• Tessie80

    Trådiga flytningar, fattar ingenting?

    Dolphin25 skrev 2009-07-07 19:44:56 följande:
    alltså om pengarna finns på privatkontot som en buffert och man rör det msåte man betala tillbaka månaden efterdå
    Om man tar ut pengar från ett kreditkonto för att ha en buffert? Jag skulle tro att man ska betala tillbaka dom månaden efter, det brukar vara så men kanske är olika.

    Vissa tar ju i stället ut hutlösa räntor så att skulden ökar... Inte bra med kreditkort...
  • Tessie80

    Jag känner mig såå glad! Pratade med familjeplaneringen och dom sa att det är bra att vänta men dom sa att det är ingen fara att bli gravid igen. Risken för mf igen är lite, lite större men det behöver ju inte bli så. Känns som att en stooor sten ramlat ner från mina axlar och jag känner mig så glad! Har bara pratat med supertrevliga människor idag som är väldigt positiva!

  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-07-08 15:39:34 följande:
    Åh så härligt å höra Tessie! Nu är det bara köra gärnet igen då! Kan få några av mina sexdrömmar jag lider av på nätterna så blir du nog väl inspirerad! Har kommit i det stadiet så jag drömmer om sex varenda natt! Ganska frustrerande när karln är 60 mil bort och får träffa han tidigast på lördag igen, men antagligen måndag! Och då kommer vi dela stuga med min far, karlns son och våran dotter och min lillasyster. Hur inspirerande är det då?
    Hahaha!! Men vågar ni ha sex nu då?

    Japp, jag kan säga att vi ska köra järnet! Hoppas bara att jag kommer att ha äl den här månaden då. När tycker du att jag ska börja testa med stickor? Min BIM var den 22:a (tror jag), fick mf den 1:a juli och hade äl stegring på dag 21 i juni (den 6:e, 7:e juni).

    När jag pratade med henne så sa hon ju att det är bra att vänta men jag sa att jag inte ville det. Hon började bara att skratta då och sa: nej, gör inte det då!
  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-07-08 16:02:38 följande:
    Jadu... Inte den blekate! Antingen så börjar du testa när du slutat blöda för att inte missa, eller så börjar du på direkten. Eller så skiter du i tester å jökar varannan dag hela månaden Vågar å vågar. Inte lätt å ha sex när man inte kan bli redo pga dessa rackarns hormoner! Har försökt flertalet gånger men penetrerande sex går tamejfan inte längre! Begriper inte detta! Är något som är helt nytt för mig! Har aldrig inte kunna bli redo förut! Tidigare har det räckt med att titta på karln så har det varit klappat å klart ungefär. Skapligt frustrarande i samband med dessa rackarns drömmar! Hoppas det går över snart för det börjar bli tufft!
    Haha! Ja, din stackare!! Men hur länge brukar sånt hålla i sig då?

    Jag har slutat blöda nu. Igår närmare bestämt, nu går jag med binda bara för att... Så du tycker att jag ska börja testa nu i så fall då? Jag tänker inte köra utan stickor den här månaden. Jag blev ju gravid på en gång när jag fick min stegring. Det är ju inte heller så att man är sugen på sex jämt men vet man när man måste ha det så har man det!
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-07-08 17:19:54 följande:
    hehe vad roligt gumman tuta o kör bara Dagens "rapport" på tappen: mkt lågt ner, jag får in en tfjärdedel av långfingret (dvs halva långfingret och hälften därtill) och fortfarande mkt bakåt. Den är mjuk och lite hal, flytningarna är fortfarande "snoriga" och grumliga.. mensvärk i tjejmagen också.. äsch mens mens mens...
    Neeej!!! Inte ge upp hoppet förräns den har kommit. När var det du hade BIM? I morgon? Brukar den komma precis på dagen eller?
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-07-08 18:42:40 följande:
    nee på kvällen är "tiden" för mig nu senast kom den kl 23.30 och denna gång tror jag det kommer bli likadant.. mellan 21-00 kommer den komma I just know it!
    Jag menar om den brukar komma prick på BIM-dagen. Är det i morgon? Om den inte kommer, ska du testa på fredag då?
  • Tessie80
    browniieee skrev 2009-07-08 19:01:41 följande:
    hehe japp tänkte det ja! OM den inte kommer imorgon, vilket den kommer göra, så blir det säkert ett test på fredag alternativt lördag då jag beräknar mensen antingen imorgon eller på fredag
    Spännande, jag håller mina tummar för dig! :-*
  • Tessie80
    Trolltoka skrev 2009-07-08 21:22:31 följande:
    Vi får la försöka liva upp lite här då Hur vet jag inte men på nått vis så!
    Jag vet inte heller men klura ut nåt du, jag är på!
  • Tessie80

    Testade i alla fall med sticka nu i kväll och det visade ingenting, fast det var ju inte så oväntat iofs... Undra när och om jag kommer att ha stegring... Ska det gå 21 dagar som förra månaden så blir det ju den 21:a juli. Jag vill ha stegring nu!! Iofs så hinner ju kroppen vila lite innan äl i så fall.

Svar på tråden Trådiga flytningar, fattar ingenting?