• Oui

    Sommarbebisarna 2006 i GBG fortsätter (igen)

    Nu får vi skärpa oss lite!

    Här kommer tråden igen för oss som fick barn sommaren 2006 i Göteborg.

    Här pratar vi om allt stort och litet som händer våra små (numera större) barn.

    Välkomna!

  • Svar på tråden Sommarbebisarna 2006 i GBG fortsätter (igen)
  • Oui

    Nä, verkligen inte! Vi har ju kännt varandra så länge nu och det är kul att veta vad som händer hos alla!

    God jul på er!

  • Mamsie

    Instämmer i föregående talerskors kloka ord:

    Vill inte tappa bort er tjejjor, och GOD JUL!

  • Lovis 1

    GOD JUL på er alla, hoppas ni har det bra.
    Nu har vår bärbara dator pajat med så nu e det verkligen dax o köpa en ny!! Denna datorn har ju virus men kanske kan man vara uppkopplad 5 min för att önska god jul.

    Fick hem papper igår från östra, har fått beviljat kejarsnitt, direkt utan samtal mm, bara en skriven remiss, vilken lätytnad!! De läste väl min gamla förlossningsjournal o insåg att det var det bästa för oss. Så nu har man ett datum för mini-mini.

    Idag har jag haft såå mkt sammandragningar, i över 14 h i rad, f*n vad det suger, kan ju inte göra ngt när de kommer förutom ligga på soffan o profylaxandas.

    KRAM på er


    Leia, min älskade lejonunge
  • Stikkan

    Hej alla!
    Tack Oui!
    God fortsättning.
    Får återkomma en annan dag när öroninflammationen jag åkte på lagt sig. Ville inte åka in igår, fick Pc imorse istället. - fy för den ... vad ont det gör. Att inte barnen knäcker sig värre när de drabbas. De står ut med mycket....
    Kram på er!

    Lovis: När är är det beräknat till? Jag menar alltså inte att du måste säga datum för snitt om du inte vill! Vilken vecka är du i? Skönt att beslutet fattades så smidigt.

  • Blå Flygare

    Hoppas julen har varit bra för er alla, och att dina öron snart mår bättre Stikkan!

    Precis haft en en-timmes-kamp med världens envisaste unge sen jag var i samma ålder S fick ge napparna till tomten igår. Och den som säger att det är lättare än väntat att sluta med napp och att julafon är en bra dag för då har de så kul att de glömmer det... De har varken träffat S eller hennes farmor (som erbjöd sig flera ggr att ringa "tomten" för att be dem rota fram napparna ur soporna innan det gått 30 min av nattning under gråt). Gah, vi överledvde det, men det tar nog ett tag för mig och svärmor att bli goda vänner igen...

    I övrigt har julhelgen varit bra

  • Lovis 1

    stikkan: Krya på dig, trist med öroninflammation!! Jag ska få snitt i v 39, är i v 27 nu.

    myran: shit vad farmor motarbetade er strategi då, vad arg jag hade blivit. Dukitgt av er att orka dock. Vi väntar minst ett år till med att sluta med nappen, jag tycker det e skönt att hon har ngt!

    Idag är det julfirande nr 2, med sambos släkt alltså, på julafton var det ju min släkt. Så nu får jag samla krafter igen..

    kram på er o go fortsättning!


    Leia, min älskade lejonunge
Svar på tråden Sommarbebisarna 2006 i GBG fortsätter (igen)