Inlägg från: TuSSen09 |Visa alla inlägg
  • TuSSen09

    Da Mamas, planerar 3 årskalas och fikar i vårsolen :-)

    yollis

    ja dom där första veckorna var ju helt extrema, visst var det samma med Tuva va?
    du mådde mycke illa då också?

    Jag är glad att slippa - men nog är bebislängtan stor.. Men men har nog med Fanny hon är som 20 st emellanåt

    För övrigt har hon nog haft en rolig födelsedag, hon har fått värsta musiksettet, med trumma, trumpet och massa annat sattyg som är perfekt för huvudvärken.

    Helt sjukt att hon är 3 år..

  • TuSSen09

    är nästan så en annan ska tänka på och gå i säng med, helt slut efter den här dagen, varit vaken sen 5 och igång hela tiden... man känner att man lever...

  • TuSSen09

    yollis
    jag överlever, vill inte må illa Hehe
    vänta, föda och ha bebis det kan jag tänka mig

    Var nog Carro du mena

    det räcker gott och väl som det är just nu med Fanny hon är som 10 ungar på en gång så jag har nog och göra *hehe* men hon är underbar min stora tjej.. helt ofattbart att hon är 3 år

  • TuSSen09

    kea
    låter helmysigt

    skulle vilja iväg på nått sånt jag också, få se innan sommarn om man får lite pengar över.. en hotellnatt är guld värd

  • TuSSen09

    Hoppas ni alla haft en mysig påsk! :-9

    Här har den varit lite både ock. Började med ett jättebråk mellan mig och Johan på långfredagen, har nog inte bråkat så mycke sen i november/december. Han tänkte sätta sig i bilen och åka till tobo men jag fick han och stanna och vi pratade ut om allt.. Det var jag som bad han åka dessutom.

    Lördagen var helt ok, mysig. Åkte ut till johans föräldrar och käkade påskmat... Sen påväg hem vid 19:45 tiden såg vi en helikopter cirkulera vid sjön, vi brydde oss inte så mycke mera utan åkte... när vi kommit en bit möttes vi av räddningsbil och vattendykare och blev NYFIKNA!! Så vi åkte ner till såglandet där vi brukar bada på sommarn och möttes av 3 ambulanser, 3 brandbilar, vattendykare, räddningshellikopter från militären, Akis intensivhellikopter, polisbilar mm.. Hann väl se hur dom firade upp puckona som hade gett sig ut på sjön med fyrhjulingar.

    Stod där en timme och frös innan vi åkte hem till tierp och sov..

    I söndags var vi ute hela dagen och fixade i trädgården i Tobo, känns otroligt tråkigt och sorgligt och behöva sälja, Ingen av oss vill nog det egentligen men vi har inget val.

    Igår var vi bara hemma i tierp och tog det lugnt.

    Idag ringde dom från barnomsorgen i tierp och berättade att fanny fått dagisplats i tierp.. så hon börjar nytt dagis iaf inom 1 MÅNAD!!! Lite tråkigt men samtidigt spännande.

    Nu ska jag snart till tandläkaren, bra så här efter påsk och allt...

    Huga...

  • TuSSen09

    nej det är inte så mycke aktivtet, folk har väl mycke och göra

    jag tycker vi ska försöka ses och fika snart, nu är det ju väder, ja kanske inte riktigt idag då, men annars för en dag på 4h eller nickis eller stadsparken, vore jätteroligt om så många som möjligt kunde ses ju

  • TuSSen09

    vi kommer va lediga på eftermiddagarna från nästa vecka...

  • TuSSen09

    jag längtar till kolmården, skansen och furuvik :)

    Mamma ska stå för inträde, resa mm til skansen och syrran till kolmården Så det låter bra kul att komma ut på något äventyr..

    Ska införskaffa mig en bikini sen ska fanny och jag in en förmiddag och bada.. måste försöka hitta på saker med Fanny, 4h gården är lockande också!

  • TuSSen09

    att gå i väggen är nog inget man önskar någon!

    förstår inte hur man ska orka.. här är det full rulle, fanny ska opereras den 29.e och så ska vi ha samtal inför på torsdag. Men vi får nog flytta det, har inte kommit fram till hur det ska bli - Johan har gått i väggen. Han mår riktigt dåligt.

    Började ju med matförgiftningen förra helgen, som sen slog ut massa mineraler mm i kroppen så hjärtat höll ju på att stryka med. Han hade tydligen fått adrenalinspruta rakt i hjärtat. Så hemskt, men nu mår han relativt trots omständigheterna bättre igen men är hemma från jobbet och har fått nån form av panikångest.

    Vi har beslutat oss för att fortsätta, igår åkte ringarna på igen är såååå GLAD!
    Har fått höra både de ena och det andra om hur allt ligger till.. och jag säger då det, vilka idioter det finns. Johans chef tex, han är ju inte riktigt klok. Just nu är det ju jag som säger åt han att han mår dåligt, och att det är mitt fel till att han mår dåligt, vem vet kanske är jag en sån där vodokvinna som pysslar med vodo i smyg.

    Huset är ute på försäljning. Ska ha visning 17.e maj. Ska bli intressant. Nu vill vi bara sälja, men egentligen inte.. skulle så gärna bo kvar.

    Sitter på AME nu och söker jobb, sökt de som finns.. typ.

    Dagisinskolningen går skitbra trots att fanny knappt har varit på dagis, då johan var så dåligast och låg på sjukhus så orkade jag inte. och inatt så var hon inte riktigt kry. Hosig och täppt i näsan!

    Ingen som vet nån som vill köpa en 7 sitsig röd/brun hörnskinsoffa?

    Snart får vi försöka ses, jag har fanny hemma v 27-32 eller när det nu var, nå sommarjobb verkar det ju inte bli - har sökt men det känns lååååångt borta!

  • TuSSen09

    Hel

    låter som en helt underbar minisemester
    Kul att Elion tagit sånna steg.. stora killen nu ju!

Svar på tråden Da Mamas, planerar 3 årskalas och fikar i vårsolen :-)