Inlägg från: kajsa835 |Visa alla inlägg
  • kajsa835

    sover era en eller två gånger om dan nu?
    tror douglas börjar gå mot en gång för sover han för sent på em har han görsvårt att somna för kvällen. men han måste sova en lååång lur om det ska räcka med en gång. vet itne riktigt hur jag ska lösa det för inget passar med våra tider längre. hur gör ni andra

    o hur många gånger om dan äter ni i era familjer?
    vi äter fyra gånger, frukost lunch middag o kvällsmat, hinner inte mer!
    ibland får vi in ett mellanmål också, typ en frukt eller så.
    men räcker det för en ettåring med fyra mål om dan? han är ju nöjd så iallafall

    vi vill ha ett barn till, jag skulle nog gärna ha två till tillomed, men det är inget vi pratat om. men jag känner jag behöver ett jobb först innan vi börjar om, o det verkar ju inte helt enkelt nu. kanske ska satsa på att få trean inom va är det 2,5år? så man åtminstonde får behålla sin fp
    o då blir det väll till att försöka bli gravid till hösten, oj det låter så snart!!!

  • kajsa835

    jag har tvättat i maskin, 40 grader. det är bara sufletten du får tvätta i badkaret för den är nitad, men sitsen o varukorgen har jag tvättat massa gånger! på min sitter det tvättråd inuti klädseln, kanske du hittar när du tar av den?

  • kajsa835

    vi kör på spjälsäng med, för douglas får inte gå upp o va uppe själv! han hittar på så mkt bus o skule kanske gå upp utan att man vakna själv, så han får bo i sin "bur" ett tag till. idag hittade jag han på köksbordet! o då hade jag bara gått till hallen för att hämta en grej, så han är snabb också!

    vad kan era nu?
    har märkt att douglas förstår så mkt grejer, imorse letade vi i tvätten efter strumpor till honom o hittade bara ena. medans jag letade efter den andra satt han o försökte få på den på foten! o han har stenkoll på vart grejer ska vara, han river ner alla dvd filmer på golvet men sen efter ett tag går han tillbaks med dom o försöker ställa in dom i hyllan. o jag tappade dinappen på golvet när jag gjorde iordning välling, då stog han o försökte lägga upp den på bänken intill flaskan.

    han har börjat uttrycka sej lite med, han säjer NA! om napp, hejhej, tacktack, o han vet hur katten låter, mjaaa säjer han om han ser dom. och ahhh om han är törstig, eller nån dricker nått.
    och så skriker han bestämt MAMMA hela tiden, inte ropar på mej utan bara MAMMA, MAMMA väldigt högt!
    han har börjat bli jättearg också, slänger sej på golvet o klagar ejnejnejnejnejn. särskilt om man lyfter ner han från en stol eller sånt. fast mest på kvällen när han är trött.

  • kajsa835
    MizzTez skrev 2009-04-19 23:46:08 följande:
    Kan jag ta ut vab på min dotter istället för min fp på gossen?? Hm...
    vet inte egentligen, men tänk på att du måste ta 5 fp dagar/vecka för att behålla din sgi. eller vab kanske räknas som om du jobbat? kolla iallafall för säkerhetsskull, inte så kul att bli nollad!
  • kajsa835

    impala
    TRADERA!

    där köper jag märkeskläder för småsummor
    finns mkt nytt för bra pris också om man inte vill ha begagnat, men babykläder är oftast använda så kort tid ändå.

  • kajsa835

    douglas har ätit själv sen han var tio månader ungefär, då vägrade han matas mer. gröt kan gå an att bli matad. men middagen ska va samma som vår o äts med händerna, han håller bestick i händerna men äter med fingrasrna

  • kajsa835

    ja, man kanske måste lägga ner en hel del tid för att hitta fynden (jag kollar myyyyycket på tradera ) jag har nog knappt köpt ett nytt plagg till douglas.

  • kajsa835

    min sambo skulle också blivit varslad, han jobbade på volvo. men fick nys på ett ledigt jobb så han sa upp sej o bytte innan han blev varslad. det känns skönt o han fick dubbel lön från okt-dec så vi passade på att bli någorlunda skuldfria.
    men jag är arbetslös o det verkar svårt att få jobb nu, hopplöst att söka! jag jobbar endel extra på mitt gamla jobb nu, men chefen är så snål så han har fortfarande inte kommit fram till om han vill anställa mej igen eller inte!

    men jag har iallafall bokat handledarkurs o ska börja övningsköra! alltid nått!
    o douglas har fått dagisplats på malkolms dagis o börjar 12/8.

  • kajsa835

    jag läser också hela tiden!
    har mest jobbsökarstress här hemma pga att jag är arbetslös. å andra sidan går stora sonen längre på dagis nu så jag o douglas har mkt tid själva, det är lite mysigt.
    just nu är han sjuk med 39,5 graders feber.
    annars är han en riktigt rolig just nu, med humor! fast han blir väldigt arg, o slåss nästan om han är riktigt arg. så va inte malkolm när han var mindre.

  • kajsa835

    var det inte nåns lille här inne som slagit i tänderna?
    douglas hade ramlat hos farmor o när vi hämtade han upptäckte jag att en bit av hans framtand var bortslagen! han hade ramlat en gång och skrikit till, men inte gråtit så hon hade inte märkt riktigt när det hände, så vi vet inte mer heller. men han verkar inte ha ont. vi kunde inte åka direkt till tandläkarn för det va midsommar men ska åka imorn. vad kan hända egetntligen, nån som vet? sökte lite på det, men då får man bara upp massa hemska historier om utslagna tänder genom näsborrarna osv så jag vågade inte läsa mer sen.
    ska anmäla till försäkringsbolaget med, gör man det efter tandläkarn eller?
    han ser så annorlunda ut nu!

  • kajsa835

    den sista figuren är den äldre tror jag, jag har bodys från när malkolm var liten, 05. i dom är det den där katten o i douglas nyare är det äpplet

  • kajsa835

    0000000000000
    jo det gick bara bra med douglas, tandläkarn sa att dom inte kunde göra nått speciellt, och i hans ålder har det tydligen inte kommit nån ny tand under än som kan skadas. i värsta fall dör tanden och blir brun.

    vi var också på 15 månaders kontroll nu i veckan o douglas väger ca 10,5kg och är 79,5 cm lång.

  • kajsa835

    impala ingen orsak!

    jag har också börjat jobba lite, har fått en liten timanställning på betjäntens skrädderi. men sen har dom stängt v 28-31 så då är jag arbetslös igen. har varit anmäld till af och akassan sen 22 maj o väntar fortfarande på nått beslut. tidigast 23/7 kan jag få min första utbetalning säjer dom efter hundra telefonsamtal där alla säjer olika o kopplar runt mej. skit att bo i göteborg o ha if metall som fack, dom har sanslöst långa handläggningstider nu!
    fick som tur var låna pengar för denna månaden av mina föräldrar annars hade det varit kört!!!
    hoppas hoppas jag får en anställning snart, det här är ohållbart!!
    kul är det att jobba också nu tycker jag!

Svar på tråden Våra tvåor gillar våren/sommaren.