• Piggo

    Här härjar 5 små vildar "A, L, M, K, S"

    Tack Kevin för påskkortet! Och grattis på 9-månadersdagen.

  • Piggo

    Grattis Altea på 9 månadersdagen! Shit vad det går fort...

  • Piggo

    Hej hej.
    grattis till den nyblivna mostern!
    Vi kan inte vara med imorgon, hoppas ni får trevligt.

  • Piggo

    jag gick en promenad med angelica idag, hon verkade också sugen på att hitta på något imorgon, hör med henne så blir ni en till!

    malinw, hon sa att hon skulle bjuda hem oss nån dag nästa vecka också, trevligt trevligt!

  • Piggo

    haha, gött att slippa göra mat och diska, men framförallt att slippa planera maten!HUr länge stannar ni i Göteborg denna gången?


    07.33
  • Piggo

    Sixten är tyvärr magsjuk, så jag tror inte att vi kan alls denna vecka. Vill verkligen inte smitta ner någon, för det är inte alls roligt med nerspydda lakan och pyjamasar, och framförallt är det så hemskt för dom små. Ja Rolla, du vet ju, du hade ju såhär "roligt" du med för ett tag sen.

    Hoppas ni får trevligt!


    07.33
  • Piggo

    Hm, jag vet inte riktigt hur vi kan, har en del att göra nu med packning och fixning, och så är vi en del i stan och kikar på saker vi ska ha i nya huset. Jag har världens planer för Sxtens rum! Längtar efter att få börja.

    Sen en annan sak, jag vet inte riktigt hur sugen jag är på att sitta inne på ett café nu när det är såhär fint väder, vi kanske kan hitta på något annat? Gärna nu då runt den 7 så att ni Malin och Althea också kan vara med! Malin och Kevin, ni som bor så nära, är ni sugna på en promenad någon dag är det bara att hojta, jag och Sixten går en sväng varje dag.


    07.27
  • Piggo

    Ja, gör du så Malin, hör av dig när ni kommer upp! Vill gärna ha promenadsällskap.

    PÅ TISDAG NÄSTA VECKA


    planerar jag och Angelica att ha picknick ute någonstans här i krokarna. Om det är dåligt väder så flyttar vi in. Vi har sagt 12-12.30 vid väderbodarna till att börja med. Hoppas ni kan/vill komma! Och att det blir fint väder.


     


    Malinw: Nja, till en början ska nog bebisen dela rum med Sixten, när den flyttat ut från oss vill säga. Vi har 4 sovrum, två uppe och två nere och jag vill gätna sova på samma våning som barnen, så vi ska nog satsa på delat sovrum några år, och ett lekrum där uppe istället.


    07.27
  • Piggo

    Jätteskoj att ni också är sugna! Vi tänkte vara vid nån lekplats, så man kan ju upp och röra sig om man vill.

    Rolla, orkar ni också komma till Hisingen? Vore skoj!


    07.27
  • Piggo

    nej, och se till att den är laddad! jag missade just att fota när sixten satte sig upp på golvet för första gången eftersom kameran inte hade batteri. fasen! men hurra ändå!!!


    07.27
Svar på tråden Här härjar 5 små vildar "A, L, M, K, S"