• HEL

    Da Mamas, planerar 3 årskalas och fikar i vårsolen :-)

    Bara jag som inte fått nån inbjudan till den här tråden?! Men nu är jag här!! Och vad läser jag???!!?? :-O:-O

    GRATTIS CICCI!!!!!!! Åh vad glad jag blir!

    Lider med dig i kräkandet dock... *får vidriga flashbacks*

  • HEL

    Sorry..hade ju visst fått inbjudan. Fattar mig inte på nya fl bara... Seeeegt går det med så jag är nästan aldrig här längre.

    Embla kräktes i natt så det blir inget kalas för oss imorrn. Embla fyller om en vecka! Shit va fort det går. Då är det också exakt en månad tills jag åker till Tunisien med Elion, syrran och Ini!! Gaah vad jag längtar! Nån som har nå tips inför resan?

  • HEL

    Carro - Jag får ont i magen av att läsa om ditt slit... Passa dig så du inte går in i väggen! Jag känner mig sönderstressad av samma uppgifter som du trots 0% plugg.

    Yollis - Hur mår du nu?

    Vi kom hem från Tunisien igår. Har haft så himla bra!! Strålande sol, trevliga människor, supergod mat. Hotellet var jättefint med tre restauranger, fyra barer, gym, massage, disco med kvällsunderhållning, pool med barnsektion och en varm inomhuspool där barnen stormtrivdes! Elion blev stor kille där nere. Slutade amma (glömde visst helt plötsligt bort hur man gjorde och började bitas istället), slutade krypa och går bara i stort sett nu och har ätit mat och efterrätter från buffén. Vill inte gärna ha mixad mat nu längre.

    Längtar tillbaka men ska väl försöka återgå till lite vardag nu. Planera mat, handla, gå ut med soporna... Blä!!

  • HEL

    Men va härligt att ni är ihop igen!! Mindre kul men Johans hälsa... Hoppas han snart blir bättre.

    Embla är också hemma lite i sommar. Från midsommar till 3 augusti! Vi har fått bostadsrätten såld och flyttar sista juli.

  • HEL

    Hej tjejer!
    Nån som har tid och lust att träffas i stadsparken imorrn? Ta med lite lunch kanske?

  • HEL

    Gör ett nytt försök! Tänkte åka till stan idag eller imorrn om nån har lust att ses i stadsparken?!

  • HEL

    solis - Grattis!!!

    Fia - Micke har tagit ledigt på fredag men han har säkert inte tänkt hänga med oss hela dan ändå så vi kan nog komma ner på stan ett tag! Vore så kul att ses. Kanske kan få med honom men det tror jag inte.
    Tack för de fina paketen!!

  • HEL

    Har lagt in förslag på träffdatum i gruppen på fejjan nu så ingen missar.

  • HEL

    sol - Jag förstår dig!! Måste vara jättejobbigt för Saga. Är man osäker så behöver man ju tid att vänja sig, och hur ska hon hinna göra det om det ändras hela tiden?!

    Lallan - Vad för op? Hoppas alt går bra!

    Yollis - Verkar som vi blir några som ska ses 15 juni. Kan du?

  • HEL

    Grattis Iske!! Fattade inte att Ava var din när jag såg bilden som Sofia lagt upp. Skönt att allt är bra trots att hon hade bråttom.

    Här är det ju ett års kalas nästa söndag. Tyckte han föddes alldeles nyss?!

  • HEL

    Inga syskonförsök här heller. Micke tycker det räcker med två barn, jag skulle vilja ha en till om några år! Fast jag vill verkligen INTE må illa igen. Inte föda heller, skulle va planerat snitt isf.

  • HEL

    Pernilla - Tror jag gick ner mina första fem kilon på tre veckor med GI. Hur kan du tycka att pulver var ett bättre alternativ? Blir väl inge pasta då heller? Dessutom tror jag att det är lättare att gå upp igen om man "svälter" ner sig...

Svar på tråden Da Mamas, planerar 3 årskalas och fikar i vårsolen :-)