Inlägg från: Licens To Kiss |Visa alla inlägg
  • Licens To Kiss

    Veckomatsedel à la budget

    Misty W skrev 2009-03-30 09:37:57 följande:
    Min matlista denna vecka... Måndag: Lapskojs Tisdag: Chorizo pasta Onsdag: Fiskgratäng med citronsås Torsdag: Kycklingbitar med ris och sås Fredag: middag hos mina föräldrar Lördag: Nått lätt Söndag: Middag hos svärföräldrarna Sen så blir det inte så mkt mer. Måndag är det snittsamtal så då blir det hämtmat och tisdagen så har jag mitt snitt. Så resten av nästa vecka är det sambon som får sköta hans och dotterns mat och sen är det påsk.
    Hur gör du din fiskgratäng?
    Jag har aldrig gjort själv men vill prova på.
  • Licens To Kiss
    Misty W skrev 2009-03-30 09:49:28 följande:
    Jag fuskar ganska mkt än, men ska absolut lätra mig ordentligt nångång. jag steker lite pangasus (eller va det heter) file så dom får fin färg, lite salt och peppar eller citron peppar på. Lägger i en smörad form, spritsar potatismos runt, pressar citron över fisken och häller sedan på en färdig citronsås(kelda tror jag, lovely lemon) över med riven ost och sen in i ugnen 225C i ca 15 minuter. Tills osten smällt och moset fått fin färg.
    Låter lätt! Ska greja de sen. Tack!
  • Licens To Kiss

    Är det så att man ska åka runt till olika butiker? Jag håller mig till IcaMaxi och jag skulle nog får ner matkostanderna mer än jag redan har nu men jag pallar inte.

  • Licens To Kiss
    misstristess skrev 2009-03-30 13:16:43 följande:
    Himmelkropp! Tänkte på dig idag när jag handlade! De hade Vår kokbok för 99 kr på Coop Forum. Jag har själv den och brukar hitta rätt mycket i den. Där står mer än bara recept, även lite beskrivningar på råvaror och vad man kan ha dem till.
    misstristess, Va gullig du är! Jag ska kika där imorrn. Har promenadväg upp dit.
  • Licens To Kiss

    Har gjort budget nu för april och de ser inte nådigt ut. Jag ska spara till semestern så här kommer då 2 månader utav BARA matmånader. Pengar som blir över måste jag glömma för ett tag och överföra fort som attan. Billig mat dessutom behöver jag tips på. URK!!

  • Licens To Kiss
    pyret11 skrev 2009-03-31 12:06:54 följande:
    hemlag ost/skink paj risotto pankakor eller våfflor pasta med ostsås (gjord på gräddfil och ost) ja det några biliga rätter
    Tack!!
  • Licens To Kiss

    Chili creme fraich och tonfisk, är det gott ihop med pasta?

  • Licens To Kiss
    misstristess skrev 2009-04-02 09:09:39 följande:
    Här bär det snart av till Maxi för dagens jakt. Karrékotletter för 30 kr/kg. Sen hoppas jag att jag ska hitta lite fynd till nästa vecka. Köpte stekfläsk på Netto igår, tillfälligt parti och 25 kr/kg. Barnen har påsklov så jag ska bunkra upp lite mer, blir ju mer mat som ska lagas nästa vecka.
    Har Maxi kotletterna hela veckan?
Svar på tråden Veckomatsedel à la budget