Inlägg från: Ajax Mamma |Visa alla inlägg
  • Ajax Mamma

    Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?

    Nu har jag inte orkat läsa hela tråden utan bara vissa bitar så det kan ju vara så att jag upprepar något som någon annan redan försökt förklara.

    Tror ni som ställer alla AW forumiter till svars att det på AW´s forum innebär att man ansluts till en förening där men måste följa BB som en bibel?

    Så är det inte, surprise.

    De flesta som söker sig till Annas forum gör det för att de finner Barnaboken och dess metoder intressanta och de vill diskutera detta med andra och får även förklaringar på saker som Barnaboken handlar om.

    Vissa familjer söker upp forumet för att de har sömnproblem och ser SHN som sin lösning. Har man inga problem så behöver man ingen kur.

    Det de flesta av oss hittat i Barnaboken är ett sätt att njuta av våra barn. Det innefattar ofta social delaktighet och mycket utevistelse samt att vi helst inte vill lämna bort barnen på dagis innan de fyllt tre år. (Om vi har möjlighet att vara hemma)

    Många av de här sakerna är kanske självklara för er också men när man hittar en bok där teori stämmer överens med praktik så vill åtminstone jag veta mer och det naturliga är att söka upp källan och jag hamnade då på Annas forum.

    Det innebär inte att jag eller någon annan behöver försvara eller tycka om allt som Anna skriver oavsett vad det är.

    Jämför man detta med att ställa sin tro till en site som FL där alla som svarar är anonyma och kan utge sig från att vara vad som helst så är det nog lätt att man blir blåst.

    Såna här siter startas på väldigt goda grunder av eldsjälar men när det växer sig för stora finns ingen som helst koll längre och det blir bara den ekonomiska vinsten som styr.

    Nej, jag hoppas verkligen att ni istället skippar er anonymitet och tar debatten med er riktiga identitet, först då tycker jag ni kan kräva svar från Anna. Än så länge är det bara Anna som gör det.

    God kväll.

Svar på tråden Anna Wahlgren och Scientologikyrkan?