Inlägg från: hej att |Visa alla inlägg
  • hej att

    Våra tvåor gillar våren/sommaren.

    FLyttar in! Grattis 1-åringarna och grattis sstl till flickan! Hurray!

    Vi grubblar lite här hemma om vi inte ska vänta med nästa till 2011 istället för 2010 som vi sa först...

    Sambon har nu varit pappaledig i 3 månader och det räckte tydligen för att bebissuget skulle smita iväg...för han var ju väldans sugen innan!
    Så kan det gå. Hehe.

    Men jag har ju min webshop också som jag tänkt ta tag i nu, och tror inte jag är så förtjust i en repris, dvs företagsstart och kundrelationer + graviditet slash nyförlöst...

    Smakar lite på 2011!

  • hej att

    Kikar in igen! Ebbe har haft hög feber sen måndagsnatt, trodde det var på bättringsvägen men så blir han jättefebrig igen!
    Blir så orolig....har era små haft hög feber så länge?

    Annars så....Ebbe sover middag på förmiddagen och på eftermiddagen, men det händer att han hoppar över.
    Nu när han är sjuk sover han hela tiden från och till..

    Han är inte så stor i maten, såvida han inte få exakt samma som oss, då slinker det ner en hel del!

  • hej att

    Kikar bara in och säger att jag haft vattkoppor 3 gånger och alla gångerna besökte jag läkare som sa att det var så..märkligt!

    Sen kanske två hade fel, men vad vet jag...

  • hej att

    NK80 - Va kul!! Hoppas du klarar det!

    Nollan - vad ska du läsa för något?

    Jag ska läsa Matte B i höst, och göra högskoleprovet....hoppas på att jag får bra resultat så jag kan läsa det jag vill!
    Det hade varit så roligt!

  • hej att
    Impala59 skrev 2009-05-17 09:09:32 följande:
    Magsjukan gick snabbt över. Hon var däckad mellan 8-10.30 sen piggnade hon till vid 14 åt hon "frukost" och vid 18 åt hon mat med oss så vad hon hade drabbats av kan man undra....
    Va skönt!
    I förrgår morse vaknade jag av en kaskadkräkning över hela mig och hela sängen...kl 05.00 var vi nyduschade och la oss igen.
    Såg inte röken av några fler spyor, illamående eller andra sjukdomssymtom...märkligt.

    Han kanske ätit för mycket tänkte vi...
  • hej att
    Impala59 skrev 2009-05-24 20:39:38 följande:
    Jag ger mig... Man KAN ha vattkoppor fler än en gång. Vi har just upptäckt att Emma har fått det...igen...Hon hade det julen 06 oxå.Hennes bästa kompis har nyss haft det o lillebror till kompisen har det nu. Flera av Emmas klasskompisar har haft det nyligen.Så snart är det alltså även Elinas tur....Jippi!!!!
    Ja jag sa ju det!
  • hej att

    Förresten så firade vi jul och nyår ihop med Ebbes kusin som hade vattkoppor, men Ebbe slapp! (och jag slapp att få det en fjärde gång! )

  • hej att
    Impala59 skrev 2009-05-25 08:19:58 följande:
    Jo jag vet. Men överallt så står det ju att man KAAAAAN INTEEEEE få det mer än en gångMen vi hittade nån sida där det fanns massor med folk som hade haft det både två o tre gånger.... Där det blivit konstaterat av läkare. Så ja det finns folk som e lite "motvalls" och alltså får det fler gånger trots att man e immun resten av livet om man en gång haft det.
    Då tillhör jag motvalls i så fall!
    Är inte immun mot toxoplasmos fast "i princip alla med katt är det", var inte immun mot röda hund trots att jag vaccinerats och vattkoppor har jag haft tre gånger.

    Kanske därför jag inte känner av pollen det minsta fastän hela släkten käkar betapred från vår till höst, för att jag är lite motvalls.
  • hej att
    Impala59 skrev 2009-06-17 20:22:14 följande:
    Vi har vart o kollat på hus ikväll... O tänker iaf vara med på budgivning ett litet tag om det går... Är inte så bra på att länka men.....jag försöker. www.hemnet.se/beskrivning/hemnet/451914Midsommar hos oss blir lugn. Jag ska upp o jobba kl 7 på Lördag morgon.Dessutom så har jag fått världens jä*** herpesmunsår på underläppen så jag är inte störtimponerad av att träffa folk. Hoppas det är borta eller iaf att svullnaden har lagt sig tills på Lördag då är vi bortbjudna.
    Vilket hus! Hoppas ni får det om ni är med och bjuder!
  • hej att

    Här är vi iallafall! Midsommar är det tydligen, och jag ska nog sätta mig ner och skriva en inköpslista...får passa på att gå tidigt innan alla andra kommer.
    Har helt glömt bort midsommar!

    Dottern är hos sin pappa och vi ska nog slå ihop våra mammor och så grillar vi lite bara. Vi är sååå trötta.

    Annars så har jag semester! Men vi har omlott i år, Ebbe har inget dagis förrän i augusti och våra dagar är alldeles snart slut...så det är att gå upp varje morgon ändå. (Lyllos honom, jag har mest kvällspass....grr.. )

  • hej att
    Impala59 skrev 2009-06-19 11:49:40 följande:
    Glad midsommar
    Ja Glad Midsommar såklart! Det glömde jag skriva.
Svar på tråden Våra tvåor gillar våren/sommaren.