• yrväder

    Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)

    Här samlas alla sömnadsintresserade, proffs eller totala nybörjare, oavsett vad vi syr. Av någon anledning blir det en hel del barnkläder.
    Alla är välkomna in med tips, idéer, frågor, ge och få inspiration eller bara visa upp sina alster!

    UFO = Unfinished Objects, alltså saker som vi av någon anledning inte blir klara med och inte små flygande tefat som man kanske skulle tro

    Länkar till mönster, butiker osv finns i första inlägget.

    TRÅDSTARTARENS TILLÄGGSKOMMENTAR 2008-12-12 11:45
    Coverprotråden
    www.familjeliv.se/Forum-11-240/m39250800.html

  • Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)
  • Rostis

    JAg har rockat!

    lindbrg: Jag har klätt om två briovagnar, det var väldigt intressanta projekt, finns bilder i mitt fotoalbum.

  • Tiro
    bakabakalitenkaka skrev 2009-01-26 20:43:31 följande:
    Å jag märker att jag inte är så van i sytråden ännu, vad är "rockat" ?
    Att man har lagt ut ett nytt inlägg på sin blogg. Som man oftast hittar på respektive persons presentation.
  • Kyssen
    Kaja: Lite sent men ändå.. Jag gör precis så, syr en kanal och trär sedan i resårbandet. Tyckte inte det blev lika bra när jag testade att sy fast själva resåren så som jag tex gör på byxor. Det blev lixom snyggare "rynk" när man hade resåren löst i kanalen.

    Någon som vet vilka färger som kommer på kaninerna framöver föressten. Läste lite snabbt på hennes blogg att det skulle gå att få rosa kaniner på vit botten snart iaf??
  • Kaja

    Kyssen skrev 2009-01-26 20:50:46 följande:


    Kaja: Lite sent men ändå.. Jag gör precis så, syr en kanal och trär sedan i resårbandet. Tyckte inte det blev lika bra när jag testade att sy fast själva resåren så som jag tex gör på byxor. Det blev lixom snyggare "rynk" när man hade resåren löst i kanalen.
    Ja. Det var ungefär det jag misstänkte. Tack!
  • Kaja

    Jäklars vilken produktion jag har just nu. Jag hinner liksom inte blogga ikapp det jag syr. Tror att jag har haft uppdatering på saker typ varenda dag nu den senaste tiden. Det som är kul är att jag syr mycket i nya modeller!

  • Mimmi 71

    Kyssen skrev 2009-01-26 20:50:46 följande:


    Kaja: Lite sent men ändå.. Jag gör precis så, syr en kanal och trär sedan i resårbandet. Tyckte inte det blev lika bra när jag testade att sy fast själva resåren så som jag tex gör på byxor. Det blev lixom snyggare "rynk" när man hade resåren löst i kanalen. Någon som vet vilka färger som kommer på kaninerna framöver föressten. Läste lite snabbt på hennes blogg att det skulle gå att få rosa kaniner på vit botten snart iaf??
    Än så länge så är det endast naturvit botten med rosa kaniner som gäller. förhoppningsvis kommer det andra färgställningar också, men det beror på om hon får ordning på någon leverantör. Den nuvarande svenska Jenny har för tillfället ger ingen förtjänst alls för allt arbete hon lägger ned.
  • Kyssen
    Mimmi71: Jaha, vad synd! Då får vi hoppas att hon hittar någon bra och prisvärd leverantör för nya kaniner hade ju varit super! Men - samtidigt förstår jag att man inte vill göra all gratis - det krävs ju  ändå en del jobb!
  • lilllinda

    Jag är så glad! Tygpyssling kommer att ha 17 olika band och 12 olika mönster från farbenmix inom kort! Med nästa hilco leverans kommer även prickig trikå, ej sanetta den kommer senare!
    Tjoho så glad jag är!!!

Svar på tråden Sytråden spinner vidare - Julröd rulle:-)