• Zoolie

    För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5

    Hej! Bra att du håller koll Bebiis! Kul att ni flyttat in, härligt med större!
    Igår var de rena vårvädret här, vi var ute hela dagen, krattade och vårstädade i trädgården härligt!
    Planterade penseer och påskliljor i kruka vid dörren. Hoppas inte vintervädret kommer tillbaka, men man vet ju aldrig med de här varanndags vädret!

  • Zoolie

    Ja de är faktiskt svårt och gissa, dom är bra allihopa tycker jag! ska bli kul och titta, mina föräldrar kommer hit på lite mat så jag får väl sätta igång nu.

    trevlig kväll!

  • Zoolie

    Nix faktiskt inte! Vet inte va de är med Fanny för tillfället. Äter nästan ingenting och allmännt gnällig. Inatt vaknade hon vid 4 och låg och pratade, hon som aldrig vaknar annars skumt!

    Usch känner mig seg idag grått o trist ute. Får samla energi nu, ska både rida lektion och sedan på hundkurs. Känner inte alls för de just nu. suck o stön

  • Zoolie

    Här är oxså kanonväder, ska gå en promenad om en stund! vi var på BVC igår och nu hörde Fanny som hon skulle. De var skönt!!!!

    Här är de lugnt än så länge Fanny sitter mest vid sina leksaker och hasar sig bakåt. Tycker de är rätt härligt, man får springa tids nog ändå.
    Nicolai var överallt när han var liten, den enda fördelen vara att man såg ut som ett streck hihi

  • Zoolie

    De är väl Häärlliggt att vara uppe i ottan???? Fanny vaknade oxså 06.00 men Henry bytte blöja och gav henne välling innan han gick till jobbet ,så jag fick iallafall sova till 08.00.

    Bebiis; Fanny är oxså "sen" men som sagt njut... så länge hon är liten tids nog får springa runt o "passa". Jag vet när Nico var liten sa jag jämt till mamma; men herregud när börjar han prata? De kommer sa mamma och när de gjorde de pratade han oavbrutet hela dagarna och de gör han fortfarande!!! Så som sagt allt kommer fast olika fort, men man vill så mycket med första barnet tyckte jag.

  • Zoolie

    Hej,
    Hade myskväll själv igår,åt räckor och kollade på Let´s Dance. Tyckte rätt par vann han e för härlig tycker jag!
    Annars rullar allt på som vanligt tycker jag, lite tråkigt att så många här inte skriver de är ju nästan bara vi tre.

    Lycka till pallon, mysigt med en till när de väl blir. Själv har jag beställt tid för sterilisering, ska ju ändå inte ha fler och inga p-medel passar.

    Ikväll blir de Robinsson kollar ni på de? Och glöm inte att släcka ner mellan 20.30-21.30

    Ha de så kul på tjejfesten kromme!

  • Zoolie

    Hej,
    Här är helt underbart i dag, strålande sol och 10 grader. Och de är så härligt att äntligen kunna få hänga ut tvätten, luktar så gott tycker jag.

    Känner mig inte så pigg jag heller ,var hos en stallkompis igår och vi drack lite vin så jag ska nog passa på att sova middag nu när Fanny sover i vagnen ute och Nicolai är i skolan.
    Får hämta lite krafter till hundkursen i kväll.

    Ha de bra alla!

    Soliga kramar från oss

  • Zoolie
    Mrs Ekka; Hoppas allt ordnar sig och ni kan få en trevlig Påsk trots allt{#lang_emotions_nalle}

    Va söt hon är Tilja!!!!

    På påskafton ska vi träffas ett par familjer med barn och fira lite Påsk med grill och påskbrasa, ska bli trevligt.

    Fanny har börjat vända sig om till mage i spjälsängen så de är ett himla liv på morgonen då hon är längst ner i sängen hihi hon e för rolig.

    Ha en underbar o solig Påsk

    Kramar från oss{#lang_emotions_cool}
  • Zoolie

    Ops! Ja dom e snabba, hoppas de inget händer.  Ska sänka ner Fannys ett hack idag då hon står på knä o vill häva sig över.

    Här e de mulet och kall vind, men jag klagar inte helgen har ju varit kanon och till helgen ska de ju bli upp till 20 grader.

Svar på tråden För oss som fick våra små Juli-08 DEL 5