• Svar på tråden Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #6
  • Niskan

    Hmm någon annan med barn som nästan har alla tänder??

    Idag är det strålande sol här och man har redan varit ute och gått en timme!
    skönt att ha hund så man kommer ut ofta!
    ska köpa löpar kläder nu och börja springa *ler*
    man vill ju ha tillbaka kroppen som man en gång hade.. och eftersom jag inte vill ha nå mer barn så ;)

  • Niskan

    här hemma har vi magsjuka för fullt.. så vidrigt!!!!

    minsta spydde över mej i går natt

  • Niskan
    Theannapanna skrev 2009-04-28 10:12:09 följande:
    Nej vad tråkigt! Den där j*a magsjukan, den gick runt hos oss 3 i 2,5 veckor innan vi blev fria den... Krya på er!
    men blä då... ja på älsta har det tagit om.. så väntar väl på nummer två som ska må illa då.. verkar ej bättre än att det går runt..  ska försöka hinna tvätta allt innan nästa vända ;(
  • Niskan

    nu är vi friska här hemma.. och vi har bestämmt oss att sätta oss i lägenhet igen.. vi säljer huset!! vi har ju sommar stugan.. ;)

  • Niskan
    FrodaFröjd skrev 2009-05-01 19:41:59 följande:
    Oj vilket kliv.. från hus till lgh,men åh jag ofta önskar jag att vi bodde i lgh, vilken tid man skulle ha för fömiljen då.. underbart.
    japp.. men vi bor på landetr.. å jag jobbar här.. men hmm gubben kanske får kicken nu.. så¨då drar han till norge.. och jag tänker ej sitta strandad i en by.. så bäst för alla blir en 4 i stan.. dock ej mitt i..
  • Niskan

    tittar in efter mycket.. Hela min värld är upp å ner!
    så är inte inne så ofta!

  • Niskan

    Ja du vart ska jag börja.. vart utan jobb.. killen vart utan jobb.. vi ska sälja huset.. jag fick sälja hunden min för att ha råd att överleva. Vi ska flytta isär för att det är slut. om 1 mån får jag inge mamma penning nå mer.  världen min bara faller!!!!

  • Niskan

    ja det visar sej med tiden.. nu måste jag försöka hålla mej flytande..

  • Niskan

    så idag har jag ringt alla å alla å fixat till höger å vänster så i morgon har jag skrivit kontrakt på en lägenhet å flyttar den 15de nästa månad.. så tror allt är löst nu.. i morgon ska jag å en polare till ikea å köpa lite lull lull till nya lägenheten! köpt en massa nytt.. så kul.. så det va liite kul.. men tungt än kan jag lova.. sååå många år åt helskotta för att han vägrar sluta dricka!!!

  • Niskan

    nej inte så han är alkis.. men han blir grov i munnen och säger hårda saker.. och man kommer till en gräns.. och den vart nådd när jag fick skäll för att jag låst ut han mitt i natten. men jag sover inte olåst!!

  • Niskan
    mamma till... tack.. det är iof sant att man är stark som tar sej ur detta.. men man kan inte låta bli att tänka att barnen kanske ill bo kvar här och att man gör fel. men det är väl bara kämpa på nu.. känner mej fri som en fågel redan nu och då har jag inte flyttat än.. gör det om 17 dagar till en ny rustad helt underbar lägenhet.. dock bara en trea.. men dom 2 små får dela å stora tjejen får eget rum.. så bor jag i nån hörna i lägenheten.. ska ju ha råd att betala alla räkningar mm. det är mycket att tänka på nu, med flytten.. det är adress ändring, telia, dagis, skola, el.. är det något jag glömt?
  • Niskan

    Nu är allt klart.. flyttar den 10de juli.. längtar.. får en helt ny rustad lägenhet gratis.. och den är en öppen plan lösning.. så den är ju super fin!

  • Niskan

    klart det fixar sej hehe.. jag har ramlat nånga gånger i mitt liv men alltid rest mej.. så bara att resa sej igen då!!

    ja du här i värmen njuter man.. tog lite mamma ledigt igen.. skönt att  vara hemma över sommaren med barnen å speciellt nu när det är flytt på g.. men lite regn skulle ej skada-!!!!!!

Svar på tråden Nu är bebisarna här! (BF Jan -08) #6