Inlägg från: Amis |Visa alla inlägg
  • Amis

    Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8

    Puttelina: Vad skönt att det gick bra idag. Håller tummarna för bra fortsättning

    Cachet: Vad underbart vännen att höra att allt är bra med dig och lillen. Det kommer att gå bra denna gång. Försök att njuta av graviditeten även om det är svårt att släppa oron.

    Ma Lu: TACK för det du skrev. jag började gråta när jag läste det. Tack för att du gav mig hopp. Vi förlorade sonen som blev till på en Pergokur, sedan har varken pergo eller första IVF lyckats. Nu väntar vi på IVF 2 och jag hoppas verkligen att jag kan få en liknande solskensberättelse att dela med mig. Grattis till Stellas första steg. Måste vara helt obeskrivligt att få ta del av det.

    Kram till er alla

  • Amis

    Tack MaLU . Försöker tänka positivt men det är inte alltid lätt. Då är det skönt när någon som du kikar in och påminner mig

    Glad påsk tjejer. Hoppas ni har strålande väder hos er och trevligt sällskap. Det var precis vad jag har haft idag; 17 grader varmt, grill och familjen. Det enda som saknades var vår älskade Ängel. Hans frånvaro blir extra påtaglig sådana dagar.

    Kram

  • Amis

    Tummeliten: Äntligen! Vad roligt att läsa att du fått tillbaka två små. Håller alla tummar för att det ska gå bra.

  • Amis

    Lycka till Puttelina. Hoppas på många fina ägg nästa vecka.

    Cachet vad skönt att allt går bra och du känner dig omhändertagen.

    Tiago:Kram till dig.

    Ego: Mensen blev 10 dagar sen. Om 3 veckor börjar jag spraya igen. Hoppet är lågt och paniken växer i kroppen. Tänk om det aldrig lyckas?

  • Amis

    Puttelina: Lycka till på måndag

    Kyoko: Hur mår lilla sessan Bonnie? Jätte fint namn ni valt förresten passat henne perfekt

  • Amis

    Centurion hej har tänkt på dig. Det var länge sen Förstår din frustration. Självklart är det knäckande. Förra veckan hälsade jag på en mamma med en 2,5 och en3 månaders, på fredag 1 årskalas med en hel del ungar och på söndag en 1, 5 åring + en 1 månadersbebis. Jag var helt slut det tog på krafterna verkligen att vara glad och visa intresse. Speciellt med tanke på att bara några dagar tidigare hade vårt FET misslyckats... eller det blev inte ens ett FET.
    Hur går det för dig cent?

    Cachet: En dag i taget . lycka till på fredag

  • Amis

    Puttelina: Grattis till skörden. Håller alla tummar att alla blir befruktade. Kram

  • Amis

    Jaxon: Jättegrattis gumman till det lyckade UL. Vad underbart Det måste ha varit en fantastisk känsla. Hoppas du nu kan slappna av och njuta av resten av graviditeten. Kram

    Puttelina: Härligt med två embryon. Hur gick det?

  • Amis

    Grattis puttelina. Håller alla tummar att kommande veckor går fort och du/ni får ditt/ert efterlängtade plus. Ruva på och ta hand om dig

  • Amis

    Tummeliten: Nej vännen vad jobbigt. Jag hoppas att det kan vara en graviditet trots blödningen. det finns ju faktiskt en chans att det kan vara så. Många kramar

  • Amis

    Många kramar Tummliten. det är skit och orättvist. Finns inga ord som kan trösta. Hoppas du kan finna styrka att ta nya tag snart.

  • Amis

    Tummeliten: Vi finns här för dig. Tyvärr vet vi alla för väl vad du går igenom och vilka känslor du bär på. Många kramar till dig igen och hoppas att du och min man kan finna tröst och stöd hos varandra.

  • Amis

    Cat: Välkommen hit till tråden. Jag önskar att ingen av oss hade behövt vara här. Tyvärr vet vi alltför väl hur det är att vara deprimerad och dagligen fråga sig VARFÖR? Vi förlorade en son den 18 mars förra året. Ska snart börja vår andra IVF, den första misslyckades i februari. Jag saknar och längtar efter min älskling varje dag.
    Hoppas du kan finna tröst här i tråden. Kram

  • Amis

    Puttelina: Kramar till dig. det är så orättvist och svårt att börja igen på ruta 1. Hoppas ni kan ladda om ordentligt under sommaren så ni orkar med nytt försök till hösten.

    Centurion: Har inga ord..... Det är bara för j..ligt orättvist. Finns det inget man kan göra medicinskt för att förbättra slemhinnan. Förlåt den korkade frågan, du behöver inte svara. Vad har ni för planer nu? Vad blir nästa steg för er?

    Fjrälismamman: Välkommen till tråden. Hoppas du kan finna stöd här.

    Ego: Har sprayat i 3 dagar nu och har ÄP inplanerat v. 23. Det känns ok och jag har flytt till böckernas värld och skapat mig en bekväm bubbla för att klara av kommande period.

    Kram till alla

  • Amis

    Jag förstår dig Cent. Måste verkligen vara svårt att inte veta hur nästa steg blir. Kan bara skicka dig en massa kramar och hoppas att det blir bra oavsett vilket beslut ni tar.

  • Amis

    Cat Jag fick också den kommentaren efter mitt första missfall (tidigt) när vi hade försökt mer än ett år. "Det brukar gå fort att bli gravid på nytt efter ett mf". Yeah right, det tog 9 månader och en hormonbehandling andra gången. Och nu hardet gått 14 månader och fortfarande inget. Ibland kännsdet som att vi bär på en dubbel sorg.

Svar på tråden Svårt att bli gravid efter att ha förlorat barn - del 8