Inlägg från: MalinEddie |Visa alla inlägg
  • MalinEddie

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Läskigt men jag blir inte speciellt förvånad längre..

  • MalinEddie

    Håller med.


    Melly skrev 2009-02-13 16:10:15 följande:
    Kan du inte mejla Uppdrag Granskning oxå, snälla? Dom kanske vill göra nåt. Det här behöver ju verkligen spridas det är väldigt upprörande att Anna Wahlgren har samröre med scientologerna och sprider information ifrån dom.
  • MalinEddie

    Kan ju vara bra för alla de föräldrar som stöttar henne att veta var hon hämtar sin information ifrån menar jag.


    MalinEddie skrev 2009-02-14 18:41:44 följande:
    Håller med.
  • MalinEddie

    Hemskt vad barnet gråter och man får ju höra hela tiden från AW anhängare att det inte är en gråtmetod vilket jag förövrigt inte tror det minsta på. Det finns självklart undantag. Varför fortsätta när en sådan liten som i länken gråter dag efter dag under kuren? Jag förstår inte..Stackars barn.


    Missundies skrev 2009-02-13 15:53:37 följande:
    www.annawahlgren.com/forum/viewtopic.php?t=18... Jag får säkert inte länka såhär till en specifik tråd, och det är lite OT, men jag blir så ledsen och frustrerad av sånt här, alla söta små bebisar som ska "kuras", fy fan.
  • MalinEddie

    Helt ok, ska sluta vara OTGlad
    Det skrämmer mig också men som sagt är inte förvånad..


    SaramedM skrev 2009-02-14 20:23:09 följande:
    MalinEddie skrev 2009-02-14 20:07:48 följande: Jag håller med dig MEN jag skulle vilja att den här tråden fick handla om TS för det sambandet skrämmer mig faktiskt ännu mer
  • MalinEddie

    Jag tror frågan var:
    Vad anser du om AWs sammankoppling med scientologerna?


    kristina41 skrev 2009-02-14 22:12:25 följande:
    SaramedM skrev 2009-02-14 21:42:46 följande: Vilkenk fråga, dikterar du att jag ska svara på? Om jag inte miss minner mig så ställde jag en fråga till er. Och jag råka veta att de som självmedicinerat alkohol och droger, blev drogade redan som barn, var det där deras missbruk började???? jag vet inte, vet du? jag tänker inte chansa.
  • MalinEddie

    Var glad att du inte vetGlad

    Tror detta är adressen till hennes hemsida om du vill bilda dig en egen uppfattning om damen:
    www.annawahlgren.com


    Alexan skrev 2009-02-14 23:38:18 följande:
    Vem e Anna Wahlgren?
  • MalinEddie

    Något som vet den riktiga siffran på hur många spädbarn i väst som får psykofarmaka? Att det skulle vara 20% kan jag inte tänka mig..

  • MalinEddie

    Tycker du inte Anna borde kolla upp sina källor? Det är ju ganska tydligt att kmr har kopplingar till scientologerna. Dessutom borde hon ju kolla upp om deras uppgifter stämde. Det är ju inga 20% spädbarn som får psykomfarmaka utskrivet och när det väl händer finns det nog en anledning till detta. Förstår inte att hon ej kollar upp källor bättre och trycker totala felaktigheter. Hon borde nu ändra uppgifterna istället för att sprida lögner.


    Impertiff skrev 2009-02-15 23:23:08 följande:
    fruis skrev 2009-02-15 23:02:09 följande: Jag håller fortfarande fast vid att tanken är god... för jag gillar dialog och kommunikation. Men är det något jag lärt mig angående AW här på familjeliv så är det att det går inte att föra en saklig diskussion eller dialog om det ämnet, den personen! Denna tråd ska handla om AW's eventuella koppling till Scientologerna eftersom hon hänvisat till en artikel gällande "droger" till barn, som då kommer från en "underfalang" till Scientologerna. Men handlar tråden om det? NEJ. Det handlar om SHN, om barnaboken, om citat ur barnaboken, om oss "anhängare" (som vi automatiskt blir om vi säger "Ja, jag tycker AW har bra idéer och om vi är på AW's forum) som kallas sektmedlemmar, att AW är arg ena stunden och glad nästa stund, osv. osv. Inte handlar denna tråd om sakfrågan inte utan det "sensationella" och "vad var det jag sa" i att AW hänvisar till en artikel som är skriven av en undergrupp till Scientologerna. Ingen som tänkt att hon kanske inte visste det? Ingen som tänkt på att hon kanske använde denna artikel för att visa på att barn får droger utskrivna (och det har även visats länkar i denna tråd om att de uppgifterna var felaktiga. Men det stod också att Aftonbladet mfl skrivit om det ökade användandet av droger hos barn). Så fruis. Jag tror nog att denna tråd är dömd till att vara en debattråd utan dialog och kommunikation. Ni som är emot AW håller med varandra och letar fram citat, inlägg, trådar och artiklar som stärker er sida och vi som är för AW motargumenterar för vår sak... Det är alltid så i alla trådar hittills som rör AW här på familjeliv. I alla fall de jag sett...
Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?