Inlägg från: Barba bok |Visa alla inlägg
  • Barba bok

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    smultronrt skrev 2009-05-27 19:12:10 följande:
    tan73: jätte fin Jag har gjort en hyllningsvideo till min dotter idag och finns på Youtube om ni vill se den

    Jag har haft någraq jobbiga dagar nu.. kommer jag har lika jobbigt mellan den 25-28 varje månad?? urs.. jag vill ha min lilla flicka hos mig igen.
    Vilken underbar film du gjort. Helt fantastisk fin. Det berör så många känslor. Tänk att lyckan och olyckan kan vara så stark. Det gör bara så ont.

    Stor kram till er alla
  • Barba bok
    enbebisimagen skrev 2009-06-08 10:32:39 följande:
    Hej alla fina Hade en super dålig kväll igår..! Längtar så efter liten. Fick provsvaren i onsdags, det som orsakade Melvins död var blodproppar i moderkakan, någon mer som varit med om det här? Allt känns så onödigt. Sen en fråga om ÄL stickor, vilka är bäst? Ska verkligen bli gravid vid nästa äl! Kramar till er alla
    Läste på ett ägglossningstest att om man nyligen varit gravid kunde testen vara missvisande. Hur länge ska man då vänta är då min fråga istället? Min syster rekommenderade kroppstemp. varje morgon och när det stiger en halv grad så bör man ligga inom ägglossningsdag.

    Appropå blodproppar i moderkakan bör du väl medicinera dig mot det vid en kommande graviditet, har jag hört av en annan mamma till en ängel.
  • Barba bok

    Det är så svårt att finna den "rätta" tiden för att det ska börja växa en ny liten ärta. Menscykeln spelar mig ett spratt och den kommer olika varje månad, kan skilja på 3 till 5 veckor. Har fått utskrivet Primolut men vill inte börja laborera innan kroppen hämtat sig själv. Det är så lätt bara att det här tänket "bebis" kan bli lite för mycket.
    Vet att jag inte är ensam om denna fight.

    kram

  • Barba bok
    AnnCharlotte86 skrev 2009-06-24 17:23:01 följande:
    Blandade känslor idag...Mensen kom, så en del av mig är glad! Men samtidigt ville jag vara gravid, men vet inte om jag hade velat ha barn med just den killen som nu skulle varit pappan isåfall. Nåväl, slipper jag ta reda på nu. Invänta ägglossningen nästa månad, så börjar jag & pojkvännen på riktigt ;)
    Förstod jag rätt? Har du varit otrogen mitt upp i alltihop?
  • Barba bok
    mollan83 skrev 2009-07-20 11:27:20 följande:
    Hej! Kanske detta är rätt tråd för mig? Vi försöker få ett syskon till vår lilla tjej som föddes 12 januari. Nu har det gått över ett halvår och fortfarande inget plus.... blir så fruktansvärt frustrerad... det tog lång tid för oss förra gången med, så blir det inget plus nästa månad heller ska vi få någon slags hjälp....
    Jag miste min flicka den 14 januari och har sedan i mars jobbat på en ny graviditet. Det är tufft och tungt när varje månad inte blir som man hade hoppats på. För min del tror jag det sitter i huvudet. Mycket sorg kan ju påverka fertiliteten då vi inte hade detta problem förra gången men som nu tagit över allt annat.
  • Barba bok

    Den värsta tiden är just nu. Sommaren. Alla stora magar visar sig ute. Jag avundas dem. Vill också känna den lyckan och glädjen och ha något att se fram emot.
    Man blir påmind av det mesta som Mollan83 säger. Böcker, tidningar, tv... överallt är det magar och bebisar. Jag var och klättrade med min kille i helgen på klättringsanläggning. Söndag kl 10 och jag tyckte verkligen det skulle bli skönt att göra en aktivitet utan att just bli påmind. Nog väl kommer det in en nybliven mamma till en liten i babyskydd.
    Jag låter lite bitter men det är väl för att man själv hade önskat att man var där. Men jag antar att jag inte är ensam om denna frustration.

Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar