Inlägg från: Melkers mamma |Visa alla inlägg
  • Melkers mamma

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Pärlan: Grattis! Denna gången är det eran tur! hoppas att du får må bättre framöver. Det är ju fruktansvärt jobbigt att må så illa hela tiden. Om det kan vara någon tröst beror det ju på att progesteron halten är hög, vilket är bra.

    Ayla: Är det mycket nu inför bröllopet? Känner att jag inte hunnit med att planera så mycket sista två veckorna och börjar bli nervös att jag har glömt något viktigt.

    Stark längtan: Det är nog klokt att vänta någon vecka till. Jag drabbades av livmoderinfektion 2 veckor efter fl. Dock inte pga att jag haft sex, utan pga sjukvårdens slarv. Men det jag vill säga är att man till varje pris bör undvika att drabbas av infektion. Infektion kan leda till sammanväxningar. Jag har dock klarat mig från det, men har haft mycket strul med ont i magen och konstiga flytningar.

  • Melkers mamma

    golla28: välkommen till denna tråd, beklagar att inte heller du fick behålla din lilla son.

    smultronrt: glömde skriva igår- så skönt att det inte var något ärftligt =)

  • Melkers mamma

    Ayla: Vi gifter oss på midsommarafton. Tyckte att det var en jättebra idé från början. det blir ju en kombinerad bröllopsfest/midsommarfest. Men tyvärr har det ställt till en heldel problem, då många håller stängt på midsommarafton tex alla make up ställen, konditoriet, blomsterhandlarna mm mm Men jag har nu bokat in mig på make up kurs för brud make up en vecka innan och tårtan får bli en choklad tårta som går bra att hämta en dag innan, den håller enligt bagaren i flera dagar. så det mesta ordnar sig ändå tror jag. Har bestämt mig för att inte bli någon bridezilla, det kommer bli en fin dag även om inte allt blir "perfekt".

    Kramar till er alla kämpande mammor!

  • Melkers mamma

    smultronrt och enbebismagen: Har mått lite illa och tänker direkt att jag kanske är gravid, med största sannolikhet inbillning. Vågar inte ha några förhoppningar för jag blir bara så besviken då.

    Idag känns det lite tungt för idag är det precis ett halvår sedan Melker föddes och dog =( Känns konstigt att det gått så lång tid.

  • Melkers mamma

    Hur dum får man va??? Jag mådde lite illa i morse igen och kunde inte hålla mig från att testa, trots att jag har BIM först den 25:e
    Såklart FETT minus!!
    Onödigt, det förstod jag ju egentligen, suck!
    Skärpning, har jag nu sagt till mig själv!

    Hoppas att någon av oss får plus snart, vi är alla värda det!!!

  • Melkers mamma

    Cat79: tack för tumhållningen, du är för gullig! Själv vågar jag inte hoppas är för rädd att bli besviken. (Det blir jag ju iaf, men inbillar mig att det inte blir lika jobbigt då)

    vad härligt det låter med Greklandssemester. Hoppas att ni får det riktigt bra=äta god mat, dricka gott, sola och bada! Det är ni värda!

    SofiaL: Hoppas, hoppas att tabletterna gör susen för dig!!

    Ego: Har idag umgåtts hela dagen med min lilla brorsdotter som är 15 månader. Blir glad inombords, hon är så härlig! =)

  • Melkers mamma

    + på stickan idag!!!!!

    Tog ett billigt test från testlagret och fick ett lite svagare streck än teststrecket. Då var jag tvungen att testa med det digitala testet också med resultatet - GRAVID

    Mycket, mycket försiktigt optimistisk, men var ju tvungen att skvallra för er direkt, för man spricker ju nästan av att få berätta för någon...

  • Melkers mamma

    Tack alla goa människor i denna guldtråd, för alla grattis! Jag törs nästan inte ta det till mig. Vägen till att få en levande bebis känns omöjligt lååååååååång.
    Jag hoppas att det får gå vägen denna gång och att ni andra oxå plussar SNART!

    MalinF: så skönt att du blev nöjd med stenen. Kram!

  • Melkers mamma

    Grattis på morsdag alla fina änglamammor!

    Har känt mig sorgsen idag. min första morsdag blev ju knappast som jag tänkt mig- att vara en mor utan ett levande barn ;( Men vi är ju alla stolta änglamammor!!!

    Änlamamma: Vad fint av Rick att köpa presenter. Så långt har tyvärr inte min blivande man tänkt... men han är ändå gullig och försöker på alla sätt att underlätta för mig så att jag inte ska överanstränga mig såhär i början av graviditeten.

    Mycket oro kring graviditeten! Har haft röda strimmor i flytningen mer än en gång. Har pratat med BM som menar att det inte behöver betyda något, men orolig blir jag ju ändå. Har fått rådet av en vän att använda svarta trosor och inte trosskydd. Samt inte titta på pappret eller använda svart toapapper som en änglamamma tipsade om (finns på vissa inredningsaffärer kanske). Det man inte vet har man ju inte ont av. ska försöka följa rådet, men tyvärr är jag ju ett kontrollfreak. Men har iaf börjat använda bara svarta trosor.
    Ska ringa gyn imorgon och boka tid för tidigt UL, så att jag får veta om det verkligen är ett levande pyre i magen.

    Kram på er önskar att ni kunde få ett plus i morsdagspresent!

Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar