• SanSin

    Umemorsorna snackar vidare (Del 2)

    Födelsedags lista för våra 1-åringar:

    Mars:
    28:e Vidar

    April:

    Maj:
    9:e Theo
    16:e Erik
    31:a Adele

    Juni:

    Juli:

    Augusti:

  • SanSin

    Grattis i efterskott till lille Edvin ser jag. =)

    Dagis för oss ser möörkt ut. Vi ligger på 21:a plats till Stöcke dagis, och inga äldre syskon finns, så vi får nog gott pendla till Teg. Hoppas inte för mycket på dagmamma här heller =(

    Men det gör ju inte så mycket så länge vi jobbar i stan båda två.

  • SanSin

    Grattis Sugarmommy =) VI väntar ett tag till tror jag...känner att jag vill leva livet nu ett tag.

  • SanSin

    Ingara: Hoppas ni får veta vad som händer snart...är ju så mycket lättare att tackla en jobbig situation då. Lycka till!

  • SanSin
    AnnaH skrev 2009-04-05 23:26:52 följande:
    En tur till badhuset skulle vara skoj, men vi har fullt upp imorgon. Ska packa, jobba stängning och därefter direkt till Malå för lite påskledigt. Evina älskar än så länge att bada, blir väl 2 kvällar per vecka. Men bad är ju inget måste så vill barnen inte bada kan man prova dusch, badda rent med tvättlappar, tvätta över tvättfatet etc. Ikväll har jag varit duktig. Har sorterat alla bilder jag har på datorn och säkerhetskopierat till extern hårddisk som följer med när vi åker iväg. Så nu behöver jag inte vara så orolig om datorn skulle gå sönder. Nu skulle jag bara tagit mig för att framkalla lite bilder också för det har jag inte gjort sedan i november. 
    Det har vi också gjort så att det är max en månads bilder som går förlorat om nåt skulle hända =) Vi har jättemånga bilder och det skulle var så tragiskt om alla försvann. Då finns det ju ingenting kvar på honom.
  • SanSin

    Serveringen öppnar ganska sent har jag för mig. Runt klockan 12 när vi var där iaf. Så vi fick åka hem och fika istället...

  • SanSin

    På tal om magsjuka, vi har också varit in en sväng med dropp över natten. Han var extremt uttorkad efter 5 dygn med i stort sett bara vattendiarré...är väl förmodligen samma version som alla andra verkar ha haft. En jobbigare variant. På sjukhuset sa dom att han var väldigt pigg för att ha förlorat så mycket vätska. Sen hade han tappat nästan 1 kg. Tur att han före sjukan vägde nästan 12kg till sina 11 månader. *lillknubbis* Nu tror jag har har ätit på sig igen.

    Theo ratar för övrigt allt som heter burkmat. Så nu har vi börjat att ge honom exakt samma mat som vi äter, vi saltar bara lite mindre, sen "eftersaltar" vi vuxna våran mat...Det verkar gå bra och han äter som en häst. =) Smidigt är det också...

  • SanSin
    Lisabettan skrev 2009-04-14 15:11:26 följande:
    Skärtorsdag började med att storasyster ramlade och slog sig så hon blev medvetslös en kort stund. Medan jag kylde ner huvudet där hon slagit sig blev hon medvetslös igen. Så akuten och sedan inlagd på barn2. När hon fick komma hem åkte vi till stugan. Riktigt skitväder så vi var inne en hel del. Kamin och lillasyster som springer är ingen bra kombination. Var på spänn hela tiden. Åkte hem igår och efter 3km i bilen börjar storasyster kräkas. Bara 348 km kvar. Jippie!!! Imorgon reser vi bort igen och då borde ju den resan bli toppen som kompensation
    Åhhh....vilken mardröm! Hoppas det gick bra för stora lilla damen iaf...
  • SanSin

    J Anttila skrev 2009-04-18 12:00:04 följande:


    I torsdags tog Erik sina första steg. Det var så otroligt att se, han visste om att han gjorde det oxå. För han ville ta sig från mig till farmor men det gick inte att göra med stöd så han små sprang 7-8 steg. Sedan har det blivit några små steg till. Men helst ska det vara skor på fötterna. Ska köpa skor till honom snart, men vill ändå helst att han ska ha mokasiner hemma. Läste någonstans att det gav bättre balans om man lär sig att gå ordentligt utan skor. Sedan har vi upptäkt att rita är jätte roligt så nu ska vi köpa en vax duk att ha på bortet så han får rita och måla när han vill.
    Där ser man, stora pojken. =) Theo tog ETT steg idag, mellan en stol och soffan. Självklart missade vi stolta föräldrar det eftersom min sambos mamma satt barnvakt just då. *typiskt* Han skulle nog inte kunna rita på någon papper, allt allt allt ska in i munnen.
  • SanSin

    Jaa...håller med dig där AnnaH =) Dom får nog pinna på lite grann!

Svar på tråden Umemorsorna snackar vidare (Del 2)