Inlägg från: golla28 |Visa alla inlägg
  • golla28

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Hej alla i tråden!

    Jag har följt denna tråd en tid och nu känner jag att det är dags att hänga på och börja skriva lite också. Jag är mamma till en liten änglapojke som föddes den 6:e maj i vecka 37+3. Han dog samma dag som värkarna satte igång. Saknaden och tomheten är enorm. Det är tur att jag har en tvååring här hemma som förgyller min tillvaro. Det enda jag vill är att skaffa ett syskon till mina barn så fort det bara går. När jag har varit på efterkontrollen och allt känns bra så ska vi börja försöka igen.

    Många kramar till alla änglaföräldrar!

  • golla28

    Stark Längtan83: På efterkontrollen jag gick på efter stora sonen fick jag prata om hur förlossningen hade varit. sedan kollade Bm så att allt såg bra ut och att jag läkte som jag skulle. Efterkontrollen brukar göras 6-8 veckor efter förlossningen så du kan beställa tid nu. Det går rätt snabbt att få en tid.

  • golla28

    Tack för välkomnandet i tråden! Idag har varit en tung dag. Har knappt kommit upp ur sängen...allt känns skit. Jag vill bara att tiden ska gå så fort som möjligt så vi kan börja i bebisverkstan igen. Jag vill ha en levande bebis att snusa på! Nu!

  • golla28

    Hoppas det blir många plus i tråden! Själv är jag i något slags mellanland. Det är ju bara tre veckor sedan vi förlorade Wilhelm och sedan dess har kroppen skrikit efter en bebis. Jag hade en tuff förlossning också så jag har fortfarande ont och så så jag får vackert vänta tills efter efterkontrollen om 6 veckor tills jag ens kan tänka tanken på en bebis till. Hoppas tiden går FORT. För jag vill vara gravid NU.

  • golla28

    Idag har vi varit på begravningsbyrån för att prata om Wilhelms minnesstund. Hela grejen kändes helt surrealistisk. Kändes som att jag satt där men ändå inte. Jag fick ren panik. Usch, jag vill bara krama och gosa med mitt lilla hjärta, inte planera någon j---a minnesstund......

  • golla28

    Smultronrt: Vilken fin film!. Tårarna bara sprutar på mig. Den påminner mig om min lille ängel som skulle ha varit tre veckor idag. Min älskade lille Wilhelm. 

  • golla28

    Hej alla änglamammor! Nu har jag varit på återbesök på förlossningen efter Wilhelms död. Vi fick prata med läkaren och barnmorskan som var med vid förlossningen. Alla provsvar hade varit bra på både mig och Wilhelm och de hittade inget som kunde vara orsaken till hans död. Däremot, nu såhär med facit i handen, så har vissa ur personalen på förlossningen missbedömt ett antal ctg-kurvor som tydde på att bebben inte mådde bra i magen. Trots dessa dåliga kurvor tog de inte ut honom utan skickade hem mig istället. Det känns inte så bra.


    Jag pratade med läkaren om att bli gravid igen och hon blev jätteglad att vi skulle börja försöka. Hon sa att det var bara att sätta igång när vi kände för det. Så nu ska jag vänta en mens och sen köra igång för tills nästa sommar/höst ska jag snusa bebis!! Det har jag bestämt.  

  • golla28

    Åh jag vill också börja försöka..tänkte vänta en mens så att jag vet att allt har kommit igång igen. Sen är jag vääldigt öm i de nedra regionerna fortfarande så jag vill helst vänta några veckor men gud vad jag längtar.

Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar