• Mirix

    Regnbågsföräldrar i Stockholm!

    Självklart får ni komma om ni kan, o vill ni komma med ny bebis går det ju oxå. Vi kan alla försöka hålla lite distans *L*

  • Mirix

    ja M var oxå mest snorig på natten. Första förskylningen låg hon på rygg o andra på mage. Kändes så bra med amningslarmet för hon kunde snarka hemskt o plötsligt sluta!

  • Mirix

    Nästa fika hemma hos Mirix 28 mars kl. 11.00

    mirix (2vuxna 1 bebis)
    long distance runner (2 vuxna och en 1-åring)
    Fru Stjärnfall (2 vuxna + 1 bebis)

  • Mirix

    Ja vi kan ju testa med knytis.

    Bröd:
    Pasta sallad:
    Efterrätt:
    Dricka:

    the,kaffe, mjölk, smör el saft det finns

  • Mirix

    Nästa fika hemma hos Mirix 28 mars kl. 11.00

    mirix (2vuxna 1 bebis)
    long distance runner (2 vuxna och en 1-åring)
    Fru Stjärnfall (2 vuxna + 1 bebis)
    Rox (1 vuxen + 1 bebis)

  • Mirix

    Bröd: Mirix
    Pasta sallad: Long distance runner
    Efterrätt:
    Dricka: Rox

    Hade sån otur idag! Gjort mig fin i håret, klätt mig för att inte amma, tagit ut vagnen trots snön och var nästan vid bussen när jag tänkte att ..hum har jag pengar eller bussremsa? NEEEEEJJJJJJ blev så besviken. Bara att traska hem o ringa alla mammor i närheten. Så det blev promenad i Järfälla som vanligt.. Kändes inte riktigt värt att försöka åka buss hela vägen till Sickla..

    Jaja ser ju några av er den 28:e

    Hepp

  • Mirix

    hej o ja det var trevligt! O så fick vi en fin liten skallra *L* som Mira lekt lite med (M dy får tillbaka den när vi ses nästa gång, LOVAR!)

    GRATTIS till oss! Nu får vi äntligen gifta oss som "alla" andra! Ingen som har grattat oss! (förutom Fannys mamma men dt var vi som ringde o berättade det.. Jag föreslog att vi skulle gifta oss den 16maj, då Fs lillebror gifter sig. Vi är inte bjudna. Han var toastmaster på vårt bröllop.)

    Nån som vet om man i äktenskapet automatiskt blir föräldrar eller e det bara heteros som blir det fortfarande?

    Yippie!

  • Mirix

    Grattis alla tre (o fyra) pusselbitar!

    Bra att ni känner er positiva trots komplikationer. O snitt e jobbigt men det blir bättre, för mig vände det rejält över en natt, typ 3 el 4. Sen blev det bara bättre, svårt att ta mig upp från fåtöljen mitt i natten bara, speciellt som Fanny vägrade vakna.. hade en moppinne brdevid mig som jag slog på henne med utan att hon reagerade... men iallafall *L*

    Nej inget kyrkbröllop änn för de som vill.

    nej vi e inte bjudna för fästmöns familj e såna homofober att hon skulle bli utfryst om vi kom, vi ser ju så lesbiska ut. .. o det e tydligen viktigare att va accepterade i hennes familj än att ha en syster.. för F o henns bror kommer aldrig att reparera det här.

Svar på tråden Regnbågsföräldrar i Stockholm!