Inlägg från: FrökenWonka |Visa alla inlägg
  • FrökenWonka

    ryggmärgsbråck/mmc del 4

    Haha just det ja det var ny tråd. Magen segar sig jättemycket och han verkar ha lite knip och allt möjligt. Säkert jättejobbigt för honom då det är första gången det varit så här jobbigt för honom.

    Två bra saker har hänt idag...och en konstig

    1.) Jag slipper åka in med Melvin till sjukhuset då han inte är okej i magen. P.g.a att dom litar på mig och min instinkt kunde jag skicka upp vem som helst för att hämta några resolax så vi klarar oss till vår läkare är tillbaka från semestern. BRA

    2.) Jag har fått förslag på ½ vårdbidrag+ 18% merkostnad!!! SUPERBRA

    3.) Jag fick full ersättning (1200 för utbytta fotvänliga leksaker. Men inte ett öre för sjukgymnastsrekommenderad matstol. KONSTIGT

  • FrökenWonka

    Tingeling: De saker jag fått godkänt för är : parkeringskostnader, mat och kläder då vi urakut hamnat i Lund två gånger med endast det vi haft på kroppen som bagage, köp av fotvänliga leksaker (som fungerar som sjukgymnastik också), babysim, lunchkostnader då vi har långa dagar på sjukhus, telefonkostnader för att kunna ringa ärenden när vi är inlagda, värmedyna och tossor till hans fötter.

  • FrökenWonka

    Catmat: Jag har fått 1800:- som merkostnad för medicin eftersom det är det man betalar innan man kommer upp i högkostnadskort. Samma gäller resor.

    Tack för alla gratulationer

  • FrökenWonka

    Dreamrose: Gud vad skönt att det inte är cancer åtminstone. Hoppas dom hittar vad som är fel snart. Förhoppningsvis nåt som går att bota snabbt iaf.

  • FrökenWonka

    Morrisey: Vad skönt ni fått ett längre förslag. Vårat sträcker sig bara fram tills han är 1 år eftersom man brukar få utökat efter det.

    Christina: Tyvärr verkar det vara lite efter vilken handläggare man har. Jag har en kompis i Växjö som också håller på med VB utredning. De har en son med Downs Syndrom. De har fått höra av ALLA att ingen får VB för DS barn innan 1 år men sen får ALLA fullt. Men hon känner sig orolig då hennes handläggare verkar vara rätt bitter och hård och hon får hela tiden vibbar av henne att dom inte kommer få nånting. Alla sa till mig också att ingen i kronoberg brukar få för barn oavsett problem. Jag hoppas verkligen vi får detta förslaget spikat snart. Vore så trist om nån bitter gubbe ringde och berättar att han tänker avslå hela alltet.

  • FrökenWonka

    Rafiiki: Men usch. Stackars lilla I. Hoppas du får tag i nån snart som kan få igång
    ruljansen så nif år veta vad det är.

    Ni som fått era barn sederade med dormicum. Hur lång tid har det tagit innan dom vaknat och hur har dom varit då?
    Vi har storträff med läkarteam, sjukgymnaster, uroterapeut m.fl nere i Lund i början av mars
    och dom vill ha färska provsvar på allt som går så denna veckan ska M sederas 2 gånger och vi ska in idag, i morgon och på fredag för undersökningar och ta prover och odlingar.

    Vi slapp ifrån sedering sist men det var gränsfall så denna gången kommer dom sedera honom. Känns inte som det kan ta så lång tid för vi ska vara på dagvården i morrn, sista undersökningen är klockan 15,30 och dom stänger klockan 17,00. Men är rädd för att dom ska skicka hem oss när han fortfarande är helt väck. Hur mådde era barn osv?

  • FrökenWonka

    catmat: var detta efter sedering med dormicum?

    Morrisey: Ja såvida inget oförutsett händer så var jag övertgad om att vi ska få åka hem.
    Tänkte mest på hur fort efteråt man får åka hem. Är ju inte superkul att sitta på sjukhus och glo men man vill ju samtidigt inte bli hemskickad med en bebis som fortfarande är nerdrogad.
    Har ni fått några provsvar ännu? Tänkt ringa superlänge men har inte funnits tid och min knäppa telefon går knappt alls att varken sms'a från eller till.

    Christina: Hur dags blev Linnéa sederad när ni fick åka hem 13,00?

    Rafiiki: Har du fått tag i nån idag ang I's kräkningar?

Svar på tråden ryggmärgsbråck/mmc del 4