Inlägg från: mamman i skogen |Visa alla inlägg
  • mamman i skogen

    Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.

    rosenkind skrev 2009-04-28 19:28:05 följande:
    Spicy Women skrev 2009-04-28 19:21:17 följande: Alltså skojar hon? Hon säger alltså i princip att alla som _inte_ tycker om hennes metoder är dåliga föräldrar och förpestar sina barn? Tänk att en vuxen männsika kan skriva så barnsligt och sänka sig till en sån nivå?? Har inte alla rätt att tycka vad de vill? Vissa tycker hennes metoder är bra och andra dåliga... Jag hör till den senare gruppen
    AW är inte känd för att bemöta kritik så väl hon klarar inte av att konstruktivt föra en diskussion så då anfaller man istället. Detta är inte ngt unikt för AW iofs och många som diskuterar boder lära sig att inte tänka med reptilhjärnan utan istället se till att hålla ddiskusssionen på en bra nivå men om man som AW är en offentlkig persson så är det ännnu viktigare att inte trampa i klaveret.
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen
    realda skrev 2009-04-28 19:36:42 följande:
    adams family skrev 2009-04-28 19:35:07 följande: Det var snabbt med tanke på att vi bara "träffats" i en tråd tidigare. Men du kanske inte bör kasta sten i glashus om andras skrivande, det gör så ont att få glassplitter på sig vetdu.
    Den tråden räckte för mig och du kan istället komma med fakta för att tillbakavisa det du irriterar dig på att jag skriver och tycker är fel. Kopplingen som AW har med KMR som är en av scientlogernas frontorganisationer och vad hon anser om NPF och medicinering. Hon stödjer kmr som är en helt befängt galen o0rganisation som sprider propaganda och har som mål att krossa psykiatrin allt i scientloganda.
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen
    realda skrev 2009-04-28 19:44:31 följande:
    Varför blev jag inte förvånad att det dök upp igen? Är man på korståg så är man...
    Inget korståg häxjakt som du vill få det till en skyldighet mot alla barn som har NPF att varna deras föräldrar för detta så att de inte går på propagandan som hon sprider och att de inte lyssnar på henne och tar bort medicinen från sina barn. Men men att detta har stor relevans i alla AW.s metoder och hennes kurer är inget jag tror att du kommer se.
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen
    realda skrev 2009-04-28 19:51:13 följande:
    Jovisst, precis som de judiska lägervakterna bara "gjorde sin plikt"...
    Du förstår inte vitsen med ett diskussionsforum antar jag. Förstår inte varför ingen som är pro AW vågar kritisera det hon stödjer som verkligen kan innebära livsfara för barn och ungdomar. Så snälla jämför inte mig med en judisk lägervakt. Jag har flertalet gånger påpekat att jag inte har ngt att säga om den privata AW men den offentliga och företaget som står för att hålla en av världens farligaste sekter bakom ryggen i dess mission att krossa psykiatrin och erövra världen har jag en hel del att tycka och tänka om.
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen
    Lilaa skrev 2009-04-28 23:36:05 följande:
    Är det någon här som försökt starta en diskutionstråd i AW forum? Vore bra om någon som är bra på att formulera sig gjorde det?
    Been there done that got the T-shirt... Finns nog inte så mycket nytta med att göra det då trådar stängs och inlägg plockas bort om de innebär kritik. Som att skotta snö när det snöar stånga huvudet blodigt... Bättre att hålla diskussionen i ett forum som detta då anfall inte är det enda fösvaret. Min alldeles personliga åsikt men om ngn orkar och vill regga sig för att diskutera där så ska jag med spänning följa den tråden. 
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen
    JennyCecilia skrev 2009-05-01 21:30:48 följande:
    Undrar ärligt. Finns det "livsfarlig sömnbrist"?
    Ja för barn med FH som inte får rätt medicinering är detta inte alls ovanligt. Barn med svåra multihandikapp har ofta så komplicerade problem att de inte kan sova utan hjälp av meidicinering
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen

    För att ge er som inte orkar läsa AW krönikan så kan jag bara ge ett exempel på vad hon skriver.
    "

    Den mera intelligenssvaga populasen på Familjeliv har alltså fått något nytt att polisanmäla mig för och larma den sladderkåta pressen om, nämligen några filmklipp under fliken SHN."

    Oavsett vad man tycker om AW,s metoder så tycker jag att man bakom detta kan se en kvinna som inte kan debattera och som allt som oftast sätter sig själv i en "offer possition" det är så synd om mig status hon har en portevlig ton i sina inlägg mot oliktänkande i forumet och svarar inte på kritik. Bara att hon klankar ner på andras intelligens tycker jag är anmärkningsvärt för bara för att man inte har samma värderingar och bakgrund så har detta inte med intelligens att göra inte alla har pennan som vapen och kan utrycka sig bra i skrift ska detta vara ett kriterie i en demokrati att inte få göra sin åsikt hörd..Anfall är bästa försvar verkar det som var är de konstruktiva svaren? AW håller sig från debatten om jag hade vart i hennes position hade jag gjort allt för att försvara mitt rykte.


    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
  • mamman i skogen
    Beyond Eternity skrev 2009-05-01 22:03:01 följande:
    En sak som jag har funderat på är hur det kan komma sig att AW inkl kurarna alls får ge råd och behandla (då det sker exempelvis hos AW) barn då man enligt lag inte får behandla barn under 8 år med alternativa behandlingar/metoder. Så om barnen som utsätts för SHN har grava sömnstörningar så begås det brott då metoderna utövas. Sen har jag också funderat på att det ganska ofta hävdas att barnen som måste  kuras har just svåra sömnstörningar, då undrar jag hur det kan komma sig att man då mitt i all förtvivlan och trötthet sätter sig och letar på internet för att sedan snubbla över Anna Wahlgrens sajt och metoder och därefter skaffar sig hennes böcker och läser allt som ska läsas på, för enligt Aw själv och AW-anhängare så är det MYCKET man ska ha läst på (det låter ibland som om det skulle handla om en 120-poängs högskoleutbildning...allt detta måste ju ta en enorm tid. OM det nu är så akut att barnen nästan svävar i lisfara(vilket man också kan få uppfattningen om då det poängteras hur sjukt störda dessa barns sömn är) VARFÖR har man då inte vänt sig till sjukvården och utrett varför barnen inte kan sova? Jag undra inte detta för att hoppa på föräldrar som gjort så här, utan för att jag får inte ihop det hela att man om ens barn näst intill svävar i livsfara p.g.a. sömnbrist inte åker till barnakuten? Sen har jag ännu en fundering...om det nu är så att det enligt AW handlar om detta med vargen och hela den metaforen och att ALLA barn har denna fruktan inyggd, hur kan det då komma sig att alla andra barn som inte kuras och utsätts för AW's metoder kan somna och sova gott hela natten? Är alla dessa barn en enorm mängd undantag då eller? Eller har de brist på den inbyggda fruktan? Som sagt, det är mycket som inte alls går ihop ju mer jag rotar i det hela...
    Och det är just detta med barn med FH och sömnströningar som jag reagerar kraftigt på och har läst en hel del om AW borde ha en dödskallemärkning på sig för hennes råd är livsfarliga.
    ungefär 200 mammor kommer i år få diagnosen cp skada på sitt barn
Svar på tråden Här kan vi fortsätta diskutera Anna Wahlgrens tryckpress och hennes övriga metoder.