• cachew

    ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V

    Jag vet inte vad hormonet hette, han sa nog aldrig det. Han sa bara att det var i sköldkörteln som det bildades.

    Och vad jag förstod av det jag läste på nätet så får man medicinera livet ut.

    Detta fick jag ju inte veta inom ramen för någon fertilitetsutredning. Vi har inte börjat sådan än. Jag väger för mycket, så jag måste gå ner i vikt för att vi ska få börja med fertilitetsutredning.

  • cachew

    kotten 09 skrev 2009-03-17 21:49:40 följande:


    ser inte bra ut för min del, har börjat blöda lite... =(
    :(
  • cachew
    zinna80 skrev 2009-03-18 19:10:32 följande:
    Som vanligt...........faaaaaaaaaaan!!!! Nu får det vara nog! Varför ska det vara så svårt?
    Håller med dig, även om det inte är någon tröst.
  • cachew

    Man ska va glad och snäll skrev 2009-03-18 21:55:12 följande:


    kvinna79: gud vad spännande, men läskigt med mörka fläcken. Håller tummarna att det inte är nån fara.Jag fick en märklig reaktion från gyn idag. Jag fick pergo för 7 dagar sen men jag sa då att det kanske skulle vara bortkastat eftersom jag och J inte kommer ses i helgen som kommer nu (då det ska vara ÄL). Jag ska på mycket efterlängtad tjejträff (och när vi bokade in det kunde jag ju inte räkna ut var det skulle ligga i cykeln) men han förutsatte dock att det var J som skulle iväg och tyckte att vi lika gärna kunde chansa eftersom det såg ut att bli tidig ÄL. Jag såg ingen anledning att rätta honom. Men sen igår efter pergon var jag på återbesök och mätte folliklar och han började prata om nån spruta och så sa han - för han ska väl inte resa bort i helgen? Nä, jag ska resa bort sa jag. VA?! ÄR DET DU SOM SKA RESA BORT??!??? Då var det plötsligt helt förkastligt att det var JAG som valde att åka bort en ÄL-helg medan det hade varit helt OK att J hade gjort det. Men vi har ju fredag morgon och söndag eftermiddag sa jag. Han började muttra om att det kanske var ok men att vi fick se på torsdag (i morgon) hur det blir med planeringen av resan. Typ som att han tror att han kan säga åt mig att inte åka.Det vore ju en sak om man trodde att just den här helgen kommer DET hända. Men det H Ä N D E R ju aldrig... Suck och stön.Har ni mött nån sån reaktion? Egentligen är jag inte förvånad att folk i allmänhet tycker att det är upp till tjejen att ställa upp och att killarna får större frihet att planera sina egna liv men jag blev förvånad att det kom från GYN.
    Man blir ju onekligen lite fundersam. Det spelar väl ingen roll vem som är bortrest... kan man tycka.
  • cachew

    Igår ringde jag vårdcentralen igen och berättade att jag vill komma fortare för att lämna nytt blodprov och att jag vill få bukt med "vad det nu var" för hormon som det var brist/överproduktion av. Jag berättade att vi försöker bli gravida och att det inte funkat hittills, och att jag var orolig att denna hormonrubbning kunde vara "en bov i dramat".

    Sköterskan i telefon var väldigt vänlig och ändrade i mina papper och sa att jag fick komma när jag vill för att lämna nya prover.

    Idag är jag flexledig och åkte till vårdcentralen på förmiddagen. Tyvärr kunde jag inte lämna prover. De stack mig på fyra olika ställen, men det gick inte att få ut något blod. Så jag får ta det i nästa vecka istället. Typiskt.

    Nåja, det får bli så helt enkelt. Några veckor hit eller dit spelar ju ingen roll i det stora hela.

  • cachew

    Håller mina tummar och tår för dig, Helenas23. Och knepigt när sköterskan tar ut ilskan över dig. Du får säga till henne att ta ut det på den som den borde riktas till egentligen :) dvs gyn.

  • cachew

    Jo, det kan vi gissa :) Ha en bra helg!


    mammaNena skrev 2009-03-20 13:21:01 följande:
    Jag vet vad vi kommer att göra ikväll!!! Kom precis hem från gyn och hade en jätte bra ägg blåsa på 17 mm. har aldrig haft så stor innan. den största har varit på 12 mm innan. Känner mig super glad på något vis..
  • cachew

    BIM-lista:
    Jodå, mensen kom i tid som en klocka idag. Inte annat var väntat. Sedan jag fick veta detta med sköldkörteln så är jag mycket mer avslappnad i att det inte blir någon bebis. Så även om jag visste att vi sexat till det ordentligt i ÄL-tider så var jag ändå övertygad om att mensen skulle komma. Och det har varit ganska skönt den senaste veckan att inte fått upp en massa hopp som sedan bara grusas.

    Nästa BIM är på vår bröllopsdag, och det var ju ingen höjdare. Bröllopsdag är ju trevligt, det är ju den första :) men detta i kombination med mens är ju ingen hit :)

    23/3 - Kotten 09 /Augusti -06
    ?/5 - drömmaromsmått / sept -05
    11/4 - Tuss84 / juni-07 (1 mf juli-08)
    19/4 - cachew / juli -06

    Uppdatera snarast, raderas fre 20 mars
    9/3 -Man ska va glad och snäll / jan -04

    ÄNTLIGEN LYCKATS / försökt sedan... / lyckades...:
    Tintalle / aug -07
    Frila2 / sen dec -07
    Tokmia / sen aug -06 / aug -08
    Dagdröm / sen nov -06 (med 2 mf) / juli -08
    Moviefreak / aug -06 (2mf, 1x) / sept -08
    Erica86/feb -07/ okt-08
    Fru Åkesson/juli-07 (1 mf) /okt-08
    Drutten01/juni -07 / nov -08
    kvinna 79 / apr -07 / mar-09

  • cachew

    Man ska va glad och snäll skrev 2009-03-24 00:17:04 följande:


    Alltså, jag ser att det kanske inte framgår - men att få två vore ju rätt fantastiskt när alternativet är att inte få nåt alls! Även om jag kan fatta att det är jobbigare med två på en gång...
    Jag förstod precis vad du menade :) Tänker som du, hellre två på en gång än inga.
  • cachew

    Hur står det till i tråden, tjejer?

    Med mig är det sådär. Har numera konstant ont i mina händer (det som jag från början sökte för på vårdcentralen). Så bebis-tankarna är inte speciellt närvarande. Är mest upptagen med att stå ut med smärta, och det tar fasiken (pardon my french) så himla mycket på krafterna. På tisdag får jag svar, läkaren ska ringa upp mig och berätta om mina test-resultat från en nerv-utredning som jag gjort. Det jag misstänker är karpaltunnelsyndrom.

    Nåja. Nog gnäll för idag :) Våren är på god väg, idag har vi haft fantastiskt väder och vi har donat ute i trädgården. Hoppas vädret blir lika härligt imorgon.

    Natti natti!

Svar på tråden ...jävla ”Äntligen Gravid”-tråd!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Del V