• MiieRO

    Hej tjejer..
    nu har jag äntligen fått sladden tillbaka.. så nu kan jag kika på datorn igen..
    så skönt att man kan skriva med..

    lillan här ställer sig mot allt och försöker att gå med gåvagn.. men jag tror hon kommer att dröja innan hon går helt själv.. 


  • MiieRO

    Jag klippte wilhelmina när hon var 4 mån första gången.. klippte bara topparna.. nu skulle hon behövas klippas igen.. då luggen snart e i ögonen på henne.. och håret i nacken e så långt.. jag har en tjej med mycket hår..

    Killarna rakade jag av håret på när de var 11 mån..  det första håret e bara fjun sen kommer det riktiga..


  • MiieRO

    en halv cm eller 1 cm skille ju kunna fungera även om det fungerar med 2-3cm.. tror jag klippte killarna med en sån maskin typ 2 cm.. de såg lite skalliga ut då de alltid varit linblonda.. men i dag har de jätte fint ljus blont hår..


  • MiieRO

    Hej tjejer!!
    Här har det hänt lite.. kika gärna in i bloggen..
    Jag ändrade om lite om det e ok..
    hade vi inte någon i april med???

    MAJ:

    23 Wilhelmina
    28 Albin


  • MiieRO

    Grattis till alla 1 åringar!!!!!

    Tack alla var så mysigt..


    här e det fullt kaous som alltid.. har sen i fredags inte kunnat kissa ordentligt. så i går åkte jag akut in till ds.. och hon i resp var jätte otrevlig och sa det där e bara en urinvägs infektion inget annat.. jag höll på att åka därifrån.. tur va så gjorde jag inte det.. det visade sig att jag hade 1 liter urin i blåsan.. det blev fullt röj där.. så nu i 10 dagar ska jag ha kateter.. och äta tabletter för urinvägsinfektion för det hade jag med..


  • MiieRO

    Tack tjejer ska bli mysigt. E än lite rädd då jag fick ma sist.. men vi fick se ett hjärta ticka i vecka 10.. har gått 12 fulla veckor nu e i vecka 13.. den 29 juni ska vi få gå på rul.. ska bli kul.. kommer att medela er hur det går..  


  • MiieRO

    Min tjej har 86 i byxor och 80-86 i boddy och tröjor...

    Här fixas det för fullt inför kalaset som e i morgon e så spännande.. äta tårta första gången själv..


  • MiieRO

    Tackar hon gillade tårtan mycket..   I lördags var det kalas här för lillan..

    Grattis albin i efterskott..

    Vi var på 1 års kontroll i måndags lillan var 76cm och 8835g... Så lite hade hon ökat...   Hon e en riktig buse.. får hon chansen kryper hon upp i trappan och hon e allmänt busig och klättrar som en tok.. mina killar var lungna jämfört med henne..


  • MiieRO

    Hon har kort överkropp och långa ben... Hon e väldigt smal.. men alla byxor hon har har antingen snören eller så kan man spänna in de.. st 80 e som pirat byxor på henne.. men sen har ju allt att göra med vilket märke med... e det en stor 80 så kan hon ju ha de prisis...
    Jag vet faktiskt inte varför men e bara så.. :-/

    Mina killar har alltid varit jätte smala med och de har med bara sånna byxor man kan spänna i midjan, annars måste de ha skärp.. lika så e det med henne..


Svar på tråden Underbara Majbarn - del 7