• Minnie7

    Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder

    Hella: han menade att ett enterocele hade man om bråcket satt högt upp så att hela tarmen var inblandad. Jag fick bara krysta och så såg han det sa han. Men, jag är väldigt tveksam till bedömningen faktiskt. Han menade ju att det tom med vara enterocelet jag såg när jag stog upp. Men hallå- det ÄR den främre väggen jag ser. Jag är inte dum! Det sitter ju fast med urinröret för tusan. Det är säkert inte så att jag har ett cystocele men den nedersta biten av främre väggen blockerar definitivt mynningen. Så, vad kan man då göra åt saken undrar jag. En jobbarkompis hade opererat musklerna mellan slidan och urinblåsan- undrar vad hon hade för symtom. Ska fråga.

  • Minnie7

    Nej man är ju inte läkare men ibland undrar man faktiskt. Jag vill inte åtgärda rectocelet för att bajsa funkar ju faktiskt. Är skavet jag vill bli av med ju, och den öppna känslan (konstigt att jag har det egentligen trots att något blockerar).

  • Minnie7

    I sista hand op. Börjar med knipträning och att jag slutar amma. Sedan antibiotika mot urinträngningarna om det inte blir bättre med dem. Och till slut op om jag har besvär.
    Vet inte om jag har några direkta symtom av det faktiskt mer än att slemhinnan syns och känns när jag sitter. Att bajsa funkar ju mha kaffe på morgonen. Sex har vi inte haft än. Känner mig nästan alltid bajsnödig iof men inget som stör. Bara tyngdkänsla ibland.
    Nej, då är det jobbigare med trängningarna, öppenheten, luftintaget och skavet. Men det kanske är den slemhinnan som trycker på urinröret, vad vet jag...

  • Minnie7

    Mammin: Stort lycka till imorgon!

    Konstigt det där med mellangården. Min gyn sa att den var för kort men han igår tyckte den var ok. Jahapp liksom...

  • Minnie7

    Ok, jag tömmer tydligen blåsan ordentligt men det känns som om själva urinröret åkt ner. Har läst att bindväven runt den kan ge vika. Undrar bara hur man kan konstatera det? Har smärtor i urinröret när jag sätter mig ner och det kommer en skvätt då. Känner urinträngnigar hela tiden och det känns liksom långt ner.

    Har du ont?

    Lycka till på din op!!! Hoppas den går jättebra!!!

Svar på tråden Fortsättningstråd Framfall/slid eller livmoder