• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Den sa ja 2 ggr och nej en gång... Om jag gjorde rätt. Det stog: URL:en är ogiltig och kan inte öppnas.

  • Tessie80

    Trolltoka: Kände du av nånting i dina bröst innan du plussade? Kan man ha ont i bröstvårtorna _efter_ äl? Jag har ont igår och idag men hade det inte så jag tänkte på det tidigare i veckan... Det känns typ konstant och det liksom skaver och ilar i dom när jag har BH.

  • Tessie80

    Jag fick skitont i magen igår kväll, typ som håll gånger 1000. Kunde inte ens gå rakt och knappt sitta. Jag blev skiträdd och trodde att jag skulle behöva åka till sjukhuset men det gick över efter typ en timme. Någon som har varit med om detta förut?

  • Tessie80

    Trolltoka: Hmm, vad menar du med var jag är i cykeln...? Jag hade ju ägglossning i söndags eller måndags. Nu väntar jag bara på att mensen ska komma eller inte.

  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-06-14 22:07:20 följande:
    Det jag menade var att det kan göra djävulusiskt ont när luft rör sig i magen om man fått luftfickor. Eller om magen varit lite trög och det börjar röra på sig. Kan smärta redigt ordentligt! Okej, ja men då är du alltså en vecka efter ägglossning. Då KAN det ha varit implantation, fast dom säger ju att det bara känns som ett litet stick OM man känner det.
    Jaha, nej jag var inte gasig eller trög i magen. Men det kändes inte heller på det sättet... Det kändes ungefär som håll (och det var nåt jag aldrig känt förutom när jag går eller springer).

    Jag har också hört att det bara känns som ett litet stick för vissa, vissa känner det inte alls och vissa har skitont. Man börjar ju fundera när det känns så där...

    Kände inte du av det nån gång?
  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-06-15 09:24:55 följande:
    Haha nej jag har aldrig känt av det sådär! Men låter ju definitivt lovande!
    Jasså! :-O Fast innerst inne så tror jag tror inte att jag är gravid. Har inte blivit det på alla dessa månader så varför skulle jag bli det nu... Man går ju och letar symptom och faktiskt hittar vissa! Dock så vet jag ju inte om man brukar känna såhär varje månad, bara det att man inte tänker på det när man inte planerar att bli gravid.
    Jag har faktiskt lite ont i mina bröst och det tror jag inte att jag brukar ha. _Men_ som sagt, kanske brukar bara det att jag inte tänkt på det...
  • Tessie80
    MaMaS skrev 2009-06-15 09:48:40 följande:
    Jag kände som stickningar några dagar efter äl sist. Sen ca 1 vecka efter äl fick jag en liten blödning varje morgon i ca 3 dagar, sen ingenting resten av dagen. Sen i förra veckan kom mensen på utsatt dag, men det konstiga var att mensen bara kom 1 dag (?!) sen helt borta dagen efter som den aldrig kommit. Så brukar jag aldrig ha det, brukar alltid ha mens ca 4-5 dagar. Fattar verkligen ingenting.....
    Hmm, va konstigt! Det kan inte ha varit en nidblödning då? Har du tagit något test?
  • Tessie80
    MaMaS skrev 2009-06-15 10:05:43 följande:
    Jag har gjort det.... tog 1 i ons (BIM-dagen) och 1 i lör...negativt båda gångerna.... det måste ju vara fel på testerna ;)
    Det tror jag med!
  • Tessie80
    MaMaS skrev 2009-06-15 10:40:26 följande:
    ja, det är ju det. alltså, jag fattar inte vad det är med min kropp...känns nästan som jag börjar få urinvägsinfektion.... det var ju år sen sist... vad håller min kropp på med?????
    Hur känns det då? Om man håller på att få urinvägsinfektion?
Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?