• idamedi

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Trolltoka skrev 2009-06-01 20:02:25 följande:
    Ibland kan det handla om timmar på ägglossningstesten! Fullt utslag är ju minst lika starkt som kontrollstrecken, jag fick starkare än det, men sånt kan variera från person till person som allt annat Så ja Tessie, du har rätt, stegring kan komma så snabbt så att man kan missa! Jag testade 2-3 gånger om dagen (morgon, middag, kväll). Så gå efter det starkaste ni fått Mellan 10-22 ska man ju testa brukar det sägas, då är LH-halten i urinet som starkast. För mig var det kl22.
    hej!
    intressant, så du menar att man kan ha starkt på ältest ex kl 14.00, men man missar dett starka streck för att man testar kl 10 och sen 21.00? kram på dig =)
  • idamedi

    Hej!

    En liten fråga, hoppas på svar. Angående detta med ÄGGLOSSNING, IGEN .... :)

    Hade sex igår och i förrgår, kommer ej kunna ha sex idag. IDAG hade jag dock full stegring på ÄLtestet. Har vi goda chanser trots att det ej hinns idag...?

    Kram

  • idamedi
    anirahtak skrev 2009-06-02 12:06:26 följande:
    Nu antar jag att min äl är slut då trots missen med att aldrig få det där lika starka strecket, som jag kunde se iaf. Flytningarna hade fram tills igår under ca 5-6 dagar varit tunna och genomskinliga, (inga trådar men det har jag nästan aldrig upptäckt heller, väldigt sällsynt för mig)..starkt streck i söndags alltså.. Stickningar i högra sidan i livmodertrakten på eftermiddagen och väldigt trött blev jag också mot kvällen. Också det insåg jag att jag blivit på kvällen för varje ägglossning (då jag åtminstone trott att jag haft äl) de senaste månaderna.Och i morse när jag gick på toa var flytningarna VÄLDIGT rikliga, vattninga och vita.. Som jag på pernille-sidan uppfattat som "milky"..d.v.s det som kan komma efter äl om jag fattat rätt..:) Nu blir det bara tt väänta då..:)
    OH lycka till :) Håll oss updated...!
  • idamedi

    Hej!
    Var på thaimassage idag, i 2 timmar. DOCK är jag orolig. Hon masserade magen väldigt, framförallt med punkttryck, även över ljumskområdet....
    Ägglossning igr, idag eller imorgon, vilket gör mig orolig. Kan detta ha skadat Äl (ägget)??

    Usch...orolig
    Ida

  • idamedi
    Tessie80 skrev 2009-06-04 22:12:31 följande:
    Nej, jag skulle bara känna om den var öppen. Körde inte in hela fingret, jag lovar, det var bara tippen på långfingret och knappt det.
    är det bra att den är öppen EFTER Äl, eller när är det vi rpatar om? :)
  • idamedi

    Det är med STARKT gryniga flytningar, är det ett bra tecken, tecken på grav?=) Nu är det 5 dagar sedan ÄL,m och har starkt gruniga vita tjocka...?!! :)

  • idamedi
    Trolltoka skrev 2009-06-09 15:56:34 följande:
    Det är olika Som gravid har man ju inte molvärk konstant heller så Du kommer nog känna i magkänslan om det tagit sig eller inte ganska snabbt iaf om du är som jag
    jaa, fast magkänslan kan väl vara dumma hjärnspöken också?=) ag har har molvärk mest hela tiden i tjejmagen...hoppas på pluss på söndag...
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?