Inlägg från: Jaxon |Visa alla inlägg
  • Jaxon

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Välkommen mera. Beklagar att ni förlorade er flicka. Hur sent förlorade ni er flicka?


    Hur gammal är du då? Klart du får vara med här. Välkommen som sagt.


    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon

    Mera: Samma hände mig förra året, MA i v 17 sååå himla jobbigt. Vet precis hur de känns. Fick du föda ut henne? Kram


    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    mera skrev 2009-03-31 22:51:37 följande:
    Så skönt med personer som förstår, det kan liksom inte andra göra som inte varit med om det. Känns redan bra att vara med här! Tack!Jaxon hur känns det att vara gravid igen?Tack Amis och jag hoppas verkligen att det går bra med ditt FET! Har också fått journalkopior - det är inte lätt att läsa...Jaxon, ja jag fick föda ut henne, hon bara kom i korridoren på akuten medan vi väntade på att få träffa läkare som prioriterade andra före oss trots att sjuksystern tyckte att vi skulle in först då jag hade tydliga värkar. Så det blev så himla traumatiskt att själv inse att nu är det över utan att ha blivit undersökt. Vi hade varit inne tidigare samma dag pga magsmärtor och blödningar men då blivit hemskickade med orden "var glad att du är gravid, du har gått över vecka 12". Då levde hon och rörde sig för fullt.Kram!
    Å fy va hemskt mera....stackars er. Finner inga ord. Jag har haft tur än så länge o bara träffat personal som har varit jättegulliga. Jag fick föda fram min pojke på förlossningen. Fick ligga me värkar först o fick cytotek för att jag skulle öppna mig. Sen fick jag föda fram honom sittandes på toaletten tillsammans med en barnmorska med ett "täcke" för vattnet. Absurt men helt ok så här efteråt. De va ändå en "fin" stund, jag kände när han kom ut ur mig.

    Lycka till nu alla med sprutor o ÄP... det är så spännande =) Klart att vi alla ska få fina plus 2009. KRAM
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon

    Kyoko: Var de er flicka som va i tidningen idag?

    Amis: Va tråkigt att de inte klarade sig. Va är nästa steg nu då? Starta om me IVF behandling? Stor kram till dig.


    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    Amis skrev 2009-04-03 10:57:52 följande:
    Nästa steg blir privatklinik och ett färskförsök till innan sommaren. SU har så långa köer nu att vi inte kommer att kunna göra ett försök innan sommaren. Jag vet bara inte var jag ska få kraft ifrån.
    Va jobbigt Amis... förstår att du är utan ork. Försök o göra något roligt i helgen, sånt som du får kraft av. Du kommer att finna kraft tillslut, viljan är starkare! Stor kram!
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    Amis skrev 2009-04-03 11:56:35 följande:
    Tummeliten: vad skönt gumman att det äntligen börjar vända för er. Det har verkligen varit jobbigt för er. Håller tummarna Nu har jag ringt SU och vet ni va? Vi hinner visst få ett färskförsök innan sommaren Prel. äggplock blir v. 23. Konstigt att man kan få så olika besked från olika barnmorskor.
    Å va härligt Amis.. Låter ju jättebra.
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    mojsan skrev 2009-04-06 19:32:29 följande:
    Cachet: Vad härligt,all lycka till er!!!Måste bara berätta att D gick jättebra för mig idag & jag är så glad!!!Allt såg jättefint ut & han (doktorn) tom. sänkte min sprutdos från 375 till 225.Det såg väldigt bra ut sa han,nu kanske man törs hoppas lite i alla fall!!!Kramar......
    Härligt puttelina! Det ser ju väldigt ljust ut.. =)
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    linglang skrev 2009-04-06 17:11:01 följande:
    Hej alla fina i tråden!Kikar bara in lite, har inte varit så aktiv här sedan jag plussade. Imorgon går jag in i vecka 15. Vi fick veta förra veckan att vi väntar en frisk och pigg bebis! Total lycka, känner att jag börjar våga lite mer, glädjas och längta lite mer.Hoppas solen skiner på er och önskar er alla allt gott!Stor kram
    Va skönt cachet att de gick bra. Va de nupp/kub test du va på? Vi ligger ju väldigt lika du o jag.. =) Har precis gått in i v 16 jag. Ska bli spännande me RUL då får man ju veta om det stämmer...hoppas att man inte blir flyttad åt "fel" håll bara.. man vill ju inte vänta längre...=) När ska du på RUL? Kram
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon

    MaLu: Härligt me solskenshistorier... Grattis till lilltjejen!


    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon
    linglang skrev 2009-04-09 17:32:57 följande:
    Puttelina: vad skönt att allt såg bra ut!Jaxon: Vad roligt att vi ligger så lika! =) Precis en vecka mellan va? Jag var på ett tidigt rul för att se om bebis var frisk eftersom Victor hade medfödda och i vissa fall ärftliga skador. Jag har inte fått någon remiss till vanliga rul ännu, hoppas på slutet av månaden el början av maj då jag är i v 19. Jag blir nog inte flyttad mer än två dagar tillbaka isf eftersom vi gjort ivf. =) När vad det du hade rul?Glad påsk på er alla fina och stora kramar!
    Ja de verkar ju vara en vecka mellan.. =) Kul att ha nån att följas åt me..

    Jag har rul den 23 april, såå nervös. Hoppas inte jag blir flyttad många dagar framåt, vill ju ha i september juh.. =) Kan tänka mig att jag kan bli flyttad runt 2-3 dagar jag med så det blir bf runt 28 istället för 25. ja ja.. vi får se.

    Jag är ju så nojjig så fort jag inte känner nåt på länge o är helt övertygad om att bebis dött. Min underbara BM skulle fixa så att vi ska få kolla me ul lite snabbt nästa torsdag innan vi åker till fjällen så jag kan vara lugn... Det är så jobbigt att hela tiden gå o vara orolig att bebisen är död. Det var ju vid den här tiden som det hände förra året. Upptäcktes i v17 o bebisen hade dött runt v 14/15. Gjorde ju ett ul förra måndagen men det lugnet varar ungefär en vecka sen börjar jag oroa mig igen.. usch.

    Stor KRAM
    ღ ღ BF 090925 ღ ღ
  • Jaxon

    Förlåt att jag inte skrivit på ett tag..

    Va härligt Puttelina! GRATTIS till befruktade ägg!

    Cent: Ååå sånt där blir man ju så j__vla förbannad på, VARFÖR ska de som inte ens vill ha barn bli gravida! Det är så himmelens orättvist.

    Amis: Vilken vecka du haft me alla barn/bebis möten... huga.. starkt gjort av dig.

    Va härligt Meryl att allt går fint för dig.. Hoppas de går bra på spec MVC.

    Ego: Idag har jag gjort mitt RUL. Det gick jättebra. Va så himla roligt o se pluttis. H*n sov när vi började o hade ena armen bakom huvudet.. så sött. Sen gapade h*n precis som man man kan göra ibland när man typ sitter upp o sover... Man fick se att bebisen hade 4 hjärtkammare o urinblålan var fylld så den fungerade o magsäcken såg man oxå tydligt. Har lagt upp lite bilder i galleriet. Det är lite suddiga men det beror mest på ul apparaten... Nu har jag bestämt mig för att försöka sluta o oroa mig hela tiden, vill ju kunna njuta oxå... Vi får se hur de går.. =) BF vart iaf 27 september!

    KRAM alla!


    ღ ღ BF 090927 ღ ღ
  • Jaxon

    Tack Kyoko... ja för första gången önskar jag att sommaren går fort.. =)

    Lycka till pluttelina me ruvningen.. håller tummarna stenhårt!

    Kram alla!


    ღ ღ BF 090927 ღ ღ
  • Jaxon

    Den största kram som finns till dig Tummeliten!


    ღ ღ BF 090927 ღ ღ
  • Jaxon
    mojsan skrev 2009-05-04 09:31:43 följande:
    Hej!!Har börjat blöda lite & har ont i magen,så D verkar som D inte går vägen!!Trodde att D var på G,men D är nog bara hormonerna som spelat mig ett spratt!!!Har TD på fredag,så jag hoppas ändå,men D känns jobbigt nu!!! Kram....
    Men nej puttelina.. fasiken va livet är orättvist.. Jag håller tummarna till fredag iaf... det behöver ju faktiskt inte vara de värsta..... Stor kram!

    O stor kram till dig med Tummeliten...

    Jag mår så dåligt av att så många har det så tufft härinne... vägen till ett barn ska ju egentligen vara en kul o mysig resa..

    Idag är det ett år sen vi fick uppleva den då hittills hemskaste dagen i våra liv.. när jag fick föda fram vår lilla pojke i v17... Har varit på minneslunden nu med blommor. Hade jag inte varit gravid nu så vet jag inte va jag skulle tagit mig till....

    Kram till er alla!
    ღ ღ BF 090927 ღ ღ
  • Jaxon
    linglang skrev 2009-05-05 18:35:37 följande:
    Stor varm kram till dig puttelina och till dig Jaxon!
    Tack söta du.
    ღ ღ De sparkar i min mage....BF 090927 ღ ღ
  • Jaxon

    Så tråkigt Pluttelina. Är så ledsen för er skull....Förstår att du vill ha ett sommaruppehåll.

    Kollade på dina fina bilder på er Alice... vilken underbart söt goding! Så himla fina bilder allihop! Förstår att ni är stolta över ert änglabarn.

    Kram


    ღ ღ De sparkar i min mage....BF 090927 ღ ღ
  • Jaxon
    Centurion skrev 2009-05-08 17:12:36 följande:
    Glömde ju. Obduktionen på moderkakan visade muskelceller så när han plockade lös moderkakan så följde delar av slemhinnan med, dvs nästan alltihop!
    Men fy, sånt där känns ju så himla onödigt o orättvist.. pga allt de där så är din slemhinna för tunn alltså.. blääää. Tycker verkligen synd om dig.

    Du förresten får jag komma in till dig?

    Kram alla kämpare!
    ღ ღ De sparkar i min mage....BF 090927 ღ ღ
Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8