Inlägg från: SofiaL |Visa alla inlägg
  • SofiaL

    Nya vi som försöker få syskon till våra änglar

    Enna; Ok nu ska jag säga som jag inte vill att någon säger till mig; försök att inte tänka i de banorna! (För mig tog det sig på första försöket med Liam, nu krånglar det) Läkarna tror att jag har mkt psykiskt (inte konstigt med tanke på vad vi alla gått igenom) som gör att ÄL krånglar, jag pressar mig själv för mkt. Tänker alldeles för mkt "tänk om något är fel". Oftast är det inget fel. Iofs så verkar det ju nu som att jag har PCO och med Liam kan det varit P-pillren som hållit min kropp i balans så jag blev gravid lätt...

    Änlamamma; tycker oxå tempot har saktat ner lite här

    Fossing; Lyssna på din kropp, orkar du inte jobba så stanna hemma! Det kan vara jobbigt att möta folk efter en sådan här händelse. De verkar tycka att "ja ja hon är tillbaka på jobbet så nu är allt bra". Det är inte säkert att det är så de tycker, men ibland när de inte orkar säga något kan man känna så.

    Ego; Nu har jag varit och hämtat ut primolut-nor för att få en ordentlig mens och även pergotime. Kommer äta tabletterna varannan månad. Börjar imorgon. Så nu händer det äntligen något!

  • SofiaL

    Xweroniqa; Underbart att höra vännen!! Bäst för dig att du kikar in med nyheter kring bebben

    Fossing; Min mens har krånglat först kom den som en klocka i 2 månader sen borta i 2 sen kom den när den skulle i 2månader och nu är den borta igen.. Så det är regelbunden när den väl kommer, men vissa månader dyker din inte upp. 30 eller 60 dagar mellan brukar jag ha... Bra att du mailade din kollega, tror det är bättre att prata om sina känslor även om det kan va himla svårt! Kram

  • SofiaL

    skicka för tidigt...

    Ringring; Duktig du är som tagit tag i studierna, snart är du inne på linjen du vill!! hur var det med dig, äter/åt du pergo?!

  • SofiaL

    Ringring; Ok men hur är det för dig, har du egen ÄL? Vet ni varför det varit svårt att bli gravida? Kanske redan frågat *ber om ursäkt och skäms isf* åller tummarna för pergo nr 3 nu då!

  • SofiaL

    Ringring; Ok ok, hade för mig att det va så! Skönt på ett sätt att allt ser bra ut, men fruktansvärt frustrerande att det inte tagit sig...Nästan så man vill veta varför ist, även om man inte vill att något ska va fel, konstigt allting tycker jag!! Håller tummarna och tror på en tidig 2010 för er, för oss båda Pergo kanske kan bli vårt mirakel medel tillsammans nu *kramar*

  • SofiaL

    Tan; Grattis lilla Sebbe 1,5år!
    Usch vad jobbigt med allting vännen, tänker på dig imorgon Se det som en chans att få en liten urladdning, även om det är fruktansvärt jobbigt. Det brukar ju kännas liiiite bättre efter en ordentlig sådan! Tusen styrke kramar till dig!

  • SofiaL

    AnnCharlotte86; välkommen hit, beklagar att lilla Elisabeth inte fick stanna hos er Håller med piglet, syskonverkstad är rätt när ni båda vill!! Håller även med anneli, låt sorgen ta sin tid och stressa inte.. Även om det är svårt, tro mig jag vet Kramar

  • SofiaL

    Stark Längtan83; välkommen till oss, beklagar att din lilla son inte fick stanna *kramar*

  • SofiaL

    LillanM; Åh vännen jag vet inte vad jag ska skriva, det är så hemskt allting... Kan ite ens föreställa mig hur ni mår.
    Förstår att du håller dig från FL, jag försöker många ggr jag med, men det äsvårt. ibland gör det mer skada än nytta när man känner att inget händer. Hoppas ni kan fokusera på annat ett tag, när det är det ni vill! Att skaffa hund va inte en helt dum idé, få tänka på något annat korta stunder. Gud vad jag svamlar känner jag, vill säga så mycket och finnas där, men orden räcker inte till. Vi finns alltid här när du vill komma tillbaka!
    skönt att höra från dig iaf!! Kramar

Svar på tråden Nya vi som försöker få syskon till våra änglar