Inlägg från: Anna65 |Visa alla inlägg
  • Anna65

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Stark Längtan83 skrev 2009-05-14 12:31:26 följande:
    när får man tillbaka mensen efter förlossning? har redan slutat blöda fick föda fram mitt änglabarn precis för en vecka sen idag.. ja mina tabletter som har stoppat mjölken åtminstone
    Jag fick min mens i lördags 5 veckor efter förlossningen.

    Jag tittar in på eran tråd nästan dagligen nu, men jag vet inte än ifall vi ska försöka skaffa syskon till vår ängel Axel. Han dog pga slarv i sjukvården den 5 april.
    Jag har både åldern och katastrofsnittet emot mig, måste i alla fall vänta någon månad tills vi försöker. Ska på efterkontroll i slutet av månaden.
    Kram och lycka till
    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65

    Hej alla fina änglamammor, jag har följt er tråd i flera veckor.
    Nu är det dags för mig att skriva ett inlägg.
    Vår son Axel kom och vände den 5 april, han dog pga slarv i vården.
    Hela familjen har en önskan om en liten bebis, att ersätta för Axel finns ju inte på kartan som ni andra vet.
    Jag hade äl förra veckan och hoppas men tror inte att det har blivit något av det lilla fröet. Jag har inte åldern med mig heller.
    Smärtan efter Axels bortgång har vi överläev på något sätt. Mycket av vår tid går åt anmälningar, Lex Maria från sjukhuset blev klart 5 juni och nu förbereder vi anmälan till HSAN.
    Jag blev katastrofsnittad med Axel och det var mitt första snitt. Min gynekolog sa till oss för ett par veckor sedan att bara vi var klara på att vi önskade göra nytt försök med en bebis var det bara att försöka nu omgående speciellt pga av min ålder. Naturen skulle sköte det andra i så fall, mitt snitt har läkt väldigt bra har inte haft några besvär av dessa.
    Just nu är det ju så att man håller på att lära sig att överleva vardagen. De senaste nätterna har varit väldigt svåra. I onsdags jordsatte vi vår prins hos hans farmor och farfar. Oh vad jag saknar honom, men så är det ju med alla oss här på tråden.
    Axels storasystrar är ju 17 och 20 år gamla och de hejar på oss föräldrar om att försöka igen. De vet allt om äl och äl styckor, snacka om hejaklack;o)
    Extra kram till dig tan73 och vad fin tatuering du har gjort smultronrt, skulle aldrig våga mig på att göra tatuering, snacka om att vara feg.
    Kram till er alla andra.


    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65

    Fossing; Jättegrattis till dig.

    smultrontr; tråkigt att höra om din gallsten, jag har också gallsten, får inte anfall så ofta. När jag var gravid med Axel hade jag stora besvär med gallsten, var tvungen att tänka hela tiden på vad jag åt. Min storasyster fick mycket besvärliga gallstensanfall när hon väntade sin dotter för drygt 20 år sedan, hon var tvungen att ligga inne på sjukhus i ett antal månader för att lillan skulle växa till sig, sen var de tvungna att snitta min syster och ut kom min lilla systerdotter, hon var väldigt liten och de var tvungna att stanna på sjukhuset ett bra tag. En vecka efter snittet opererades min syster för gallsten. Hennes konvalesens blev jättelång, pga allt sängliggande blev ryggen helt paj. Hon var tvungen att lita sig på hjälp i flera månader efteråt. Förstår att det känns jättejobbigt, jag vill ju också ha nu direkt. Jag ville bara dela med mig av min erfarenhet av graviditet och gallsten, det låter som att du har besvärliga anfall. Vill inte skrämma dig, tekniken har ju också gått framåt sen min syster fick. Många kramar till dig.


    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65

    Glad midsommar till er alla.
    Här i Småland är det typiskt midsommarväder, hoppas bara att vi får uppehåll;o)
    Kramar


    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65

    ma och pa; Styrkekramar. Ni kommer att klara det.
    Fossing; Grattis.
    Linea; Håller tummarna för er.

    Camilla D; Jag har ju inte åldern med mig, så när jag blev gravid med Axel hade vi försökt aktivt i ett par månader. Jag hade inget preventivmedel under två år innan jag blev gravid. Jag hoppas att det blir ett litet frö snart. Vi är inne på andra försöket med äl-stickor. Eftersom Axel kom till världen genom katastrofsnitt var jag tvungen att läka först. Jag har tid hos min gynekolog om en månad, har det inte blivit något kommer han att försöka att hjälpa till på något sätt. Vet att många måste vänta ett bra tag innan de får hjälp. Min prins dog pga slarv inom vården och eftersom jag är närmare 44 år nu så är varje ägglossning så viktig.

    I förgår drömde jag en så fin dröm om min Axel, han låg i min famn och fick känna hans varma kropp mot min. Jag träffade honom aldrig i livet eftersom jag låg på operationsbordet nedsövd, så det var en så underbar känsla jag fick genom drömmen. Tror att det var ett tecken till mig att försöka att gå vidare, annars är våra liv så fulla med att förbereda anmälningen till HSAN. Lex Maria anmälan ifrån sjukhuset är inlämnad och vi har också där skickat in en del papper.

    Kramar till er alla underbara änglamammor.
    Nu ska jag packa eftersom jag och maken åker i eftermiddag utomlands några dagar. Kombinerad affärsresa och avslappning.


    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65

    Linea; styrkerkramar till dig, tänker på dig. Oj vad hemskt, kram, kram, kram.
    Barba bok; kramar till dig med; vet vad du går igenom. Önskar att vi hade svar på alla frågor varför personalen inte gjorde som de borde när våra små liv skulle komma till världen. Att våra barn inte fick stanna här på jorden på grund av slarv är så svårt att acceptera. Kommer aldirg att acceptera det.
    Stark Längtan83; kram till dig med, hoppas att ni får fin semester.
    gollan28, mollan83 och alla andra bamsekramar till er alla. Vet vad livet är svårt för är alla nu. Kramar, kramar, kramar till alla änglamammor och pappor och syskon... {#lang_emotions_flower}


    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65
    Toka2 skrev 2009-07-30 14:24:33 följande:
    Jag var på Apoteket och köpte desinfektionsgel, pga maginfluensan som jag fick av maken. Tänkte att det var väl lika bra att köpa ett test också, så jag har ett tills imorgon bitti. Men jag kunde inte hålla mig när jag kom hem.  ?!
    Grattis till det lilla livet i magen.
    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65
    MrsCharlotte skrev 2009-08-02 21:23:42 följande:
    bara ego här idag...Jag har fått missfall.. eller ma heter det väl, fostret var bara 4 mm stort, lika litet som när jag gjorde VUL för 4 veckor sen. Fick veta det i onsdags för jag åkte in till gynakuten eftersom jag började blöda. Fick åka in akut natten till fredag igen för jag hade jätteont, blödde jättemycket och var yr i huvudet och kräktes. Så jag blev inlagd och blev skrapad.. det var för min egen skull eftersom jag blödde så mkt. Efter skrapningen hade mitt blodvärde sjunkit till 73 så jag fick två påsar blod.. fick åka hem igår eftermiddag. Jag är glad att de skrapade för nu blöder jag nästan ingenting, annars hade jag förmodligen haft blödningar i flera veckor till. Men det är bara att vänta tills mensen kommer igång igen och försöka på nytt.... men det känns ju tungt samtidigt. Hur mycket ska man orka?
    Tänker på dig, sköt om dig och dina. Kramar.
    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
  • Anna65

    AnnaMaria; Välkommen till oss. Min prins kom och vände en månad före din prins.
    Jag är skriver inte så mycket här på tråden, men som du tittar jag inn här varje dag.
    Hoppas så på plus snart, vi är inne på 3:e försöket, jag har inte åldern med mig. Nästa vecka ska vi till gynekologen och se ifall han kan hjälpa till på något sätt. Jag har annars BIM om knappt en vecka.
    Kramar till er alla fina änglamammor.
    Håller tummarna för er alla, snälla, snälla {#lang_emotions_plus} snart ;o)


    ♥ Ängeln Axel 09 och hans två Storasystrar 92 & 89 ♥♥
Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar