Inlägg från: jossposs |Visa alla inlägg
  • jossposs

    Supermorsorna 2006 kör vidare

    todilo alla, och HALMPAN; tack för att du startat ny tråd

    Hampan: SKrattade gott när ja läste om hampus fundering.. hihi.
    ja, jag håller m dig om att det räcker m två barn.. är ju aldrig en lugn stund nuför tiden förrän efter 19:30 på kvällen Hoppas allt e bra för övrigt.

    neah: åh va kul m gamla brev.. gjorde detsamma här för ett tag sen.. massa mysiga kärlekskort och sånt... man blir ju såå glad hur mår du och magen?

    bea: Åh va roligt vännen, grattis till nytt jobb" Vad e det för jobb då??? SKönt, slipper du oroa dig för arbetslöshet sen.. och kul för calle oxå som då får vara hemma!!

    Nu när det är ny tråd måste jag ju bombardera m lite kort på de busiga små barnen vi har...., var ju lääääängesen nu KRAM På er alla och ha en skön kväll...



    sista kortet e väl fint.. pontus hittade en chokladtryffel i dag när han satt på bänken.... jag och johan var alltså jämte och höll på m mat, och han och lina satt på bänken jämte oss.... frågan är ju bara hur faaaaaaaaaaasen detta kunde ske??

  • jossposs

    beah: nää ,stackars lilla tove Kan oxå ansluta mig till skaran "hela familjen sjuk sen mitten av december" *suck*... bägge barnen har ögoninflammation... lina blev ju hemringde från dagis i torsdags, och Pontus fick sin idag.... fan oxå, jag som har inskolning m honom ju.... Så det blir till att ringa jobbet i morgon och säga . HEJ, jag komer inte nästa måndag som planerat då min son är sjuk och missar hela andra inskolningsveckan, vilket innebär att jag måste göra om inskolningen och kommer därför två veckor senare till jobbet *suck återigen*.... är så jäkla less på alla jävla förkylningar, ögoninflammationer, öroninflammationer, tandgnäll, feber... usch!!
    Synd att ögoninflammation smittar så jävlans, annars hade det varit mysigt att ses, men får ta det sen OM OCH NÄR alla blir friska!

    nån som vet hur länge ögoninflammaion brukar hålla i sig?? lina är såå rastlös då hon ju inte kan leka m någon eller så.. och hon har en trött mamma som är hängig och förkyld och ont i bihålorna...

    KRAM på er alla, ursäkta mitt "bitterfitta"-inlägg, men var tvungen:

  • jossposs

    lina sa senast i går kväll att hon va "jädd" för spökena i sitt rum, trots att jag nog ALDRIG har pratat om spöken...ser väl på spöket laban på tv och kanske pratar om det på dagis, inte vet jag.. men rädd för spökena var hon igår i af.

    jag har oxå en bläckfisk, men inte Lina, utan pontus.. han är som en ål näör man ska klä på honom. Han e sjuuukt jobbig just nu, vaken en till två timmar varje natt och vill inte somna om man inte går runt m honom, och när man lägger ner honom i sängen så vaknar han *asjobbigt*: Vi som e vana m att gå in m nappen en gång på natten och han e nöjd.. nu e han vaken två perioder och vägrar somna utan välling..usch.
    Bea: du som brukar ha koll på alla åldrar från din bok, vad står det vid 13 mån???

    Linas ögon  nog bra idag, så i morgon blir det dagis för henne, SKÖNt för mig.. hon e sååå rastlös nu, inte fått leka m nån sen i onsdags förra veckan, e juu ingen som vill leka m nån som har ögoninflammation.

    ha det bra alla, ska nu ta mina vilda barn:
    KRAM

  • jossposs

    ser att det pratas blöjor.. LIna har varit helt blöjfri dagtid sen slutet av Juli, det är sååå skönt. HOn har bara kissat på sig hemma två eller tre gånger...
    Hon går själv och kissar, torkar sig, spolar och tvättar händerna.. dock ropar hon när hon bajsat då ja inte vill att hon torkar sig själv.. hehe. Det är såååå skönt!!!!
    Hon har blöja på natten fortfarande, och kommer nog ha ett tag till eftersom hon dricker välling på kvällen. Det är jätteskönt att hon alltid säger till om att hon måste kissa eller bajsa..... går även bra långa sträckor i bil och så då hon alltid säger till.. hon är jätteduktig tycker jag!

    hallon:S å lång Alex är, det är linisen oxå.. hon e oxå typ 94 lång...  men de flesta i min släkt e långa och johans släkt e korta precis som f:s släkt. Hur mår ni annars??? tack för tips om pop rea i morgon, kanske kikar ner en sväng om ja har ork. Äter inte Alex godis? Duktig du e då.. här är det lördagsgodis varje lördag, hon och johan åker alltid iväg.. lina tycjker det är jättemysigt.. sen blir det rätt mycket fika oxå måste ja er känna

    rebeckaa. Det är bara att skriva här, klart vi lyssnar, och du besvärar INTE; det är ju därför vi har varnadra för att både kunna skriva bra och jobbiga saker.. så skriv du vad det än är... KRAM och hoppas det snart blir bättre!!

    nä, nu ska ja ta hand om mina små barn som snart river stället.
    KRAM på er alla supermorsor

  • jossposs

    bara kikar in, men här var det ju inte direkt action idag

    Har varit nere på pops rea i förmiddags... köpte en fleece till Pontan och även en mössa... och Linis fick en rosa skaljacka... HOn kan gott ha sin hela våren, men nu har hon även en då i nästa storlek, hon blev sååååå lycklig när hon kom hem.
    Ja ha jååååsa jacka mamma

    dagen har varit rätt lugn förutom hysterin på POP i förmiddags då.. JOhan kom hem från jobbet och har nu fått ögoninflammation samt mår jättedåligt.. så han har typ legat däckad sen han kom hem (om man ändå hade det så bra när man e sjuk)
    Farfar har varit här ett par timmar i em och lekt m ungarna, SKÖNT att laga mat ifred i köket. Man har ju inte så höga krav längre.. hihi.

    Lina har varit på dagis, och Pontus går nog i morgon, han har varit mycket bättre i dag, så tror det blir dagis i morgon som sagt...

    KRAM på er alla och ha en bra kväll,s ka kolla vidare på förlossningskliniken, tycker det e såå kul

  • jossposs

    mc. Hej hopp Kul att höra från dig och skönt att ni mår bra. Jag tycker oxå det är jobbigt m pontus så sett att man vet att det e sista barnet.. för här blir det heller inga fler SYnd att jag inte visste att du behövde jacka till clara, annars hade jag kunnat kolla åt dig igår närjag var nere, var ju där när det öppnade så det fanns massor av jackor i alla storlekar DÅ! KRAM på dig.

    mammaS: Hoppas du trivs på ditt nya arbete, men vad jobbar du med?? du skrev bara som hastigast att du fått nytt jobb, men inte vad? e nyfiken som attan ju. HOppas det fungerar bra m calle och Linux hemma. kram

    majalaja. SUUURT m maginfluensa min granne hämtade sin son på dagis i morse, hade kräkts ner personalen, mindre skoj. HOppas verkligen vi slipper det, har varit nog m sjukdomar här i vår familj på sistone.

    nu ska jag och lina sätta oss i soffan . har lovat henne glass, och nu tjatar hon typ hål i huvudet på mig. Pontan sover så det är lugnt o skönt. Just det ja, han  var på dagis i dag, inskolningen fortskrider alltså nu. Jag var borta i två timmar och det gick helt ok. Dock åt han inget, men det är väl rätt vanligt i början , väl???

    KRAM

  • jossposs

    krya på er alla ni som e sjuka!
    själv väntar jag på att andra halvlek i handbollen ska börja.. jag och johan sitter bänkade framför projektorn i källaren. Som gammal handbollsspelare får man ju inte missa när sverige spelar.
    KRAM på er

  • jossposs

    hoppas alla mår bättre. VI mår sådär, är nog jag som e sämst nu.. har ont i huvudet och sååå ont i hela kroppen, trots att jag sovit en och en halv timme idag på dagen... blir tidigt isäng idag mao!

    lina var på dagis och åt och sov i dag för första gången sen Pontus föddes (har ju bara fått gå 08:30-11.30 när jag e mammaledig..
    HOn var såå lycklig att hon skulle sova där, även om hon bara får sova 30 min. Det hade gåttt galant och hon längtar till hon ska sova där på måndag, skönt

    Annars har dagen varit lugn.. varit iväg och köpt lite kläder till mina barn som inte har några samt en ny parfym till mig då min var slut.. köpte samma som jag haft i alla år... Light blue från Dolce & gabbana, världens goaste

    Nä, ska kolal lite let´s dance nu.
    KRAM

Svar på tråden Supermorsorna 2006 kör vidare