Och när man tjänat över 30000kr ska man betala in moms.
    1300 pix över internet och då gäller det hela Sverige (man kan välja att registrera även internationellt tror jag)
  • Mari78 m pojktriss

    Lite nytt i bloggen nu! Tagit mig an ett lite mer "avancerat" projekt än vanliga muddisar ikväll!

  • Mari78 m pojktriss

    skaparglädje skrev 2008-12-29 21:37:07 följande:


    Hej!Har läst och följt denna tråd länge men aldrig skrivit! Mycket bra tips här! Men nu har jag skaffat mig en blogg också, titta gärna in (länk i min presentation) Anuya: Fin klänning! Lycka till med dopet! Måste bara fråga er: Jag har lagt till en lista i min blogg med bloggar jag följer (bla några av er här i tråden ) Är det OK eller ska man fråga innan man lägger till? *blogg-rookie* Hoppas det är OK med er!
    Tror de flesta med mig tycker det är helt ok att bara ösa på med länkandet.
  • Mari78 m pojktriss

    Rockat lite till nu. Jag ligger i nu *skratt*, men har faktiskt mer jag boooorde blogga om, men hinner inte och nu är det sovdags. Jag fick verkligen inspiration av gårdagkvällens byxsömnad, synd att jag har så lite symaskinstid framöver dock.

  • Mari78 m pojktriss

    Uuuu, har klippt tyg idag så det gör ont i lillfingret *skratt*. Nu behöver jag bara en stor spark i rumpan så jag kommer igång med att sy. Något bromsar mig, men vaaaad? Har som tur är förhoppningsvis chans på lite sytid nästa vecka.

  • Mari78 m pojktriss

    vart har all syenergi tagit vägen?! Här är den för tillfället som bortblåst *suck*. Massor med tillklippt, men ingen lust. 100 idéerm men ingen ork. Men imorgon mina vänner skall jag shoppa inredning till diverse rum. Bl a syrummet *ler* så nu skall jag i alla fall få till bordsytorna som jag vill ha dem. Längre fram hoppas jag få golvvärme, snygga väggar och snyggt tak i rummet också *skratt* men det har vi inte råd med just nu. Skall inhandla 2 styck borsskivor + 1 st bänkskiva på rusta och så ben på IKEA och sedan skall det skruvas, sågas, slipas och fixas så det blir precis som jag tänkt mig (blir billigare och säkert bättre också än att köpa färdigt).

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)